Surfcamp Zarautz 18 plus Surfvakantie Spanje Surfcamp Zarautz 18 plus Surfvakantie Spanje
Surfcamp Zarautz survakantie Spanje Surfcamp Zarautz survakantie Spanje
Leren golfsurfen op een surfvakantie of surfcamp in Spanje Leren golfsurfen op een surfvakantie of surfcamp in Spanje
Surfcamp Zarautz surfvakantie Spanje Surfcamp Zarautz surfvakantie Spanje
Surfcamp Zarautz Spanje Surfkamp 18 plus feest Surfcamp Zarautz Spanje Surfkamp 18 plus feest
Surfcamp Zarautz Camping Zarautz Spanje Surfcamp Zarautz Camping Zarautz Spanje

Surfcamp Zarautz

Spanje

Adults (18+)

juni - augustus

Surfvakantie in Spanje? Met Surfcamp Zarautz beleef je surfen, tapas en fiesta in de surfcity van Spanje!

“SURFING THE BASQUE COUNTRY’ is een zin die je vaak tegenkomt in Zarautz. Het staat niet alleen voor het golfsurfen in Spanje, maar ook voor de hele ervaring van tapas, fiesta en de Baskische cultuur. Niet voor niets is Zarautz de laatste jaren uitgegroeid tot de meest populaire surfvakantie bestemming van Spanje! Beleef deze ervaring op Surfcamp Zarautz.

Surfcamp Zarautz veilig boeken met gratis Corona Cashback!

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen explore Topbestemming!

Surf, Chill & Party in dit Surfkamp voor 18 plus.

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie Accommodatie

Mooi Surfcamp Zarautz op 5min. wandelen van zee

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surfen

Golfsurfen in Spanje met Surfblend's Nederlandstalige surfschool voor beginners en gevorderden

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Tapas, Sangria en Fiesta maakt jouw surfvakantie in Spanje!

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Super enthousiast team met veel ervaring

Surfblend surfvakantie en surfkampen surf & yoga Yoga

Yoga op het strand

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Surfcamp Zarautz

Hét surfkamp voor je surfvakantie in Spanje!

Surfcamp Zarautz biedt je letterlijk het beste van twee werelden: een relaxed camp opgezet in een groene omgeving en op 5 minuten wandelen van de zee. Tegelijkertijd wandel je zo naar het centrum van Zarautz waar je van alles vindt: talloze winkels, tapasbars, café’s, restaurants en een levendig nachtleven. Het mooie Surfcamp Zarautz beschikt over een gezellige bar en dit surfkamp is enkel voor volwassen deelnemers (18 plus). Het leren golfsurfen in Spanje is geweldig in deze prachtige baai, zowel voor beginnende en intermediate surfers. Door de geografische ligging van de baai van Zarautz hoef je je over stroming nooit veel zorgen te maken en komen de golven vaak mooi binnenrollen, perfect dus voor jouw surfvakantie in Spanje!


Het team van Surfcamp Zarautz

Op het Surfcamp in Zarautz staat de Surfblend crew altijd voor je klaar! Zij zorgen voor het volledige reilen en zeilen van het camp. Van surflessen tot beachvolley en van karaoke tot een lekker ontbijt, onze crew zorgt ook dat in dit surfkamp voor 18 plus alles perfect is! Zit je met een vraag of zoek je iemand voor een leuke babbel? Spreek dan iemand van de crew aan en ze helpen je met alles! Ook voor vroege ochtendsessies of stevige party-nights in de surfcity Zarautz kan je bij hen terecht!

Daarom is Surfcamp Zarautz dé surfvakantie in Spanje voor 18 plus surfers die willen surfen, feesten en genieten. 

Surfcamp Moliets Surfblend Team Spanje
Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie

Accommodatie

De Sheddie Deluxe is de grote variant van de populaire sheddies die we inmiddels al jaren op Surfcamp Zarautz hebben staan. Nu kun je kiezen voor aparte bedden of een groot tweepersoonsbed! Daarnaast is er nog meer bergruimte, kun je gemakkelijk naast elkaar je koffer uitpakken en omkleden en heb je een heerlijke plek om even bij te komen tijdens je surfvakantie in Spanje en na een lange surfsessie. 

De Sheddie Deluxe is geschikt voor maximaal 2 personen. In de sheddie liggen matrassen. Voor een kleine meerprijs kun je een bedpakket (kussen, deken, hoeslaken en dekbedovertrek) huren voor het surfkamp Als je dit niet wilt, raden wij je aan om zelf een laken, slaapzak of deken en een kussen meenemen.


Dit gezellige houten huisje op het surfcamp Zarautz is geschikt voor twee personen, heeft een matras van 1m40 x 2m en biedt genoeg ruimte om al je kleding, koffers en zelfs je surfplank op te bergen. Daarnaast hoef je ook niet meer gebukt je wetsuit aan te trekken, want in het voorste gedeelte is genoeg ruimte om je rustig om te kleden voor je volgende surfsessie! Gun jezelf een matras en wat comfort tijdens je surfvakantie in Spanje. 

In de sheddie ligt een matras. Tijdens het boeken van dit surfkamp kun je een bedpakket (kussen, deken, hoeslaken en dekbedovertrek) huren voor de gehele week. Als je dit niet wilt, dien je uiteraard zelf een laken, slaapzak of deken en een kussen meenemen.

(Je boekt een plekje in een Sheddie. Wil je graag de Sheddie voor jezelf, dan kan je dit aangeven bij je boeking door ‘Sheddie bezet met 1p’ aan te klikken. Hier wordt een kleine meerprijs voor gerekend.)


De comfortabele en ruime tenten op het surfcamp Zarautz zijn geschikt voor vier personen en bestaan steeds uit twee tweepersoons compartimenten. De perfecte optie voor als je wilt golfsurfen in Spanje met een groep vrienden. De voorste helft van de tent is voorzien van een grondzeil en dient als bagage-opslag voor alle bewoners van dit surfkamp voor 18 plus. De tenten zijn niet voorzien van een matras, dus je moet zelf zorgen voor een luchtbed, slaapzak en kussen voor je surfvakantie in Spanje.

Let op, je boekt bij deze tenten een plekje in een cabine. Wil je graag alleen in een cabine slapen tijdens je surfkamp , dan kan je tijdens het boeken ‘cabine bezet met 1p’ aanklikken.

Surfcamp Zarautz surfvakantie Spanje

Golfurfen in Spanje is leuk, maar het is veel leuker als je weet wat je doet! Daarom bieden we je lessen aan van onze gecertificeerde surf-instructeurs. Deze mannen en vrouwen hebben een intensieve opleiding achter de rug en kunnen je op een veilige en verantwoorde manier leren golfsurfen tijdens je surfvakantie in Spanje. Ze vertellen je alles over de oceaan, het strand, materiaal, en de surftechniek. Je hebt keuze tussen drie of vijf dagen surfles en de lessen duren steeds 1,5 uur.

Het surfmateriaal tijdens de surflessen is inclusief, dus je krijgt van ons een wetsuit en het surfboard geschikt voor jouw niveau. Indien je graag buiten de surflessen ook gebruik wenst te maken van het surfmateriaal, kies dan voor de aanvullende Rental optie.

Wil je dus leren golfsurfen in Spanje? Dat doe je op het Surfcamp Zarautz. Ben je benieuwd naar een andere 18 plus bestemming? Ontdek dan het de Surfbase Vieux Boucau of het Surfcamp Moliets


Denk je geen verdere lessen nodig te hebben om te golfsurfen in Spanje of wil je graag buiten de lessen ook zoveel mogelijk surfen?? Huur dan surfgear bij surfcamp Zarautz voor de hele week en je kunt onbeperkt gebruik maken van het beste materiaal!

Op Surfcamp Zarautz werken we met twee verschillende Rental opties, Basic en Premium. Kies je voor de Basic Rental, dan krijg je van ons een wetsuit en toegang tot alle boards die ook gebruikt worden tijdens de surflessen. Wil je graag verschillende boards, shapes en maten uitproberen? Kies dan voor de Premium Rental. Op die manier kan je gebruik maken van het volledige quiver van Softdogsurf! Beide rental opties gaan in op zondag en duren tot zaterdag, op die manier kan je zo veel mogelijk surfen tijdens jouw surfvakantie in Zarautz.

Voorafgaand aan de huur wordt er nog een theorie/instructie gehouden door het Surfblend team van surfcamp Zarautz, zodat we zeker zijn dat iedereen op de hoogte is van alle regels en veiligheid.

 

Surfcamp Zarautz surfvakantie Spanje 18 plus

Zarautz
Surfcamp Zarautz is een prachtige plek om te golfsurfen in Spanje. De baai is omringd met het heuvelachtige landschap en zorgt voor een magnifiek uitzicht. Maar ook de golven zijn er goed! De golven zijn tijdens de zomer vaak niet supergroot en daarom dus ideaal om te leren surfen of te longboarden. Je hebt er twee veel verschillende breaks. Zo kan je vlak voor de strandopgang van het surfkamp surfen. Dit is het minst ver lopen en perfect om te beginnen. Ben je een beginner kies je dus best voor deze surfspot voor het begin van je surfvakantie in Spanje. Loop je iets verder voorbij de zwemmerszone, dan vind je daar ook hele goede golven. Op deze surfspot surfen de locals van Zarautz het vaakst en zijn de golven net iets groter dan recht voor de strandopgang van het surfcamp Zaraurz.
 

Playa Gris
Ongeveer vijf minuten rijden van Zarautz ligt de wereldbekende surfspot, Playa Gris. Deze surfspot is bekend als de echte big-wave spot voor het surfen in Spanje. In de winter komen hier torenhoge golven binnen maar tijdens de zomer valt dit best mee. De surfspot vangt iets meer swell dan vlak voor het surfkamp en daarom zijn de golven daar gemiddeld iets groter. Vanop Playa Gris kan je ook de alom bekende surfspot Roka-Puta zien, een must see tijdens jouw surfvakantie in Spanje.

San-Sebastian (Zurriola)
Op een kwartiertje van het Surfblend Surfcamp Zarautz ligt de tapas-hoofdstad van het baskenland; San-Sebastian. Naast buiten lekker eten, drinken en shoppen kan je er ook gewoon goed terecht voor een leuke surfsessie tijdens je surfvakantie in Spanje! Het Zurriola-strand is daarom ook een bekend . Ook hier komt er iets meer Swell binnen waardoor je kans hebt op iets grotere golven dan vlak bij het Surfcamp Zarautz zelf. Maar ook om te beginnen is het naast de spot voor het surfcamp Zarautz de perfecte surfspot om te leren golfsurfen in Spanje.

Surfcamp Zarautz surf in Spanje

Op surfvakantie in Spanje wil je natuurlijk alleen maar denken aan surfen, feesten, chillen en genieten met je vrienden. Boodschappen doen en koken is omslachtig en vaak heel duur. Daarom hebben wij een uitstekende halfpension formule voor het Surfcamp Zarautz opgezet met dagelijks ontbijt en 5x diner. Zo heb je genoeg energie om optimaal te genieten van jouw surfvakantie in Spanje.

Om intensief te kunnen golfsurfen in Spanje, zet Surfblend elke ochtend het ontbijtbuffet klaar. Geniet van het stokbrood met allerlei beleg, een chocoladebroodje en een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende soorten ontbijtgranen en een vers stukje fruit. De diners bestaan uit een verse maaltijd gepaard met een frisse salade en een verse dressing. Eén keer per week organiseren we een grote BBQ op het Surfcamp Zarautz!

Heb je een bijzonder dieet, ben je allergisch of vegetarisch? Geen probleem! Geef bij je boeking of ter plaatse door wat je wensen zijn en dan voorziet onze chef van het surfcamp Zarautz voor jou een lekker alternatief.


Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Activiteiten

Tijdens je verblijf voorziet de Surfblend crew op het surfcamp Zarautz nog leuke, extra activiteiten voor dit surfkamp voor 18 plus. Naast het surfen kan je meedoen met de interactieve (surf)quiz, mee brullen met de wekelijkse karaoke of je helemaal geven tijdens de beachgames. Verder hebben wij ook leuke spelletjes ter beschikking aan de bar. Heb je nog energie over en nog zin om te voetballen, Frisbeeën of Kubben? Kom langs de bar en maak gratis gebruik van de aanwezige spullen. Zo biedt dit surfkamp voor 18 plus je alles wat je nodig hebt voor jouw surfvakantie in Spanje.

De dagen sluiten we meestal af met een gezellig feestje. Beginnen doen we bij ons aan de bar op het Surfcamp Zarautz en daarna gaan we verder richting Kupela in Zarautz city center. Daar staat er altijd een dj klaar om er top nacht van te maken. De surfblend crew van het surfcamp Zarautz is er ook altijd te vinden voor te partyen en te dansen!

Zo combineer je je surfvakantie in Spanje met feesten en golfsurfen in de surfcity van Spanje! 


Tijdens je verblijf in het surfcamp Zarautz krijg je de kans om mee op City-trip te gaan. Deze uitstap kan je optioneel bij boeken op locatie. Je krijgt dus de kans om op vakantie te gaan terwijl je reeds op surf vakantie bent! Hier kom je meer te weten over de twee trips.

San Sebastian
De tapas-hoofdstad van Spanje is een echte must-see voor iedereen. San-Sebastian staat bekend om haar overheerlijke eten en drinken maar zeker ook om de gezellige Spaanse sfeer. Verken samen met de Surfcamp Zarautz crew het oude en nieuwe gedeelte van de stad en sta versteld van haar schoonheid. In het oud gedeelte kan je heerlijk Pintxo's eten (oftewel: Tapas) terwijl je in het nieuwegedeelte naar hartenlust kan shoppen. Check de zonsondergang in de pittoreske baai en sluit af met een gezellig feestje! 

Een perfecte toevoegen aan jouw surfvakantie vanuit het Surfcamp Zarautz.

Biarritz
Tijdens de tweede trip van de week gaan we vanuit het surfcamp Zarautz naar Biarritz. Deze prachtige trip voor de shoppende surfer want shoppen en genieten zijn hier troef. Nog een pluspunt is het feit dat er bij deze Surfblend trip maar liefst twee stops zijn!

Zo beginnen we in Franse Soorts-Hossegor net over de Spaanse grens. Hier komen alle outlets van de grote surfmerken samen en vormen een groot outdoor shoppingcenter. Omdat vele bekende merken zoals Nike, O’neill en Vans hier gevestigd zijn, blijven de prijzen van de producten heel laag. De ideale plek om tijdens je surfvakantie in Spanje een nieuw wetsuit of boardshort of je nieuwe favoriete hoodie te scoren! 

De tweede halte van de trip, gelegen in het Frans-Baskenland is het prachtige Biarritz. De badplaats staat bekend om haar gezellige straten en prachtig uitzicht over de Atlantische-oceaan. De bus stopt aan de vuurtoren waar er een lekkere picknick zal klaar staan met bubbles. De picknick gepaard met het mooi uitzicht aan de vuurtoren zorgt voor een geweldige sunset. Na de picknick is er nog tijd genoeg om de stad te verkennen en je te laten onderdompelen in de Zuid-Franse cultuur.

Haal alles uit je surfvakantie in Spanje met deze leuke citytrips. Wil je nog meer golfsurfen in Spanje? Ontdek dan ook ons Surfhouse Corallejo of wil je na je surfvakantie in Spanje nog doorreizen naar Frankrijk? Ontdek dan onze Surfbase Vieux Boucau in Frankrijk. Of ontdek ons Surfcamp Moliets voor nog een week surfkamp voor 18 plus, maar dan op z'n Frans. 


Wie surfen in Spanje zegt, zegt yoga. Yoga helpt enorm bij de balans, kracht en het herstel van je spieren na een stevige surf sessie. Daarnaast is het ook gewoon enorm chill en ontspannend.

Als je interesse hebt, dan kun je samen met onze yoga-instructrice de pracht van yoga ontdekken tijdens je surfvakantie in Spanje. Boek op het surfcamp Zarautz zelf en geniet van de drie heerlijke yoga sessies. De early morning sessie laat je genieten van een prachtige zonsopkomst, de tweede extra sessie focust meer op het losmaken van de spieren, ideaal dus om de volgende dag als herboren terug het water in te kunnen en volop te genieten van het golfsurfen in Spanje. Afsluiten van je surfvakantie in Spanje doen we met een sunset-yoga. Hierbij ligt de focus niet alleen op het stretchen en je evenwicht, maar ook op het tot rust komen en genieten van de prachtige Spaanse omgeving .

Enkel op locatie te boeken.

surf & yoga surfcamp Zarautz
Surfblend surfvakantie en surfkampen omgeving

Locatie Surfcamp Zarautz

Het Surfcamp Zarautz in Spanje ligt net ten westen van de wereldberoemde stad San-Sebastian en wordt vaak gezien als het kleine broertje. Niet voor niets, want net als San Sebastian biedt Zarautz naast de goede surfspots, een geweldig uitgaansleven en culinaire hoogstandjes in de vorm van tapas bars en ‘sidrerias’. Een echte toegevoegde waarde voor tijdens surf vakantie in Spanje.

In het centrum van Zarautz vind je o.a. de bekende Pukas Surfshop, hippe hamburgertentjes, traditionele en moderne tapas bars en talloze winkels. Daarnaast kun je op en net achter de boulevard rekenen op een breed scala aan bars die tot ’s ochtends vroeg openblijven. Zeker in het weekend is het een groot feest en zorgt Surfblend ervoor dat je in de juiste bars een feestje kan vieren. Dit maakt van het surfcamp Zarautz de perfecte locatie voor het surfkamp 18 plus in Spanje.

surf & yoga surfcamp Zarautz

‘The Hill’
Surfblend organiseert elke week een ‘sunset chill on the hill’, maar het is zeker de moeite om vaker de bergen op te lopen. Je krijgt dan een schitterend uitzicht over Zarautz, Getaria, de rotsen en de zee, de perfecte spot voor een fotosessie om je surfvakantie in Spanje met Surfblend vast te leggen.

Boulevard en duikplanken
Na het surfen ontdek je de boulevard en duikplanken. De boulevard begint waar het pad van het surfcamp Zarautz naar het strand eindigt en leidt je zo naar het centrum van Zarautz. Ondertussen kan je het beste een stop maken bij een van de eerste bars en een drankje kopen, deze neem je dan mee naar het skatepark om daar naar de kunsten te kijken van de beste skaters van de omgeving. Vervolgens loop je door, koop je een ijsje bij een van de vele ijsbars en ga je verder het centrum in om te shoppen of grandioos te eten! Dat is nog eens genieten tijdens je surfvakantie in Spanje.

Iets anders doen naast surfen in Zarautz? Probeer dan de duikplanken aan het einde van de boulevard en duik de zee in van grote hoogtes.

Culinaire hoogtepunten
De Baskische keuken is bekend en geroemd in de hele wereld en dat is niet voor niets. We raden je dan ook echt aan om tijdens je surfvakantie in Spanje minimaal 1x een tapas bar binnen te wandelen en je helemaal te laten gaan. Je bestelt een bord (plata) en kiest vanaf de bar of vanuit de keuken diverse hapjes. Om de ervaring helemaal af te maken bestel je dan nog een Rioja (rode wijn). Na te hebben genoten vertel je aan de barman wat je gepakt en gedronken hebt en rekent af. Alles op goed vertrouwen.

Beroemd zijn ook de sidreria’s, grote restaurants waar ze zelf cider maken. Deze kun je dan ook in diverse soorten uitproberen en veelal rechtstreeks uit het vat tappen. De meeste mensen bestellen hier de beroemde Txuleta, gigantische steaks die je deelt met je tafelgenoten die jullie allen hebben verdiend na een volle dag golfsurfen in Spanje.

Maak je surfvakantie in Spanje af met deze uitstapjes en je beleeft een onvergetelijke tijd.


Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer Surfcamp Zarautz

Elke vrijdag vertrekken onze bussen vanuit Nederland en België richting Surfcamp Zarautz. We vertrekken in de late middag of de vroege avond, zodat je kan slapen op de bus en wakker wordt wanneer je dichtbij het kamp bent en je surfvakantie in Spanje kan beginnen. De bussen zijn modern en comfortabel en we werken uitsluitend met gerenommeerde partners. Iedereen kan een koffer meenemen en een stuk handbagage. Kussens en/of slaapzakken mogen eventueel apart.

Wil je komen golfsurfen in Spanje met je eigen surfboard? Neem hem mee op de Surfblend bus. Dit kan je dit online bij boeken.

Opstapplaatsen Surfcamp Zarautz vanuit Nederland
- Amsterdam
- Utrecht
- Rotterdam
- Breda

Opstapplaatsen Surfcamp Zarautz vanuit België 
- Antwerpen 
- Gent 
- Leuven

Naast surfcamp Zarautz kun je ook onze andere surfcamps en surf trips voor 18 plus adults ontdekken. De prijzen van het Surfcamp Zarautz en vrijblijvende aanvraag voor het boeken van je survakantie in Spanje vind je aan het eind van deze pagina.

Surfkamp Surfblend bus surfvakantie Frankrijk, Spanje

Het is uiteraard goed mogelijk om op surfvakantie naar Spanje te gaan met de auto. Het adres van het Surfcamp in het prachtige Zarautz is:

Surfblend – Camping Talai Mendi
N-634, 5
20800, Zarautz
Gipuzkoa, Spanje

Parkeren kan vlakbij het surfkamp op een openbaar parkeerterrein. Het telefoonnummer van de campmanager staat in de vertrekinfo welke je 3 weken voor vertrek krijgt, neem zeker even contact op met hem/haar om te checken waar je het beste kan parkeren voor het Surfcamp in Zarautz. Het is mogelijk om dichtbij het surfkamp te parkeren om de spullen uit te laden, na het uitladen moet je de auto dan wel verplaatsen voor de rest van je surfvakantie in Spanje.

Wil je wat kosten besparen en je CO2-uitstoot verminderen tijdens je surfvakantie naar Spanje? Probeer dan je rit te combineren via websites als blablacar.nl

Surfblend surfvakanties en surfkampen Frankrijk en Spanje

Vliegtuig

Steeds meer gasten kiezen voor een surfvakantie in Spanje met het vliegtuig, niet voor niets want de vluchten worden steeds goedkoper en frequenter. Voor het bereiken van je surfvakantie in Spanje, kun je voor het Surfcamp in Zarautz het beste kiezen voor de volgende opties:

Amsterdam – Bilbao (Easyjet, Vueling of KLM)
- direct lijnbus van Bilbao airport naar Zarautz

Brussel Charleroi – Biarritz
- Taxi naar het surfcamp in Zarautz of openbaar vervoer Biarritz / Irun / San Sebastian / Zarautz

Vergelijk vliegtickets voor je surfvakantie Spanje op skyscanner.com, check voor de beste opties van airport naar surfcamp Zarautz met rome2rio.com

Familycamp Moliets - surfvakantie Frankrijk gezin

Dit zeggen anderen

Surfblend surfvakantie en surfkampen prijs

Prijzen Surfcamp Zarautz

Je surfvakantie in Spanje start altijd op zaterdag en duurt een week. Reis je met de bus mee? Houd er dan rekening mee dat de bus op vrijdagmiddag of -avond zal vertrekken naar Surfcamp Zarautz en op zondagochtend weer zal terugkeren.

Inbegrepen in basispakket 

  • 7 overnachtingen Mooie camping Zarautz in Spanje met WiFi
  • Surfvakantie vol leuke 18 plus activiteiten 
  • Begin je surfvakantie Spanje met een welkomstdrink 
  • Ervaren Surfblend team op 
  • Gratis gebruik van beachgames
  • Gratis gebruik van skateboard longboards

Prijs p.p. 25.06.22 02.07.22 09.07.22 16.07.22 23.07.22 30.07.22 06.08.22 13.08.22 20.08.22 27.08.22
Tent 229 249 279 279 279 279 279 279 259 229
Sheddie  259 279 309 309 VOL 309 309 309 309 289 259
Sheddie Deluxe 299 319

349

349 349 349 349 349 329 299

Alle opties voor Surfcamp Zarautz

Surfpakket S – Beginner | Theorie, 3 x surfles, surfmateriaal voor tijdens de les | € 109

Surfpakket S – Intermediate | Theorie, 3 x surfles, surfmateriaal voor tijdens de les | € 109

Surfpakket M – Beginner | Theorie, 5 x surfles, surfmateriaal voor tijdens de les | € 159

Surfpakket M – Intermediate | Theorie, 3 x surfles, surfmateriaal voor tijdens de les | € 159

Basic Rental | 7 dagen schoolboards + wetsuit + theorieles | € 39

Premium Rental | Toegang tot het quiver van softdogsurf + Basic Rental | € 59

Halfpension | 8 x ontbijt, 5 x diner | € 119

Bedpakket | Deken, kussen en frisse lakens | € 29

Busreis | Retour per bus vanuit NL en BE | € 145

Surfboard mee op de bus | Neem je eigen surfboard mee op de bus | € 25

Flex Pack | Maak je reis flexibel en krijg Corona cashback garantie | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5,5% van de reissom met minium van € 35

Locker huren | Huur een kluisje met usb charger voor de hele week | € 15
Sun Protection Pack | Surfhat, zonnebril en zinc | € 39

Waterbottle | Aluminium drinkfles, onbeperkt met gefilterd water vullen | € 15


Extra informatie accomodatie Surfcamp Zarautz

Alleen in een tent? | Reserveer een Tent cabine voor jezelf | € 105

Alleen in een Sheddie? | Reserveer een Sheddie voor jezelf | € 140

Alleen in een Sheddie Deluxe? | Reserveer een Sheddie Deluxe voor jezelf | € 175

Extra lang blijven? | Boek een extra week met korting op de tweede week | € 50

Borg | Bij aankomst op locatie vragen wij een borg, deze krijg je je het einde van de week weer terug| € 50


Vrijblijvende aanvraag