Surfblend surfvakanties

Vliegen naar Algarve

Volop vlieg mogelijkheden om te surfen in Algarve!

Ideaal gezien vlieg je naar Faro, het bekendste en grootste airport in de Algarve. Het vliegveld ligt op iets meer dan een uurtje rijden van de SURFinn Algarve.

Toch is de luchthaven van Lissabon ook een optie om naar de Algarve te reizen. Je rijdt weliswaar 2,5u vanaf Lissabon naar de SURFinn Algarve, maar soms kun je gemakkelijk veel geld besparen. De wegen zijn ook erg goed en met 1,5u langer rijden is dat geld makkelijk uitgespaard!

Vliegen vanaf...

vliegen naar algarve

Vliegen vanaf...

Nederlanders zijn gek op Portugal, het is tenslotte ook een prachtige land met super goede surfspots. Daarom vind je ook veel mogelijkheden om te vliegen naar Algarve. Vanaf Nederland vlieg je namelijk vanaf onderstaande airports rechtstreeks naar Faro of Lissabon.

Wil je snel alle opties zien vanaf één van deze steden of meerdere steden tegelijk? Dan raden we je aan om op Skyscanner.com te kijken. Je vindt dan heel snel de voordeligste opties. Een dag eerder of later kan veel schelen in prijs, we bieden je daarom in Algarve ook de mogelijkheid om je reis bij ons aan te passen naar jouw gekozen tickets! Stel skyscanner in op flexibele aankomst in jouw maand van voorkeur en krijg snel inzicht in de meest geschikte vlieg prijzen!

Nederland - Portugal

  • Amsterdam

  • Rotterdam

  • Eindhoven

  • Groningen

  • Weeze (Duitsland, net over de grens)

Vanaf Vliegveld naar SURFinn

vliegen naar algarve

Vanaf Vliegveld naar SURFinn

Vanaf Faro

Het huren van een auto is in Algarve vaak de beste optie om vanaf het vliegveld Faro naar de SURFinn te reizen. Reistijd is een dik uurtje rijden. Het is niet alleen de voordeligste manier van reizen, het bied je ook alle vrijheid om tijdens je verblijf optimaal te genieten van de omgeving. Zo kun je snel en gemakkelijk mooie strandjes in de buurt opzoeken, naar de vele restaurants rijden en een stadje bezoeken als je daar eens zin in hebt. Wil je met surfboards op pad? Dan verhuren we handige dakdragers per dag.

Vanaf Lissabon

Ook vanaf Lissabon rijd je gemakkelijk naar de SURFinn Algarve. Binnen 2,5 uur sta je aan de deur van de SURFinn, dat scheelt maar 1,5 uur met de reistijd vanaf Faro, maar kan een hoop geld schelen in vliegtickets.

Tip 1: Check rentalcars.com voor de scherpste prijzen. (We raden je overigens aan om de verzekering van je huur auto rechtstreeks bij de verhuurder af te sluiten, niet bij rentalcars)

Tip 2: Heb je geen creditcard op jouw naam? Kijk dan eens bij Centauro.com, daar kan je een auto huren zonder creditcard voor de borg. Handig!

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!