Surfblend surfvakanties

Jongeren Surfkampen

De leukste surfkampen voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar!

Leren surfen doe je samen met Surfblend in Nederland of Frankrijk. Geniet samen met je vrienden of vriendinnen van een all-inclusive week gevuld met surf, zon, fun en strand.

We werken met twee leeftijdsgroepen:

Juniors = 12 tot 16 jaar
Youth = 15 tot 18 jaar

Lees hieronder snel verder voor de verschillen en de bestemmingen of klik de knop hieronder voor een volledig overzicht!

TEAM

Reis onder begeleiding van het ervaren Surfblend team

Eten

Heerlijk en vers ontbijt, lunch en diner inclusief

SURF

Surflessen inclusief in het basispakket

Vlak aan zee

Geniet van je surfvakantie op de mooiste locaties

Fun

Goed gevuld weekprogramma met toffe activiteiten

Comfortabel reizen

Kies voor de Surfblend bus of eigen vervoer

op surfkamp met Surfblend!

Fun, fun, fun!

Tijdens jouw welverdiende surfvakantie wil je natuurlijk maximaal genieten, daar zorgen wij wel voor!

Stap in Nederland of België op de bus en word veilig voor de deur van het surfkamp afgezet voor een week boordevol good fun. De Nederlandstalige Surfblend begeleiding zorgt voor een hechte groep en neemt je mee op avontuur tijdens de surflessen, daagt je uit tijdens de karoake en neemt het tegen je op tijdens het volleybal tournament.

Beachlife is the best life zeggen wij vaak, met een reden! Niets is zo fijn als samen met je (nieuwe) vrienden de zon in de zee zien zakken na een dag vol surf en andere sport activiteiten. Een leuke avond activiteit zoals een quiz, groepsspel of hangmat chill sessie is daarna de kers op de taart. Klaar voor nog zo'n fantastische dag?

jeugkampen surfen jongeren frankrijk nederland

Junior of Youth?

Wij hanteren twee leeftijdsgroepen voor onze surfkampen voor jongeren, namelijk onze Juniorcamps (12-16j) en onze Youthcamps (15-18j) met ieder hun eigen surfcamps.

Onze Juniorcamps bieden een volledig omkaderd weekprogramma waar we samen de omgeving zullen ontdekken en als groep de tofste avonturen gaan beleven. Tijdens het Youthcamp krijgen de deelnemers ook een tof programma aangeboden waar iets meer tijd is om zelfstandig de omgeving te ontdekken.

Twijfel je tussen Junior of Youth? Lees dan meer over de verschillen op onze pagina Junior vs Youth.

  • Juniors = 12 tot 16 jaar

  • Youth = 15 tot 18 jaar

jeugkampen surfen jongeren frankrijk nederland

Goede begeleiding & gezond eten

Surfblend bestaat inmiddels 25 jaar en 15 jaar daarvan organiseren wij al goed begeleidde surfkampen voor jongeren naar Frankrijk en Nederland. Bij ons ben je dus aan het goede adres voor een sportieve vakantie met je beste vrienden. Maar ook als je alleen met ons mee op vakantie wilt staat het team volledig voor je klaar. Door middel van leuke kennismaking spellen zullen we zo snel mogelijk één grote hechte groep vormen waar plezier op nummer 1 staat.

Word wakker in de gezellige sheddie of fancy Safaritent en schuif met je voetjes onder tafel voor een heerlijk vers ontbijt. De perfecte start voor een dag vol surf en fun. De Junioren (12-16j) maken een lunchpakketje vanuit het ontbijt, de Youth kan zelfstandig wat lunchen bij lokale horeca of onze gezellig campbar. Uitgeput van de surfsessies kan je 's avonds aanschuiven voor een vers en gezond diner zodat je alle energie hebt voor de volgende surfdag!

jeugkampen surfen jongeren frankrijk nederland

Juniorcamps (12-16j)

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Juniorcamps (12-16j)

Net achter één van de mooiste stranden van Nederland net onder Scheveningen vind je het prachtige vakantiepark Roompot, dé plek waar jij kunt genieten van een Junior surfcamp. Van zondag tot vrijdag zal je samen met de andere deelnemers en het Nederlandstalige Surfblend team iedere dag het water in gaan om te leren surfen. Maar daar stopt het niet...

Tijdens de all inclusive week gaan we ook naar het indoor Olympisch skatepark, spelen we archery tag en gaan we op city trip naar Scheveningen. Aan energie zal het niet ontbreken door het heerlijke volpension inclusief tussendoortjes en drankjes!

Youthcamps (15-18j)

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Youthcamps (15-18j)

Moliets is misschien wel de meest bekende surftown in Zuid Frankrijk, en met een reden! De golven lenen zich perfect voor beginners en gevorderden en de vibe is super gezellig. Tijdens het Youthcamp voor 15 tot 18 jarigen zal je samen met het Surfblend team een week ervaren vol surf, sport, fun en zon!

Het ontbijt en diner zijn inclusief en voor de lunch kan je terecht bij de lokale restaurantjes of onze gezellige campbar. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig de omgeving te ontdekken en genoeg tijd om ook in een hangmatje tot rust te komen, het is natuurlijk vakantie :)

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!