Surfblend surfvakanties

Surfblend presents: Surfbase!

New location alert!

Al jaren zijn we op zoek naar de ideale plek voor een nieuw concept en nu is het gelukt! Zelfs niet op één locatie, maar direct op twee locaties openen we voorjaar 2021 een Surfbase!


Wat kun je verwachten?

Surfbase is een surfhouse met de sfeer van de surfcamps, maar dan kleinschalig en met meer comfort! Niet langer slapen in een tent en aanschuiven bij een sanitair blok, maar overnachten in comfortabele bedden en genieten van een week vol surf, chill en op zijn tijd een goede party. Je vindt de Surfbase in Vieux Boucau in Frankrijk en in Lissabon in Portugal!

Voor wie?

Surfbase is ideaal voor solo-surfers, kleine en grote groepen. Vanaf 18 jaar ben je welkom en je bent nooit te oud om langs te komen. Zo lang je maar openstaat voor af en toe een feestje, veel nieuwe mensen ontmoeten en bovenal veel surf ben je van harte welkom!

SURFBASE IN HET KORT

  • Ideaal voor solo-travelers, koppels en vriendengroepen (18+ only)

  • Comfortabele dorms en private rooms

  • Inclusief dagelijks vers ontbijt

  • Slapen op kwalitatieve matrassen

  • Gedeelde woonkamer en grote tuin

  • Tof ingerichte tuin met of aan de bar

  • Nederlandstalige Surfblend-hosts

SURFBASE LISSABON

Caparica is het surfstrand van Lissabon. Vlak achter het strand van Caparica vind je de Surfbase! Ideaal gelegen ten opzichte van het centrum van Caparica, het strand en de boulevard met de vele beachclubs. Alleen hier kun je je al prima vermaken voor een week, maar je zou wel gek zijn om niet minstens 1x per week de taxi of bus te nemen naar het oude centrum van Lissabon. 

Geniet vanuit deze hotspot van een week vol surf, cultuur, party en chill!

Surfbase Lissabon in geopend van april t/m november en op verzoek jaarrond.

SURFBASE VIEUX BOUCAU

In een van onze favoriete surfdorpen in Frankrijk hebben we deze fantastische locatie gevonden. Ideaal gelegen in het gezellige centrum van Vieux Boucau ligt de Surfbase. Wandel of fiets naar het strand en geniet van alles wat Vieux Boucau en de omgeving je bieden. Twee keer per week gaan we op trip naar San Sebastian en Biarritz. De andere avonden sluiten we graag af aan een van de bars aan het strand van deze mooie surfspot.

Zoek je een leuke manier om je voor te bereiden op je reis? Bekijk dan zeker onze 10 tips om je voor te bereiden op je surfvakantie!

Surfbase Vieux Boucau is geopend van juni t/m september en op verzoek buiten het seizoen.

SURF

Surfen staat centraal tijdens je vakantie in de Surfbase! Daarom voorzien we voor iedereen het beste surfmateriaal. Wil je in een korte cursus de basis leren kennen? Kies dan voor het ‘Small Pakket’, je leert dan in drie lessen de basics. Met het medium pakket krijg je maar liefst vijf lessen. In beide pakketten is het onbeperkt gebruik van de surfgear inbegrepen, dus je kunt blijven oefenen. 

Wil je liever zelf de omgeving checken? Dan kun je eventueel kiezen voor surf rental en we helpen je graag op weg naar de juiste spots.

FOOD

Iedere dag staat er een vers en smakelijk ontbijt voor je klaar zodat je je surfdag goed kan beginnen. Drie keer in de week voorzien wij ook een diner waar je optioneel bij kan aansluiten. Denk aan bijvoorbeeld een Mexican Night met fajita’s of een gezellige BBQ in de tuin. De andere dagen kan gebruik maken van de vele take-aways of lekker uit eten in smakelijke lokale restaurants.

WIL JE GRAAG MEER LOCATIES BEKIJKEN?

Vind hieronder per doelgroep het Surfblend aanbod naar de tofste bestemmingen in

Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko!

Laat je inspireren!