Surfen in Nederland

Nederland

Voor goede golven hoef je niet altijd ver te reizen, de Nederlandse kust biedt echt goede golven. Zeker als je wilt leren surfen is dit een goede plek om te starten. We hebben een samenwerking opgestart met de surfschool van de Nederlands Kampioen surfen....learn from the best! De kust van Zuid-Holland is enorm uitgestrekt, we hebben een schitterend plekje gevonden aan strand Vlugtenburg in 's Gravenzande. Een ideale plek voor het surfcamp, rustig, mooi en verblijf is echt pal achter de duinen. Op het strand vind je enkele hippe beachclubs en wat eettentjes, maar uiteraard is de zee het belangrijkste is Vlugtenburg een topspot in Nederland!

In het kort

Vlak aan Zee

Verblijf pal achter de duinen

Eten

Heerlijke maaltijden, gezond en vers

Surfen

Les van Nederlands Kampioen!

Programma

Geniet van een uitgebreid surf- en animatieprogramma

Locatie

Een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse Kust!

In Nederland bieden wij een surfcamp voor Juaan voor Juniors (12 tot 16 jaar) en voor Family!

Juniors
Dit surfcamp heeft een enorm leuk programma. Deze camps zijn goede begeleide vakanties waar we binnen een week snel één grote groep weten te creëeren. Kom je dus zonder je vrienden of vriendinnen met ons mee naar het surfcamp? Geen enkel probleem, je zal binnen no time nieuwe vrienden voor het leven maken.

Naast een goed gevuld programma is er natuurlijk ook vrije tijd ingepland waar je tot rust kunt komen of het de mooie plekjes in de buurt kunt ontdekken. De Juniors zullen onder begeleiding van onze crew leuke activiteiten doen en ook eens relaxed op het strand kunnen hangen.

Family
Pal achter de duinen van Vlugtenburg vind je de luxe Safaritenten met eigen voorzieningen. De tenten hebben een groot terras waar je ook alle surfgear en longboard skateboards zult vinden. De locatie is ideaal, pal op het strand met leuke strandtenten, surflessen door de Nederlands Kampioen en in de nabijheid zijn er tal van gave activiteiten te doen. Het ideale alternatief voor een buitenlandse vakantie!

Alle trip in Nederland