Surfblend surfvakanties

Reizen naar Vieux Boucau

Reis gemakkelijk en snel naar Vieux Boucau!

Vieux Boucau is een surfparadijs in Frankrijk waar surfers van over de hele wereld naar toe reizen. Er zijn verschillende opties om naar dit stadje te reizen! Met de auto, trein, bus of vliegtuig, voor iedereen is er wel een gepaste optie. Lees hieronder meer over deze mogelijkheden.

Reizen met...

Reizen naar Vieux Boucau

Reizen met...

Het is uiteraard perfect mogelijk om met de auto naar Vieux Boucau te reizen. Er is voldoende gratis parking in de buurt van onze accommodaties. De crew op locatie kan je de weg wijzen bij aankomst. Een aantal weken voor vertrek krijg je een mail met informatie waarin je het adres kan terugvinden. Heb je in tussentijd nog vragen hieromtrent, neem dan gerust contact op met de klantenservice!

Vanaf luchthaven naar Vieux Boucau

Reizen naar Vieux Boucau

Vanaf luchthaven naar Vieux Boucau

Een huurauto is de meest comfortabele manier om van Bordeaux of Biarritz naar Vieux Boucau te reizen. De reis vanaf de luchthaven naar de accommodatie is op die manier vlot en je hebt dan ook de vrijheid om de omgeving te ontdekken tijdens je verblijf.

Om vlot een auto te huren, kan je op een website zoals rentalcars.com de beste deals zoeken. Je kiest dan best voor een verhuurmaatschappij in de terminal zodat je niet een extra shuttle hoeft te nemen. Een goede verzekering is aan te raden wanneer je een auto huurt zodat er geen hoge kosten zijn, indien er schade aan de auto is. We raden wel aan om een verzekering bij de verhuurmaatschappij af te sluiten en niet bij rentalcars.com. Bij schade zal de verwerking veel vlotter verlopen dan wanneer dit via een derde partij verloopt.

(Heb je geen creditcard op jouw naam? Kijk dan eens bij Centauro.com, daar kun je ook een auto huren zonder een creditcard.)

 

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!