Hero imageHero image

Surfkamp 12 jaar

Surfkampen voor jongeren van 12 jaar zijn hot!

De afgelopen jaren zijn surfkampen voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar enorm in populariteit gegroeid. Logisch, want wat is nou leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen een actieve surfvakantie beleven? 

Ga tijdens de zomervakantie samen met je leeftijdgenoten een week leren surfen in Frankrijk of blijf dichter bij huis in Nederland! Vind hieronder een mooi overzicht van de surfkampen voor jongeren van 12 jaar en ouder en kies jouw favoriet!

Populaire bestemmingen voor surfkamp 12 jaar

Meteen naar het Surfblend aanbod surfkampen voor 12 jarigen? Check dan rechtstreeks de link hieronder

Samen met je best friends op surfvakantie? Hieronder vind je een mooi overzicht van de mogelijkheden bij Surfblend voor een trip naar het zonnige zuiden of wat dichter bij huis in Nederland. Beide een superleuke vakantie geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Surfkamp Frankrijk 12 tot 16 jaar

Het Juniorcamp Moliets is een van onze meest populaire bestemmingen en niet zonder reden. Met gezellige accommodaties op de duin van de prachtige 5 (!) sterrencamping word je iedere dag wakker met het geluid van de golven. 

We bieden hier overigens een all inclusive pakket aan zodat surflessen, al het eten en leuke activiteiten inclusief zijn. Stilzitten hoeft dus niet tijdens jouw surfkamp, maar mag natuurlijk wel :). Wil je met de Surfblend bus vanuit Nederland of België meereizen tot voor de deur van het surfkamp in Frankrijk? No problem! Samen met je besties stap je op in een stad vlak bij jou en ons team zorgt dat je zorgeloos op je bestemming aan komt.

Meer informatie over dit surfkamp in Frankrijk voor 12 plus? Klik hieronder!

surfkamp 12 jaar

Surfkamp Nederland 12 tot 16 jaar

Liever in de buurt blijven? Het Juniorcamp Kijkduin is de vakantie vol plezier, fun en activiteiten. Slaap samen met je vrienden in gezellige tenten vlak achter de duin bij Kijkduin. Wil je graag alleen op surfkamp? Geen enkel probleem, want een surfkamp voor jongeren van 12 jaar en ouder is de manier om surf buddies voor het leven te vinden!

Ook in Nederland bieden we een all inclusieve pakket aan, met surflessen, eten en een supertof activiteiten programma. Krijg surflessen van de Surfblend surfschool, leer skaten, surfen en wakeboarden, ga op citytrip en doe mee met spannende beachgames. Ben jij 12, 13, 14, 15 of 16 jaar en lijkt dit junior surfkamp in Nederland je wat? Klik op de knop hieronder voor nog veel meer informatie...

surfkamp 12 jaar

Surfniveau

Een junior surfcamp is voor ieder niveau!

Of je nou beginner bent, al een surflesje achter de rug hebt of een volwaardige week surfkamp hebt gehad, een surfkamp 12 + is geschikt voor ieder niveau. Zowel in Nederland als Frankrijk krijg je een goede gevuld surfles programma. Hierin nemen we de tijd om het ontstaan van golven te bespreken, onze kennis te delen over alle surfboards en wetsuits, maar vooral zo veel mogelijk samen het water in gaan! 

Surfen leer je door het te doen. En wat is nu leuker dan het samen met je vrienden en vriendinnen te leren :)

Ben jij opzoek naar een intensief junior surfcamp? Ontdek dan ook onze Grommet Coaching Weeks, het surfkamp voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar met meer surf ervaring! Ben jij ouder maar wil je wel op surfkamp? Ontdek dan de leukste 16+ en 18+ surfkampen.

surfvakantie 2023

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!