Surfblend surfvakanties

Vliegen naar Figueira da Foz

Reis gemakkelijk en snel naar de SURFinn in Figueira da Foz!

Deze onontdekte parel aan de Atlantische oceaan ligt precies tussen Lissabon en Porto in. Het snelste is vliegen op Porto. Vanaf hier kun je met een huurauto, transfer of openbaar vervoer gemakkelijk reizen naar Figueira da Foz. Met de auto doe je er iets meer dan een uurtje over!

Vliegen naar...

Surfblend SURFinn Figueira da Foz

Vliegen naar...

De snelste manier om naar Figueira da Foz te reizen is vliegen naar Porto (OPO). Vanaf deze luchthaven ben je in 1,5u in de SURFinn en geniet je van zeezicht, zwembad en een heerlijk drankje.

Wil je echt alle opties op een rij zien en bekijken welke tijden en prijzen jouw goed passen? Dan raden we je aan om de tickets op Skyscanner.com te bekijken. Je ziet dan een overzicht van alle vluchten en alle maatschappijen op een rij.

Tip: als je 'maand' selecteert, dan zie je alle prijzen per dag en kun je jouw beste tickets vinden. Je kunt elke dag in- en uitchecken in de SURFinn en zo je meest voordelige reis bepalen!

Vanaf Vliegveld naar de SURFinn

Surfinn Lissabon bed and breakfast lissabon caparica portugal

Vanaf Vliegveld naar de SURFinn

Het is de meest comfortabele manier om van de airports naar Figueira da Foz te reizen. Niet alleen omdat je dan vlot en gemakkelijk van het vliegtuig naar de SURFinn komt, maar je hebt dan natuurlijk ook de vrijheid om de omgeving te ontdekken, andere spots te surfen en gemakkelijk trips te maken.

 Tip 1: Bekijk een broker site zoals rentalcars.com om auto’s te huren tegen scherpe prijzen. We raden je dan wel aan om de verzekering rechtstreeks bij de verhuurder af te sluiten, dit bespaart je een hoop gedoe in geval van een schade)

 Tip 2: Heb je geen creditcard op jouw naam? Kijk dan eens bij Centauro.com, daar kun je ook een auto huren zonder een creditcard.

 

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!