Surfblend surfvakanties

Surfkamp 17 jaar

Op surfkamp in de zomervakantie voor jongeren van 17 jaar is dé trip van het jaar! 

De afgelopen jaren zijn surfkampen voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar enorm in populariteit gegroeid. Logisch, want wat is nou leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen een actieve surfvakantie beleven?

Populaire bestemmingen voor surfkamp 17 jaar

Ga tijdens de zomervakantie samen met je leeftijdgenoten een hele week leren surfen in Frankrijk! Vind hieronder een mooi overzicht van de surfkampen voor jongeren van 17 jaar en ouder en kies jouw zomertrip!

Meteen naar het Surfblend aanbod surfkampen voor 17 jarigen in Frankrijk? Check dan rechtstreeks de link hieronder.

surfkamp 17 jaar

Surfkamp Moliets 15 tot 18 jaar

Een van onze meest populaire surfbestemmingen is Moliets in Frankrijk. Daarom hebben wij hier ook het Youthcamp Moliets opgezet. Verblijf op gezellige camping accomodaties op de duin van een prachtige 5 sterrencamping. Zo word je elke dag wakker met het geluid van de golven, en sta je gelijk op het strand. Who's ready to surf?

Bij het boeken van dit youth surfcamp bieden we een half pension aan, zodat de surflessen, al het eten en de leukste uitstapjes inclusief zijn.Zo hoef je nergens meer aan te denken, maar hebben we ook opties zoals het waterpark Base de Pop! Stilzitten hoeft dus niet tijdens jouw surfkamp, maar mag natuurlijk wel :). Wil je met de Surfblend bus vanuit Nederland of België meereizen tot voor de deur van het surfkamp in Frankrijk? No problem! Samen met je buddies stap je op in een stad vlak bij jou, en ons team zorgt dat je zorgeloos op je bestemming aan komt.

Wil je meer weten over dit surfkamp in Frankrijk voor 17 +? Ontdek het hieronder!

surfkamp 17 jaar

Surfkamp Vieux Boucau 15 tot 18 jaar!Nieuw!

Vanaf 2022 organiseren wij ons eerste Youthcamp Vieux Boucau. Nadat we jaren het Youthcamp in Seignosse hebben gehouden, organiseren we het dit jaar in Vieux Boucau. Na het succes van onze Surfhouse en Surf Hostel dat wij hebben in dit gezellige surfers dorpje, openen we hier nu ook eindelijk een surfcamp voor jongeren tussen de 15, 16, 17 of 18 jaar!

Het Youthcamp Vieux Boucau is all about fun, goede golven en mooie herinneringen creëeren. Wil je graag alleen op surfkamp? Geen enkel probleem, want een surfkamp voor jongeren van 17 jaar en ouder is de manier om surf buddies voor het leven te vinden!

Dus ben jij 17 geworden en zou je wel mee willen of surfkamp in Frankrijk? Klik op de knop hieronder voor nog veel meer informatie.. Come surf with us!

surfkamp 17 jaar

Surfniveau

Een youth surfcamp is voor ieder niveau!

Of je nog nooit op een surfplank hebt gestaan, al een surflesje hier en daar hebt gehad, of al vaker met ons op de junior surfcamps bent geweest, de 15+ surfcamps zijn geschikt voor ieder surf niveau! Op beide surfkampen in Frankrijk krijgen beginners, intermediates en gevorderden surflessen in groepjes van eigen niveau. In het surf programma bespreken wij de theorie, zoals de surf etiquette, hoe golven ontstaan en hoe je ze kunt lezen, en delen we al onze kennis over surfboards en wetsuits. Vraag ons maar raak! Daarnaast gaan wij natuurlijk zoveel mogelijk samen het water in om goede golven te scoren.

Surfen leer je door het te doen. En wat is r nu leuker dan het samen met je vriendengroep doen in de zomervakantie? Kom mee met onze surfkampen 15+ in Frankrijk, en strijdt om de beste golven :)

Ben jij opzoek naar een intensieve week vol surfen? Ontdek dan ook onze Grommet Coaching Weeks, het surfkamp voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar met meer surf ervaring! Ben jij ouder maar wil je wel op surfkamp? Ontdek dan de leukste 18+ surfkampen.

 

surfkamp 17 jaar

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!