Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
nederland

Surfschool Den Haag

 • Adults, Groups
 • Mei - Oktober

Surfblend's surfschool op het strand van Kijkduin, Den Haag! 

Kijk voor een compleet overzicht op www.surfblendsurfschool.com!

We hebben de ideale plek gevonden voor de Surfblend Surfschool Den Haag. Neem surfles in Nederland en leer surfen op het strand van Kijkduin. Het strand biedt een zee aan ruimte, de surfschool is onderdeel van Boca Grandi, misschien wel de leukste strandtent van Den Haag. Boek een surfles en leer surfen, kitesurfen, sup-en, of spendeer een hele dag bij de beachclub op het strand. Ook verhuren we hier al jouw surfgear voor een goede surfsessie in Nederland.

Je bent van harte welkom op het strand in kijkduin, Den Haag! 

Liever direct contact met onze surfschool? Klik hier om de Whatsapp te openen

Op het strand

Surfen vanaf het strand van Kijkduin, Den Haag

beachclub

Je vindt ons in de leukste beachclub van Den Haag, Nederland

Golfsurfen

Leren surfen of verbeter je skills in Kijkduin

Sup

Stand Up Paddle op de lagune of op de zee

Kitesurfen

Ook een surfles in kitesurfen is mogelijk!

locatie

Centraal gelegen in Nederland!

surfschool den haag

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

surfschool den haag

De Surfblend Surfschool in Den Haag is de ideale plek om te leren surfen of jouw surfgear te huren voor een surfles in Nederland. Naast golfsurfen kun je ook leren kitesurfen en je kan SUP-en op de zee of op de lagune naast de surfschool in Den Haag. 

We staan op een prachtige locatie op het strand van Kijkduin. Boca Grandi is Surfblend's partner en een dag surfen in Kijkduin is perfect te combineren met een hapje en een drankje op het fijne terras na een surfles in Nederland.

Vanaf april tot en met oktober staat het Surfblend team voor je klaar.

 

Surfblend Surfschool 

 • Golfsurfen: verschillende surflessen en verhuur

 • Kitesurfen: verschillende kitesurflessen en verhuur

 • Stand Up Paddle: verhuur

Surfen

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Surfen

We bieden verschillende groepslessen aan voor Juniors en voor volwassenen. Groepslessen worden in kleine groepen gegeven waardoor er veel persoonlijke aandacht is tijdens de surfles in Nederland. De surflessen duren 2 uur en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende niveau's van de deelnemers.

Het surfmateriaal (wetsuit en board) zijn inclusief tijdens de surflessen van Surfschool Den Haag. Ontdek ook Surfblend's Surfcamp Moliets en Surfcamp Zarautz om te leren surfen in het buitenland. 

Verhuur

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Verhuur

Heb jij al vaker gesurft, maar beschik je nog niet over eigen surfgear? Geen probleem! 

Bij de surfschool kun je naast surflessen ook terecht om verschillende soorten surfboards te huren. Onze boardroom beschikt over een groot assortiment met voor ieder wat wils. Het gaat van 9ft softops tot aan een 4ft shortboard van Softdog Surfboards. Kom langs en kies jouw favoriete surfboard om te surfen in Kijkduin!

Uiteraard laten we je niet in de Nederlandse kou staan en kun je een wetsuit huren. Je kunt kiezen uit een van de vele Hurley wetsuits.

Kitesurfen

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Kitesurfen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je eens het kitesurfen uitproberen? Dan ben je ook hier aan het juiste adres! 

Mark en zijn team staan klaar om jou vanaf het begin de stappen bij te brengen en te zorgen dat je het Kitesurfen snel onder de knie krijgt. 

Graag verwijzen we je naar de website van onze partner Kiteboardschool.nl om daar direct je kite surfles in Nederland in te boeken! Ontdek ook ons Juniorkamp Kijkduin, een surfkamp voor junioren met surflessen en kitesurf. 

Yoga

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Yoga

Fenny is niet alleen één van onze surf-instructeurs, maar ook een opgeleid Yoga instructrice! Zij vertrok voor lange tijd naar Marokko om te surfen en yoga les te geven. Nu ze terug is, vind we haar het hele seizoen bij ons op het strand. Ze deelt graag haar ervaring en wilt je helpen een dieper bewustzijn van lichaam en geest te creëren. De lessen zijn opgebouwd om kracht en flexibiliteit op te bouwen en tegelijkertijd diepe ontspanning te vinden. Ze zijn voor iedereen die even een moment voor zichzelf wil nemen, je zal de voordelen ervan voelen tijdens je volgende surfsessie.

Yoga en surfen is een topcombinatie, ontdek het zelf!

Events

Hero image
Hero image
Hero image

Events

Sportdagen, dagkampen, incentives, meerdaagse kampen, bedrijfsuitje of teambuilding? We staan voor je klaar! Met onze ervaring in binnen- en buitenland weten we precies hoe we het uiterste uit jullie dag kunnen halen. We kunnen samen een compleet programma samenstellen. 

Activiteiten die we aanbieden zijn o.a.:

 • Surfen

 • SUP-en

 • Kitesurfen

 • Powerkiten

 • Yoga

 • Beachgames

 • Expeditie Robinson

 • Archery Tag

Uiteraard staat Boca Grandi garant voor de nodige versnaperingen, snacks, maaltijden en borrel. Een complete dag op Kijkduin is er eentje om nooit meer te vergeten. Neem contact met ons op om jouw perfecte dag te plannen!

Locatie

Hero image
Hero image
Hero image

Locatie

Kijkduin is het uiterst zuidelijke puntje van de gemeente Den Haag en staat bekend als het rustige strand om te surfen in Nederland. Anders dan bijvoorbeeld in Scheveningen vind je hier geen grote groepen, drukke line-ups en een overbevolkt strand. Zeker op de plek waar wij zitten, Strandslag 3, is het ook in de zomer heerlijk vertoeven zonder grote menigtes. We zijn dan ook super blij dat we deel uitmaken van de leukste strandtent van Den Haag, Boca Grandi!

Het is de ideale plek voor onze surfschool en we verwelkomen je dan ook graag voor een surfles en meer op het strand van Kijkduin in Nederland! Bekijk ons hele aanbod surfen in Nederland en kies jouw Surfblend trip van dit jaar.

Route Surfschool

Hero image
Hero image
Hero image

Route Surfschool

Adres Surfschool Den Haag

De Surfblend Surfschool Den Haag op het strand van Kijkduin is heel makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met de trein en bus sta je binnen no-time op het strand om te surfen in Kijkduin

Surfblend Surfschool Den Haag
Boca Grandi
Zuiderstrand 18
2585JK, Den Haag

Route & (gratis) Parkeren:

Den Haag-Zuid aanhouden met de auto, vervolgens de N211 volgen en de auto kunt u gratis parkeren aan de Machiel Vrijenhoeklaan.

Kom je met het openbaar vervoer? Kies dan het beste voor bus 23, 24 of 26 van de HTM naar Kijkduin.

PRIJZEN VOOR SURLESSEN

Hieronder vind je de prijzen voor surflessen voor 16 jaar en ouder. Lessen duren altijd 2 uur

 • 1 losse surfles | € 37,50

 • 3 surflessen | € 105,-

 • 5 surflessen | € 165,

PRIJZEN VERHUUR & SPECIALS

Surfboard huren en zelf lekker surfen? Check hieronder de prijzen per persoon voor een middag vol waterpret.

 • 2 uur | € 15,-

 • extra uur | € 5,-

vrijblijvende aanvraag

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar jouw surfvakantie. We proberen je via de website zo compleet mogelijk te informeren. Heb je al een keuze gemaakt? Dan kun je ook direct boeken via de website.

Wil je liever nog even contact met ons opnemen om een compleet voorstel te vragen? Vul dan onderstaand formulier in en we komen dan z.s.m. bij je terug.

*Deze velden zijn verplicht
surfvakantie
Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!