Surfblend surfvakanties

Surfblend review

Surfblend reviews en ervaringen

Op deze pagina kan je reviews vinden van Surfblend gasten. Ze delen hun ervaringen met je over hun surfvakantie binnen en buiten Europa. Surfblend heeft 25 jaar ervaring in het organiseren van surfreizen en dat vertalen we in gezellige vakanties met andere surfers op prachtige locaties.

Wil je meer reviews en ervaringsverhalen bekijken? Lees dan onze Google reviews.

Waarom Surfblend?

25 jaar ervaring

In 1999 begon Surfblend met een klein surfcamp in de duinen van Moliets. Een aantal jaren later openden we een extra surfcamp in Zarautz, Spanje. Op korte tijd zijn we verder uitgebreid en hebben we nu diverse surfvakanties op unieke locaties met keuze uit surfhuizen en surfcamps.

De passie voor surfen drijft het Surfblend team dat al 25 jaar met dezelfde toewijding werkt om heerlijke surfvakanties te organiseren en iedereen de liefde voor het surfen over te brengen. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht. We hebben lessen voor alle niveaus.

Onze filosofie blijft, zoals bij de start in 1999, het creëren van surfcamps waar iedereen samen komt en geniet van een zalige vakantie aan de zee, onder de zon. De keuze van fantastische locaties en de betrokkenheid van het team dragen bij aan de unieke ervaring op elke bestemming. Surfblend blijft trots op het creëren van fijne vakanties en het delen van de passie voor surfen.

Surfblend reviews

Veilig boeken bij Surfblend

Als professionele touroperator bieden wij alle benodigde garanties voor jouw gemoedsrust. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Reizen in België, wat vergelijkbaar is met de Nederlandse SGR. Dit garantiefonds fungeert als een vangnet voor reisorganisaties die zich in financiële moeilijkheden bevinden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over jouw geboekte vakantie, aangezien jouw reissom altijd beschermd is en niet verloren gaat.

In onze algemene voorwaarden kan je alle informatie vinden over het boeken van een reis bij Surfblend. Onder de algemene voorwaarden vind je informatie over de inhoud van de reis, boeken en betalen, annuleringsvoorwaarden en meer.

Surfblend reviews

Reviews Juniorcamps

Surfblend reviews

Reviews Juniorcamps

Lees in deze review hoe Nathalie haar vakantie met ons heeft ervaren:

"Mijn zoontje Kjéno is voor de eerste keer alleen en zonder vrienden vertrokken naar het Juniorcamp in Moliets. Vrienden maakte hij heel snel en de crew en organisatie was top! Van de camp captain, Wouter, kreeg ik heel vlot updates als ik vragen had, wat je als mama gerust stelt!

Kjéno kwam moe maar voldaan thuis. Met een breede glimlach en fonkelende oogjes! Dit was meer dan geslaagd! Volgend jaar is hij er terug bij!"

Reviews Youthcamp

Surfblend reviews

Reviews Youthcamp

Lees in deze review hoe Merel haar vakantie met ons heeft ervaren:

"Als je dit leest ben je op het goede adres!! SURFBLEND! Dit jaar ben ik hier voor het eerst geweest en ik heb een erg leuke ervaring gehad. Je komt met een groep aan en daarna ga je meteen lekker surfen en zwemmen. Dit doe je ook de rest van de dagen! De crew is gezellig en doet met iedereen mee. Verder worden er leuke activiteiten gedaan waardoor je je met de groep verbonden voelt. ALS JE NOG TWIJFELT… ik zeg doen!"

Reviews 18+ camps

Surfblend reviews

Reviews 18+ camps

Lees in deze review hoe Marsha haar vakantie met ons heeft ervaren:

"Surfblend is een super organisatie! Inmiddels ben ik al twee keer met Surfblend op vakantie geweest naar Moliets en Zarautz. Aankomende zomer ga ik weer naar Moliets. Ze verdelen hun kampen in goede leeftijdscategorieën waardoor je gezellig met leeftijdsgenoten op vakantie bent. Het contact met Surfblend is altijd ook snel en ze doen top werk omtrent boekingen (en eventuele aanpassingen). Op het kamp zelf is de sfeer superfijn. De crew is altijd gezellig en in voor een spelletje en een feestje. Met verschillende trips naar andere steden biedt Surfblend naast het surfen ook leuke stedentrips. Hier gaat ook de enthousiaste crew mee naartoe die je veel leuke highlights kan geven over de stad.

En op vrijdagavond is niet te vergeten de thema-avond! Iedereen krijgt van tevoren een bericht in welk thema zij verkleed mogen gaan feesten op vrijdag. De leukste thema's komen voorbij. Een top afsluiter van de vakantie.

Naar feedback wordt altijd goed geluisterd. Ik heb Surfblend in de afgelopen jaren zien groeien naar een steeds beter georganiseerd bedrijf."

Reviews Familycamps

Surfblend reviews

Reviews Familycamps

Lees in deze review hoe Christian zijn vakantie met ons heeft ervaren:

"Familycamp Moliets: Amazing Surfcamp!

Met enthousiasme schrijf ik een review over onze week bij Surfblend in Moliets! Deze surfcamping met tien gezellige familietenten was een absoluut hoogtepunt van onze vakantie. Elin en haar geweldige crew zorgden ervoor dat we een onvergetelijke tijd hadden. Van de fantastische surfsessies tot de warme en gastvrije sfeer, het eten en de family battles, alles was gewoon perfect. We hebben alle vijf genoten van de heerlijke vibes en de geweldige ervaring die ons werd geboden. Zeker een aanrader voor iedereen die van surfen en gezelligheid houdt! Wij zijn na deze eerste keer surfverslaafd en komen zeker nog een keer terug!"

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!