Surfblend surfvakanties

Reizen naar Zarautz

Reis je binnenkort naar Zarautz? Lees hier de vervoersopties!

Zarautz ligt in het Spaanse Baskenland, vlak bij het gezellige San Sebastian. De baai van Zarautz biedt beschutting waardoor de golven hier vaak heel clean zijn. Een niet te missen surfspot voor elke surfer! Lees op deze pagina meer over hoe je het best kan reizen naar Zarautz.

Reizen met...

Reizen naar Zarautz

Reizen met...

Het is uiteraard goed mogelijk om op surfvakantie naar Spanje te gaan met de auto. Het adres van het Surfcamp in het prachtige Zarautz is:

Surfblend – Camping Talai Mendi
N-634, 5
20800, Zarautz
Gipuzkoa, Spanje

Parkeren kan in de buurt van het surfkamp op een openbaar parkeerterrein. Er is zowel een gratis parking als een ondergrondse betalende parking. In de vertrekinformatie worden de parking opties verder toegelicht. Het is mogelijk om even op het surfkamp te parkeren om de spullen uit te laden, na het uitladen moet je de auto dan wel verplaatsen voor de rest van je surfvakantie in Spanje.

Vanaf de luchthaven naar Zarautz

Reizen naar Zarautz

Vanaf de luchthaven naar Zarautz

Bij aankomst in Bilbao of San Sebastian zijn er een aantal opties om naar Zarautz te reizen. Met een huurauto ben je zeker van een vlotte rit naar je bestemming. Daarnaast kan je dan ook de omgeving verkennen tijdens je verblijf. Langs de kust liggen tal van gezellige dorpjes en natuurlijk zijn San Sebastian en Bilbao ook de moeite waard.

Een website zoals rentalcars.com kan je helpen om de beste deals zoeken in jouw reisperiode. We geven je een aantal tips voor het kiezen van een huurauto:

  • Op de site van rentalcars kan je de optie aanduiden voor een verhuurmaatschappij in de terminal. Zo hoef je niet nog een extra shuttle te nemen vanaf de luchthaven.

  • We raden aan om je verzekering bij de verhuurmaatschappij zelf af te sluiten en niet bij rentalcars.com. Bij schade zal de verwerking veel vlotter verlopen dan wanneer dit via een derde partij verloopt.

  • Heb je geen creditcard op jouw naam? Kijk dan eens bij Centauro.com, daar kun je ook een auto huren zonder een creditcard.

 

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!