Surfblend surfvakanties

Vliegen naar Lissabon

De makkelijkste weg naar Portugal!

Caparica is het surfstrand van de wereldstad Lissabon en de plek waar je de SURFinn en de Surfbase vindt. Lissabon Airport is een van de drukste vliegvelden van Europa, dagelijks komen er meerdere directe vluchten aan vanuit België en Nederland. Ideaal om jouw vakantie optimaal te plannen!

Vanaf de luchthaven ben je met een Uber, taxi of huurauto binnen 20 minuten bij de SURFinn of Surfbase in Caparica. Een huurauto is zeker niet nodig, alles is ook goed te doen met openbaar vervoer en taxi’s.

Vliegen vanaf...

Surfinn Lissabon bed and breakfast lissabon caparica portugal

Vliegen vanaf...

Lissabon is een populaire bestemming, citytrips, digital nomads, expats, toeristen en surfers vliegen dagelijks op en af naar deze wereldstad in midden Portugal. De SURFinn en Surfbase zijn niet voor niets onze drukst bezochte bestemmingen in Portugal, de verbinding is goed, vaak goedkoop en je reist lekker snel van deur tot deur.

 Wil je alle opties op een rij zien en bekijken welke tijden en prijzen jouw goed passen? Dan raden we je aan om de tickets op Skyscanner.com te bekijken. Je kunt dan snel en overzichtelijk alle opties zien en jouw beste tickets zoeken.

In Lissabon kun je flexibel in- en uitchecken. Dit betekent dat je jouw reisplannen kunt laten afhangen van de beste tickets die je kunt vinden. Tip: als je Skyscanner instelt op flexibele data, dan kun je per maand de meest voordelige prijzen per dag zien!

 Je vliegt rechtstreeks vanaf:

Nederland - Portugal

  • Amsterdam

  • Rotterdam

  • Eindhoven

  • Groningen

  • Weeze (Duitsland, net over de grens)

  • Brussel Zaventem

  • Brussel Charleroi

  • Antwerpen

Vanaf Vliegveld naar jouw Surfhouse

Surfinn Lissabon bed and breakfast lissabon caparica portugal

Vanaf Vliegveld naar jouw Surfhouse

Het is niet per se noodzakelijk, maar toch huren veel van onze gasten een auto tijdens de surfvakantie in Lissabon. Het aanbod is groot en de kosten zijn relatief laag, dus het is absoluut een begrijpelijke keuze. Je hebt dan natuurlijk ook de vrijheid om de omgeving te ontdekken, andere spots te surfen en gemakkelijk trips te maken naar Sintra en andere bezienswaardigheden.

Tip 1: Bekijk een broker site zoals rentalcars.com om auto’s te huren tegen scherpe prijzen. We raden je dan wel aan om de verzekering rechtstreeks bij de verhuurder af te sluiten, dit bespaart je een hoop gedoe in geval van een schade)

 Tip 2: Heb je geen creditcard op jouw naam? Kijk dan eens bij Centauro.com, daar kun je ook een auto huren zonder een creditcard.

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!