Surfblend surfvakanties

Reizen naar Moliets

Lees alles over het reizen naar Moliets!

Moliets is klein maar gezellig dorpje aan de Atlantische kust in Frankrijk. Om naar Moliets te reizen, zijn er een aantal mogelijkheden. Hieronder kan je meer lezen over de verschillende opties: auto, bus, trein of vliegtuig.

Reizen met...

Reizen naar Moliets

Reizen met...

De eerste optie om naar Moliets te reizen, is met de auto. Moliets ligt op ongeveer 1000 km van België en net iets verder van Nederland. Voor de camping in Moliets is er een grote parking waar je gratis kan parkeren. Het adres van de camping is:

Camping Le-Saint-Martin
2655, Avenue de l'Ocean,
40660 Moliets-et-Maa

Vanaf de luchthaven naar Moliets

Reizen naar Moliets

Vanaf de luchthaven naar Moliets

Bij aankomst in Bordeaux of Biarritz zijn er een aantal opties om naar Moliets te reizen. Met een huurauto ben je zeker van een vlotte rit naar je bestemming en je hebt het extra comfort dat je tijdens je verblijf andere steden in de buurt kan bezoeken, bv. Vieux Boucau, Hossegor of Capbreton.

Een website zoals rentalcars.com kan je helpen om de beste deals zoeken in jouw reisperiode. We geven je een aantal tips voor het kiezen van een huurauto:

  • Op de site van rentalcars kan je de optie aanduiden voor een verhuurmaatschappij in de terminal. Zo hoef je niet nog een extra shuttle te nemen vanaf de luchthaven.

  • We raden aan om je verzekering bij de verhuurmaatschappij zelf af te sluiten en niet bij rentalcars.com. Bij schade zal de verwerking veel vlotter verlopen dan wanneer dit via een derde partij verloopt.

  • Heb je geen creditcard op jouw naam? Kijk dan eens bij Centauro.com, daar kun je ook een auto huren zonder een creditcard.)

 

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!