Surfblend surfvakanties

Come surf with us!

Ontdek hier meer over onze verschillende doelgroepen!

Voor iedereen bieden wij super toffe surftrips aan naar Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko. Voor jong en oud, beginner en gevorderde, familie, solo-traveller of vriendengroep… wij hebben voor ieder wat wils!

Interesse, maar niet zeker waarheen? Doe een vrijblijvende aanvraag. Ons team bestaat uit ervaren surfers die graag hun passie delen.

SURFBLEND SURFTRIPS IN HET KORT

  • 20 jaar ervaring

  • Unieke locaties, altijd dicht op het strand en Surfblend-team

  • Surftrips voor iedereen

  • Service door surfers, vrijblijvende aanvragen en persoonlijk advies

  • Juniors = 12 tot 16 jaar

  • Youth = 15 tot 18 jaar

  • Family = alle leeftijden

  • 18+

SURFBLEND: 20 JAAR EXPERTISE

Je volgende surftrip boek je bij Surfblend, omdat wij garant staan voor fijne en verzorgde vakanties. Met 20 jaar kennis op zak bieden wij voor iedereen leuke concepten; van luxe surfresorts tot all-inclusive juniorcamps en van kleinschalige surfhuizen tot toffe 18+ surf- & party bestemmingen!

JUNIORS (12-16 jaar)

Van A tot Z leggen wij onze junioren in de watten. Ben je tussen 12 en 16 jaar oud? Kom dan met onze eigen bussen vanuit Nederland en België mee naar Frankrijk. Daar gaan we gaan klimmen, paintballen, naar een aquapark, heerlijk eten, maar bovenal: lekker veel surfen!

FAMILY

Franse beachcamps met luxe Safaritenten, een prachtig resort in Marokko of een luxe B&B? Niemand hoeft zich hier te vervelen, want voor de kids staat er een tof animatie programma. Ook voorzien wij kinderopvang zodat pa en ma kunnen genieten van een welverdiende surfles. Uiteraard zijn er kinderkortingen actief! Neem gerust contact op met onze klantenservice.

YOUTH (15-18 jaar)

Lekker genieten in Le Pin Sec, Frankrijk? Op dit camp hoef je niet stil te zitten want ons Nederlandstalige team heeft een mega tof programma voorbereid. Veel surfen, toffe spellen, genoeg tijd om te relaxen en heerlijk eten. Stap in NL of BE op de Surfblend bus en laat je afzetten voor het camp.

Adults (18+)

Onze Premium en Classic camps zijn zeer uiteenlopend in concepten en daarom zit er altijd wel iets voor jou tussen. Huur een camper, kom surfen op ons beachcamp in Moliets of Zarautz of reis mee naar Portugal, de Canarische Eilanden en Marokko. 

SURF, SURF, SURF!

Benieuwd naar de leukste Surfblend locaties per land? Check dan snel hieronder!

Laat je inspireren!