Surfblend surfvakanties

Actieve Surfvakanties

Een actieve vakantie waar je ook heerlijk tot rust komt? Bestaat dat eigenlijk? Jazeker!

Surfvakanties zijn de manier om te genieten van prachtige omgevingen en lekker actief en sportief bezig te zijn. Van surfen, tot SUPen, mountainbiken of skateboarden. Maar het is ook zeker het moment om even neer te ploffen in een verborgen hangmat. Een heerlijke powernap tussen de bomen met het geluid van de golven op de achtergrond!

Onze surfvakanties zijn van begin tot eind verzorgd zodat jij kan doen waarvoor je vrij hebt genomen van je werk, studie of drukke privéleven … sportief genieten!

SURFVAKANTIE… IETS VOOR MIJ?

SURFEN is voor iedereen!

Families, solo travelers, jongeren en kinderen … iedereen kan leren surfen!

Surfen is een zeer intensieve sport waarbij je, in tegenstelling tot een wintersport, niet de hele dag op je board staat. Sterker nog, met 1 tot 2 uurtjes per dag vragen je spieren waarschijnlijk al snel om wat rust. Gelukkig, want verplicht moeten chillen op een strandstoeltje in het zonnetje wilt toch iedereen?

We bieden surflessen aan voor beginners tot gevorderden. Je kiest zelf hoeveel lessen je wenst te volgen en op welk niveau. Het surfboard en het wetsuit zal uiteraard ook voor je klaar liggen.

Actieve surfvakantie

Meer dan alleen surfen...

Een surfvakantie is niet per se voor de die-hard surfers met een zwarte band in dikke waves scoren, maar vooral ook voor de sportieveling die naast het surfen nog veel meer wilt doen.

Join het Surfblend team voor een actief potje beachvolley in Frankrijk, huur een mountainbike en ontdek de prachtige heuvels in de Algarve of ontdek het bosrijke gebied van Les Landes in Frankrijk. Op actieve surfvakantie in Noord-Spanje? Vergeet zeker je wandelschoenen niet en maak de mooiste hikes door de wijngaarden op de kliffen langs de zee. Europa heeft zo veel te bieden voor de actieve vakantieganger!

actieve surfvakantie

Actief, maar toch relaxed

What’s up dude! Surfers kunnen chillen zoals geen ander. De afwisseling van het actieve surfen en de heerlijk relaxte beach vibe is de reden dat mensen bij ons hun nieuwe happy place vinden.

Al onze surfbestemmingen zijn opgebouwd rond sociale interactie. Je deelt het Surfhouse of het surfcamp samen met gelijkgestemden. Ook buiten het water valt er heel wat actie te beleven en voldoende nieuwe mensen om te leren kennen. Ook op onze familie bestemmingen deel je het huis of camp met andere gezinnen. De kids zullen elkaar op zoeken en je zal merken dat je eens echt tot rust kan komen op vakantie!

Actieve surfvakantie

Ontdekken & genieten

Eén van de grootste voordelen van het verliefd worden op het surfen vinden wij het ontdekken van nieuwe plekken. Verlaten kleine baaitjes, prachtige uitgestrekte stranden of onbewoonde eilandjes, het is de surfsport die ons naar de onbekende plekjes brengt.

Laat je tijdens je actieve surfvakantie verrassen door de smaakrijke lokale cuisine, prachtige uitzichtpunten en vooral de gezellige sfeer op onze surfbestemmingen. Iedere surfvakantie heeft zo zijn eigen must-do's en must-see's maar 1 ding hebben ze gemeen: heerlijke stranden met dreamy waves!

actieve surfvakantie

Voor wie?

Actieve surfvakantie

Voor wie?

Surfen met het gezin!

Een actieve vakantie met het gezin is iets waar veel ouders naar op zoek zijn, maar dat surfen de uitkomst is, dat weet niet iedereen. Leren surfen samen met de kids is echt een fantastische ervaring waar je nog jaren met plezier op kan terugkijken. Wie weet ontdek je samen met je zoon of dochter een nieuwe passie!

Onze actieve familie vakanties vinden plaats in onze prachtige surfhouses of gezellige familycamps. Op beide locaties brengen wij verschillende gezinnen bij elkaar zodat zowel de ouders als de kinderen in een sociale setting een toffe surfvakantie beleven. Reis met ons naar Frankrijk, Spanje, Portugal of zelfs Marokko en ga het avontuur aan!

SURFHOUSES & SURFCAMPS

DE MOOISTE SURFHOUSES

Een actieve surfvakantie vanuit één van onze prachtige surfstyle bed & breakfasts in Frankrijk of Portugal? Onze SURFinns zijn top bestemmingen voor families, koppeltjes en solo travelers en voldoen aan onze hoogste standaarden. Heerlijke zwembaden, ruime kamers, smaakrijk eten en prime locaties. De perfecte basis voor een actieve surfvakantie. 

Naast de SURFinns bieden wij ook de gezellige Surfbases aan. Dit zijn de leukste surfhostels in Frankrijk en Portugal waar surfen centraal staat, maar ook regelmatig een feestje wordt gegeven met de nodige gezelligheid. Uiteraard altijd op wandelafstand van de stranden met de beste golven om te (leren) surfen.

Actieve surfvakantie

DE LEUKSTE SURFCAMPS

Where it all started. Onze surfcamps in Frankrijk en Spanje vormen de basis van de actieve surfvakanties die wij al jaren aanbieden. Van Youth- en Juniorcamps tot de leukste Familycamps. We bevinden ons altijd op prachtige campings op toplocaties zodat je nooit ver hoeft te lopen om met je voeten aan de waterkant te staan.

Stel je eigen vakantie samen door zelf te bepalen of en hoeveel surflessen je wilt volgen, huur materiaal om de hele week actief bezig te zijn of kies voor halfpension om met de voetjes onder de tafel te schuiven na een dag vol sport en fun. Daarnaast heb je keuze uit verschillende accommodatie types, van glamping familie tenten tot low budget surfdude tenten.

Actieve surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!