Hero image

De 5 beste surfvakanties voor studenten

Surfen met je studiegenoten was nog nooit zo leuk!

Of je nu met een groep van 4 of 400 studenten op surfvakantie wilt gaan, wij kunnen je altijd helpen met het organiseren van de beste surfvakantiesvoor jouw studenten vereniging, dispuut, club of vriendengroep!

Een surfvakantie voor studenten bestaat natuurlijk niet alleen uit surfen. Wij zorgen ervoor dat de studentenvakantie helemaal naar wens wordt ingevuld en uiteraard mogen dan goede feestjes niet ontbreken. Ons team bestaat voor een groot deel uit studenten of zijn student geweest, dus we weten wel wat een student zoekt tijdens een studenten surftrip. 

Lees hieronder alles over de vijf beste surfvakanties voor studenten!

1. Surfcamp Zarautz, Spanje

Gelegen aan een prachtige baai net naast het bruisende San Sebastian vind je Zarautz, het leukste surfstadje van Spanje. Ga op surftrip met studenten, naar ons surfcamp dat vlak aan het strand en de boulevard ligt. Je kunt kiezen uit verschillende toffe slaap-accommodaties. De golven rollen hier prachtig binnen en na een lange dag op het strand en de boulevard kun je je helemaal opladen voor lange nachten in de vele bars. Zarautz staat nooit stil, de ideale plek voor surfvakanties voor studenten.

Studenten surfvakanties naar Zarautz zijn mogelijk in de maanden juni, juli en augustus

2. Surfbase Lissabon, Portugal

Surfbase Lissabon is de ideale plek voor jouw Europa studentenvakantie in Portugal! Op 200m van het strand en de golven en pal naast het centrum van Caparica is dit de ideale uitvalsbasis om te surfen en de geweldige stad Lissabon te ontdekken. Caparica is het surfstrand van deze onder studenten zeer populaire wereldstad. Het heeft een lange boulevard met veel bars en restaurants, een aantal grote beachclubs en als dat niet genoeg is…..het oude centrum met bruizend nachtleven ligt op een kwartiertje met de taxi. Surf’s up, party on tijdens deze surftrip voor studenten.

Studenten surfvakanties naar Lissabon zijn het hele jaar mogelijk!

3. Sea View Surfcamp, Marokko

Ga op een studenten surftrip en reis naar het land van 1001 nachten en geniet van de Noord-Afrikaanse surf en cultuur. In het Sea View Surfcamp zit je meer dan goed. Zo heb je een infinity-pool, 180 graden zeezicht en een schitterende bar met terras, tuin en veel chill-hoekjes om te genieten van een koud biertje na een mooie surfsessie om de studenten surfvakanties te vieren. Als je actie wilt, dan kun je overdag eens een trip maken naar Paradise Valley en het nachtleven van Agadir is een onvergetelijke ervaring. Veel groepen gingen al op studentenvakanties buiten Europa en naar Marokko, let's go!

Studenten surfvakanties naar Marokko in het Sea View Surfcamp zijn het hele jaar mogelijk!

4. Surfbase Vieux Boucau, Frankrijk

Het broertje van Surfbase Lissabon staat in Vieux Boucau! Dezelfde opzet kun je hier vinden, een heerlijk huis met verschillende kamers, een relaxte tuin grenzend aan de bar en natuurlijk de Surfblend-hosts die ervoor zorgen dat je de week van je leven beleefd. In Vieux Boucau combineer je een studenten surftrip met nachtleven omdat je hier super goed kunt uitgaan in de bars aan het strand en we nemen je ook wekelijks mee naar San Sebastian voor een fantastische Baskische ervaring. Ideaal voor studentenvakanties in Europa met groepen tot 18 personen!

Studenten surfvakanties naar Vieux Boucau zijn mogelijk in de maanden juni, juli, augustus en september.

5. Surfcamp Moliets, Frankrijk

Last but not least is dé studenten surftrip naar Surfcamp Moliets! Ons eerste surfcamp in de duinen van Moliets en populair voor studentenvakanties in Europa. Niet voor niets, want dit luxe camp biedt slapen op het strand, een waar festival-terrein met bar, chill-tent, beachvolley, miniramp en een compact maar leuk uitgaans en nachtleven in Frankrijk! Ook hier bieden we wekelijks de trips naar San Sebastian en Biarritz. Cantus op het strand, bar-a-volonté, alles is mogelijk....living the dream in Frankrijk!

De surfvakanties voor studenten naar Moliets is mogelijk van april t/m oktober!

Surfvakantie al geboekt?

Wat leuk! Bekijk zeker deze 10 tips om je voor te bereiden op je surfvakantie!

Laat je inspireren!