Surfen in Nederland

 

 

Nederland

Voor goede golven hoef je niet altijd ver te reizen, de Nederlandse kust biedt echt goede golven. Zeker als je wilt leren surfen is dit een goede plek om te starten. Met Nederlands aanbod voor Juniors, Youth en Family bieden we vast en zeker ook de vakantie aan die bij jou past!

In het kort

Vlak aan Zee

Verblijf pal achter de duinen

Eten

Heerlijke maaltijden, gezond en vers

Surfen

Les van Nederlands Kampioen!

Programma

Geniet van een uitgebreid surf- en animatieprogramma

Locatie

Een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse Kust!

In Nederland bieden wij een surfcamp aan voor Juniors (12 tot 16 jaar), Youth (15 tot 18 jaar) en voor Family!

Youth
Met een leuk gevuld programma is deze all-inclusive week echt een aanrader als je wilt leren surfen. In een prachtig Strandhuis achter de duin in Camperduin kan jij gezellig met je beste vrienden en vriendinnen overnachten. Het ontbijt, de lunch en het avond eten zijn natuurlijk inclusief alsook lekkere snacks en frisse drankjes. Je zult dus niets te kort komen!

Juniors
Dit surfcamp heeft een enorm leuk programma. Deze camps zijn goed begeleide vakanties waar we binnen een week snel één grote groep weten te creëeren. Kom je dus zonder je vrienden of vriendinnen met ons mee naar het surfcamp? Geen enkel probleem, je zal binnen no time nieuwe vrienden voor het leven maken.

Naast een goed gevuld programma is er natuurlijk ook vrije tijd ingepland waar je tot rust kunt komen of het de mooie plekjes in de buurt kunt ontdekken. De Juniors zullen onder begeleiding van onze crew leuke activiteiten doen en ook eens relaxed op het strand kunnen hangen.

Family
Pal achter de duinen van Vlugtenburg vind je de luxe Safaritenten met eigen voorzieningen. De tenten hebben een groot terras waar je ook alle surfgear en longboard skateboards zult vinden. De locatie is ideaal, pal op het strand met leuke strandtenten, surflessen door de Nederlands Kampioen en in de nabijheid zijn er tal van gave activiteiten te doen. Het ideale alternatief voor een buitenlandse vakantie!

Alle trip in Nederland

Meest bekeken