Surfblend surfvakanties
malediven

Surfen in Malediven

Surfen in de Malediven doe je met Surfblend!

Every surfers dream... dat is wat wat jij kunt beleven tijdens dé ultieme surfvakantie in de Malediven! Je boekt een volledige boot met een groep vrienden en je geniet van een van de mooiste plekken op aarde. Ultieme flexibiliteit, ultieme vrijheid en de beste golven van de wereld, dat is surfen in de Malediven! De Malediven bieden golven voor alle niveaus, maar deze bestemming is voornamelijk geschikt voor surfers die al flink wat ervaring hebben.

Unieke ervaring

Altijd dichtbij de surf en genieten van de mooiste zonsondergangen

Heerlijk eten

Volpension altijd inclusief. Vers uit de zee!

Beste surf

Surf de beste golven ter wereld

Paradijs

Surfen en relaxen in de hemel op aarde

Eerlijke prijs

Selectie van goede en betaalbare private charters

COMFORTABEL REIZEN

Vlieg naar Male, airport transfers zijn inclusief

Surfblend in Malediven

Van eiland naar eiland

Nergens op aarde ga je in een setting surfen die nog dromiger is dan de Malediven. Van eiland naar eiland varen op een boot samen met andere gemotiveerde surfers. De prachtige eilanden van de Malediven vormen samen atollen waar de buitenste eilanden de swell opvangen en tussen de eilanden perfecte rifjes prachtige golven geven. Veel verschillende spots, dus ook geschikt voor veel verschillende niveaus.

surfen in malediven

Boatlife!

Lekker vroeg wakker worden, een snel banaantje en wat lokaal fruit om dan het water in te springen voor je eerste morning-sessie in de Malediven. Tussendoor even snel een powerbar om toch nog die laatste paar golven te kunnen pakken. Tijd voor ontbijt! De boat crew maakt iets lekkers voor je klaar zodat je daarna even rustig een netflix-serietje kan kijken op het deck. Voor de lunch nog een sessie? Of doorvaren naar een volgende spot en na de lunch terug het water in? En zo kabbelt de dag heerlijk verder. Dit is 'surf, eat, sleep, repeat' op zijn best! Boek snel je surfvakantie in de Malediven via onderstaande knop.

surfen in malediven

De grootte van de groep

Een boottrip in de Malediven samen met je beste vrienden klinkt natuurlijk als een droom en dat is het ook! Maar hoeveel personen heb je nu precies nodig ?

Er zijn boten vanaf 6p en je kunt tot 20p samen op een boot gaan. De ervaring van het Surfblend team is dat 10p-12p een mooi aantal is en perfecte verhouding tussen budget en crowds in het water.

surfen in malediven

ALLES OVER SURFEN IN MALEDIVEN

PALMTREE PARADISE!

Kraakhelder water rijkelijk gevuld met kleurrijke vissen en prachtige koraalplaten en dat alles tussen de verschillende eilanden groepjes van de Malediven. Dat is het decor voor de beste surf van je leven!

De Malediven zijn onder te verdelen in drie surfzones: de Noordelijke Atollen, de Centrale Atollen en de Zuidelijke Atollen. Alle drie prachtbestemmingen voor een goede sessie en ook allen uitgerust met een breed scala aan goede golven!

surfen in malediven

Welk niveau van surfen nodig?

Een boottrip is voor iedereen mogelijk en haalbaar, maar het best geschikt voor mensen met het surfniveau intermediate en hoger. Wat betekent dat? Je hebt ervaring in een line-up, pakt zelfstandig ongebroken golven en surft met zelfvertrouwen links of rechts down the line.

Heb je al een pak meer surfervaring dan hierboven beschreven, dan is deze trip ook zeker geschikt voor jou. Je scoort de barrels van je leven en kan golf na golf werken aan je turns en sprays.

surfen in malediven

BESTE REISPERIODE

De beste surf periode in de Malediven zijn de maanden maart tot oktober. Tijdens deze periode komen er consistente swell binnenrollen die prachtige golven vormen en het ideaal maken om te surfen in de Malediven. Het piek seizoen is normaal gezien juni, juli & augustus, maar ook de maanden ervoor en erna is de kans groot dat je goed verwend wordt.

surfen in malediven

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Laat je ook inspireren door deze bestemmingen