De 5 beste surfvakanties voor studenten

Of je nu met een groep van 4 of 400 studenten op vakantie wilt gaan, wij kunnen je altijd helpen met het organiseren van de beste surfreis voor jouw studenten-vereniging, dispuut, club of vriendengroep!

Een surfvakantie voor studenten bestaat natuurlijk niet alleen uit surfen. Wij zorgen ervoor dat de reis helemaal naar wens wordt ingevuld en uiteraard mogen dan goede feestjes niet ontbreken. Ons team bestaat voor een groot deel uit studenten of zijn student geweest, dus we weten wel wat een student zoekt tijdens een vakantie. 

Lees hieronder alles over de vijf beste surfvakanties voor studenten!

1. Surfcamp Zarautz, Spanje

Gelegen aan een prachtige baai net naast het bruisende San Sebastian vind je Zarautz, het leukste surfstadje van Spanje. Ons surfcamp ligt vlak aan het strand en de boulevard en je kunt kiezen uit verschillende toffe slaap-accommodaties. De golven rollen hier prachtig binnen en na een lange dag op het strand en de boulevard kun je je helemaal opladen voor lange nachten in de vele bars. Zarautz staat nooit stil, de ideale plek voor iedere student!

Een surfvakantie naar Zarautz is mogelijk in de maanden juni, juli en augustus

 

Surfcamp Zarautz

2. Surfbase Lissabon, Portugal

Surfbase Lissabon is de ideale plek voor jouw surftrip in Portugal! Op 200m van het strand en de golven en pal naast het centrum van Caparica is dit de ideale uitvalsbasis om te surfen en de geweldige stad Lissabon te ontdekken. Caparica is het surfstrand van deze onder studenten zeer populaire wereldstad. Het heeft een lange boulevard met veel bars en restaurants, een aantal grote beachclubs en als dat niet genoeg is…..het oude centrum ligt op een kwartiertje met de taxi. Surf’s up, party on!

Een surfvakantie naar Lissabon is het hele jaar mogelijk!

 

Surfbase Lissabon

3. Sea View Surfcamp, Marokko

Reis naar het land van 1001 nachten en geniet van de Noord-Afrikaanse surf en cultuur. In het Sea View Surfcamp zit je meer dan goed. Zo heb je een infinity-pool, 180 graden zeezicht en een schitterende bar met terras, tuin en veel chill-hoekjes om te genieten van een koud biertje na een mooie surfsessie. Als je actie wilt, dan kun je overdag eens een trip maken naar Paradise Valley en het nachtleven van Agadir is een onvergetelijke ervaring. Veel studenten gingen je al voor, let's go!

Een surfvakantie naar Marokko is het hele jaar mogelijk!

 

Seaview Surfcamp Marokko

4. Surfbase Vieux Boucau, Frankrijk

Het broertje van Surfbase Lissabon staat in Vieux Boucau! Dezelfde opzet kun je hier vinden, een heerlijk huis met verschillende kamers, een relaxte tuin grenzend aan de bar en natuurlijk de Surfblend-hosts die ervoor zorgen dat je de week van je leven beleefd. In Vieux Boucau kun je leuk uitgaan in de bars aan het strand en we nemen je ook wekelijks mee naar San Sebastian voor een fantastische Baskische ervaring. Ideaal voor studenten groepen tot 18 personen!

Een surfvakantie naar Vieux Boucau is mogelijk in de maanden juni, juli, augustus en september.

 

Surfbase Vieux Boucau

5. Surfcamp Moliets, Frankrijk

Last but not least is Surfcamp Moliets! Ons eerste surfcamp in de duinen van Moliets en populair onder studenten. Niet voor niets, want dit luxe camp biedt slapen op het strand, een waar festival-terrein met bar, chill-tent, beachvolley, miniramp en een compact maar leuk uitgaansleven in Moliets! Ook hier bieden we wekelijks de trips naar San Sebastian en Biarritz. Cantus op het strand, bar-a-volonté, alles is mogelijk....living the dream in Frankrijk!

Een surfvakantie naar Moliets is mogelijk van april t/m oktober!

Surfcamp Moliets

Surfvakantie al geboekt?

Wat leuk! Bekijk zeker deze 10 tips om je voor te bereiden op je surfvakantie!

Andere blogs