Surfblend surfvakanties

Reizen naar Corralejo

De beste opties om naar Corralejo in Fuerteventura te reizen!

Corralejo is een stadje in het noorden van Fuerteventura. Het is onderdeel van de North Shore van Fuerteventura, vol met goede surfspots. Corralejo is de ideale locatie voor een surfvakantie in de winter. Wil je graag meer informatie over hoe je kan reizen naar Corralejo? Lees dan snel verder!

Vliegen vanaf...

reizen naar Corralejo

Vliegen vanaf...

Fuerteventura is een veel gekozen bestemming onder de surfers. Vanaf Nederland kan je rechtstreeks vliegen naar Fuerteventura.

Via Skyscanner.com kan je alle vliegmaatschappijen opzoeken en vergelijken. Zo kan je gemakkelijk opzoeken vanaf welke luchthaven de vluchten het meest voordelig zijn. Hieronder een aantal mogelijke opties:

  • Vanaf Schiphol: rechtstreeks met Easyjet, Transavia of TUI

  • Vanaf Eindhoven: niet rechtstreeks met Ryanair

  • Vanaf Düsseldorf: rechtstreeks met Ryanair en TUI

Vanaf de luchthaven naar de Surfhouse

reizen naar Corralejo

Vanaf de luchthaven naar de Surfhouse

Een huurauto is één van de opties om naar Corralejo te reizen. Zeker wanneer je zelf wil gaan surfen, is een auto sterk aangeraden. Op die manier kan je naar verschillende surfspots rijden en steeds de beste plek uitkiezen.

Via een website zoals rentalcars.com kan je de beste deals zoeken voor een huurauto. We geven je een aantal tips bij het kiezen van een huurauto.

  • Op de site van rentalcars kan je de optie aanduiden voor een verhuurmaatschappij in de terminal. Zo hoef je niet nog een extra shuttle te nemen vanaf de luchthaven.

  • We raden aan om je verzekering bij de verhuurmaatschappij zelf af te sluiten en niet bij rentalcars.com. Bij schade zal de verwerking veel vlotter verlopen dan wanneer dit via een derde partij verloopt.

  • Heb je geen creditcard op jouw naam? Kijk dan eens bij Centauro.com, daar kun je ook een auto huren zonder een creditcard.

 

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!