leren surfen in nederland met Surfblend surfvakantie leren surfen in nederland met Surfblend surfvakantie

Surfen in Nederland

 

 

Nederland

Voor goede surf hoef je niet altijd ver te reizen, de Nederlandse kust biedt echt goede golven. Zeker als je wilt leren surfen is Nederland een goede plek om te starten. Met Nederlands aanbod voor Juniors en Family surfcamps en met onze eigen Surfblend Surfschool, bieden we vast en zeker ook de ideale surfvakantie aan die bij jou past!

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie Vlak aan Zee

Verblijf pal achter de duinen

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Heerlijke maaltijden, gezond en vers

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surfen

Surfles van Nederlands Kampioen!

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Programma

Geniet van een uitgebreid surf- en animatieprogramma

Surfblend surfvakantie en surfkampen explore Locatie

Een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse Kust!

Wij bieden surfvakanties in Nederland aan voor Juniors (12 tot 16 jaar) en voor Family!

Juniors
Het junior surfcamp Nederland heeft een enorm leuk programma. Deze surfcamps zijn goed begeleide surfvakanties waar we binnen een week snel één grote groep weten te creëeren. Kom je dus zonder je vrienden of vriendinnen met ons mee naar het surfcamp? Geen enkel probleem, je zal binnen no time nieuwe vrienden voor het leven maken.

Naast een goed gevuld programma is er natuurlijk ook vrije tijd ingepland waar je tot rust kunt komen of het de mooie plekjes in de buurt kunt ontdekken. De Juniors zullen onder begeleiding van onze crew leuke activiteiten doen en ook eens relaxed op het strand van Kijkduin kunnen hangen.

Family surfcamp
Pal achter de duinen van Vlugtenburg vind je ons Nederlandse familie surfcamp voor het hele gezin met luxe Safaritenten met eigen voorzieningen. De tenten hebben een groot terras waar je ook alle surfgear en longboard skateboards zult vinden. De locatie is ideaal, pal op het strand met leuke strandtenten, surflessen vanuit Surfblend's surfschool door de Nederlands Kampioen en in de nabijheid zijn er tal van gave activiteiten te doen tijdens je surfvakantie in Nederland. Het ideale alternatief voor een buitenlandse vakantie!

Alle surf trips Nederland