Surfblend surfvakanties

Portugal summer deal

Deze zomer kies je zelf wanneer en aankomt en vertrekt en je krijgt gratis surfboard en wetsuit huur!

Boek in de maand juli je surfvakantie naar Portugal en krijg gratis surfhuur. Ga samen met het gezin of je beste vrienden op zoek naar de meest geschikte vliegtickets voor deze zomer, je kiest zelf wanneer je aankomt- of vertrekt!

Deze actie is geldig op alle surfbestemmingen van Surfblend in Portugal, dus lees snel verder of check hieronder alle bestemmingen.

Flexibele aankomst & Gratis Surfgear

 Surfinn Algarve Surfvakantie Portugal bed breakfast algarve

Flexibele aankomst & Gratis Surfgear

Deze zomer kies je zelf je aankomst- en vertrekdag, lekker flexibel! Zo kan je op zoek naar de meest geschikte vliegtickets zodat je voordelig op vakantie kunt en je eigen planning kan volgen.

Ben je nieuwsgierig naar de vliegmogelijkheden naar de SURFinn Algarve, SURFinn Lissabon of SURFinn Figueira da Foz? Check dan de pagina's hieronder.

Vliegtickets, airport tranfers & autoverhuur

Surfhouses Portugal

SURFinn Figueira

De surf parel tussen Porto en Lissabon!

Je geniet van het mooiste uitzicht over de langste pointbreak van Europa, Buarcos. Vliegen doe je op Porto of Lissabon, dus genoeg mogelijkheden om geschikte vliegtickets te vinden. Deze prachtige surf bed and breakfast is perfect geschikt voor families, koppeltjes of solo travelers en ligt op wandelafstand van het strand.

Je kiest dus zelf wanneer je aankomt of vertrekt en krijgt in de maand juli en augustus gratis surfboard en wetsuit huur. Kies zelf of je 3 of 5 surflessen wilt en leer surfen van onze local heroes!

Surfblend SURFinn Figueira da Foz

SURFinn Lissabon

Onze gezellige surf bed and breakfast in Lissabon ligt op 10 minuten wandelen van het strand in de hippe surfwijk genaamd Caparica. Je loop door een mooi park met toffe speeltuinen voor de kids. Dit is dé manier om een citytrip te combineren met een sportieve surfvakantie.

Plons in het prachtige zwembad, relax in de zonnige tuin en geniet van een heerlijk ontbijt (inclusief). Zoals in alle onze surfhouses kan je ook aanschuiven voor drie deluxe diners in onze tuin. Dit zijn vaak de gezelligste avonden!

Surfinn Lissabon bed and breakfast lissabon caparica portugal

Surfbase Lissabon

Ben je 18+ en op zoek naar een toffe surfvakantie in Portugal? Dan is de Surfbase Lissabon de perfecte bestemming voor jou.

Dit kleinschalige surfhostel biedt de sfeer van een surfcamp in het jasje van een surfhouse. En het mooiste van alles: het ligt op letterlijk 200 meter van het strand van Caparica, de surfwijk van Lissabon!

Surfbase Lissabon Surf hostel Lissabon Surfvakantie Portugal

SURFinn Algarve

In het meest zuidelijke puntje van Portugal vind je de prachtige streek Algarve. Ongerept, rijkelijk gevuld met prachtige verborgen baaitjes en een surfhouse op wandelafstand van het strand!

Wordt wakker met prachtige zicht over de Atlantische oceaan en het heuvelachtige landschap van Algarve. Je kiest zelf wanneer je aankomt en vertrekt en geniet van een heerlijk ontbijt, smakelijke diners en top kwaliteit surflessen!

vliegen naar algarve

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!