Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
nederland

Juniorcamp Kijkduin

 • Juniors
 • Juli - Augustus

All-inclusive Surfkamp in Nederland voor 12 tot 16 jaar! Het juniorcamp net achter de duinen van Kijkduin biedt een week vol actie en fun.

Het leukste jeugdkamp van Nederland staat pal achter de duin van het strand van Kijkduin, Den Haag. Tijdens het Juniorcamp Kijkduin slapen we op een bekende Roompot camping in tenten. Vanaf het surfkamp is het een paar minuten wandelen naar het strand van Kijkduin naar de Surfblend Surfschool en je krijgt les van onze eigen surfleraren! 

Daarnaast is het programma gevuld met leuke activiteiten en beleef je met een toffe groep een week vol surf, actie en chillen. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden.

Vlak aan zee

Slaap vlakbij het strand van Kijkduin!

Accommodatie

Overnacht in het gezellige surfkamp met tenten

Eten

Volpension inbegrepen, lekker en gezond!

Golfsurfen

Surfles van de Surfblend Surfschool!

Programma

Golfsurfen, Skateboarden, archery tag, citytrip en meer!

Team

Enthousiast Nederlandstalig Surfblend team

Juniorcamp Kijkduin

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Juniorcamp Kijkduin

Vlak achter de duinen van strand Kijkduin in het uiterste zuiden van Den Haag hebben we volledig in eigen beheer ons jeugdkamp Nederland opgezet. Je verblijft in ruime tenten op een eigen terrein op het vakantiepark van de Roompot, één van de bekendste campings van Nederland. Het jeugdkamp in Nederland bestaat naast de tenten uit chill-hoekjes, een gemeenschappelijke grote tent en er ligt genoeg gear om je simpelweg niet te kunnen vervelen op het Juniorcamp Kijkduin!

Accommodatie

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Accommodatie

Overnachten doe je vlak achter de duin in onze gezellige tenten. Deze vier persoons tenten zijn de perfecte plek om samen met je vrienden een toffe week te beleven! Luchtbedden zijn inbegrepen, maar kussen en slaapzak dienen zelf mee te worden genomen. De tent indeling wordt op locatie gemaakt zodat iedereen zijn of haar voorkeuren persoonlijk kan doorgeven aan de reisleiding.

Tijdens het surfkamp verblijven de jongens en meisjes van het Juniorcamp Nederland gescheiden in de tenten.

Golfsurfen

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Golfsurfen

Surfen is natuurlijk waarom je met Surfblend op surfvakantie gaat! Samen duiken we de theorie in en leren we bij tijdens een leuke presentatie. Maar we gaan vooral zo veel mogelijk het water in. Leren golfsurfen in Nederland doe je met onze Surfblend Surfschool Den Haag. De Nederlandstalige coaches van de surfschool hebben allemaal de nodige licenties om jou zo snel mogelijk rechtop op je surfboard te krijgen. Vraag gerust eens naar hun surf ervaringen van over de hele wereld, ze zullen je de oren van het hoofd praten.

De week van het Juniorcamp Kijkduin wordt afgesloten met een surf contest!

Naast het golfsurfen gaan we samen leren bodyboarden, longboarden, kiteboarden en archery tag. Met 18 uur watersport en vele andere toffe activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen op dit Junior surfkamp! Wil je echt intensief leren golfsurfen? Bekijk dan ook de Grommet Coaching Weeks, het jeugdkamp in het buitenland ondersteund door Softdogsurf.

Eten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Eten

Het volpension is inclusief in het basispakket van het juniorkamp Nederland, wel zo gemakkelijk! Na een dag golfsurfen, bodyboarden en andere toffe activiteiten is goede voeding natuurlijk enorm belangrijk. Juist daarom voorzien wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, goede lunch en een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist.

Tussendoortjes en drankjes worden ook door ons verzorgd.

Heb je een speciaal dieet of specifieke allergieën, dan kan je dit bij de reisleiding op de aankomstdag aangeven. Heb je een ernstige allergie, neem op voorhand even contact met ons op. Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.

Activiteiten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Activiteiten

Jeugdkamp Nederland

Heb jij nog energie over na het uitgebreide surf programma? Ga met ons mee longboarden op de ideale weggetjes langs de duinen in Kijkduin. Daarnaast organiseren we een toffe skateboard-les in het Olympisch Skatepark in Den Haag waarbij je door professionele instructeurs de eerste stappen kunt zetten in deze geweldige sport. Tijdens Archery Tag zal je opgepompt worden met adrenaline van het spel dat een mix is van trefbal, paintball en boogschieten.  

Alle bovenstaande activiteiten zijn inbegrepen in het surfkamp Kijkduin pakket!

Locatie Surfkamp kijkduin

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Locatie Surfkamp kijkduin

Kijkduin is het uiterst zuidelijke puntje van de gemeente Den Haag en staat bekend als het rustige strand. Zeker op de plek waar het jeugdkamp Nederland zit, Ockenburgh, is het ook in de zomer heerlijk vertoeven zonder grote menigtes. Het dichtstbijzijnde strand ligt vlakbij de camping. Hier vind je een aantal mooie strandtenten, waarbij wij vooral bij 'Boca Grandi' in de buurt zullen verblijven op het strand. 

Het is een heerlijk ruim strand, niet te druk en bekend om de goede golven voor de deur van de Surfblend Surfschool Nederland. Ben je al op jeugdkamp in Nederland geweest en wil je dit jaar met Surfblend mee naar het buitenland? Ontdek dan ook ons Juniorcamp Moliets of lees in de blog alle informatie over onze jeugdkampen.

Vervoer juniorcamp Kijkduin

Juniorkamp Kijkduin

Vervoer juniorcamp Kijkduin

Het fijne aan een jeugdkamp in Nederland is dat je niet lang moet reizen om er te geraken! Elke zondag kan je vanaf 16 uur inchecken op het Juniorcamp Kijkduin en is je surfcamp al begonnen. Elke vrijdag sluiten we af en tussen 16-17u kunnen de deelnemers opgehaald worden.

Kijkduin is heel makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met de trein en bus sta je binnen no time op het strand. Het adres van het Juniorcamp Kijkduin: Roompot Vakantiepark Kijkduin Machiel Vrijenhoeklaan 450 2555 KW, Den Haag.

Bij de camping ligt een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Rijd aub niet naar de slagboom, maar parkeer buiten de camping. Wandel vervolgens links voorbij de receptie en aan het einde van de weg vind je het surfcamp aan de rechterkant.

Basispakket & opties

Het Juniorcamp Kijkduin start altijd op zondag om 16u en duurt tot vrijdagmiddag 16u. 

Inbegrepen in het basispakket Juniorcamp Kijkduin

 • Vijf overnachtingen in een tipi tent

 • Uitgebreid surfprogramma bij Surfblend Surfschool

 • Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten

 • Drankjes, snacks en tussendoortjes

 • Super gezellig surfkamp vlak achter het strand van Kijkduin

 • Uitstap naar indoor zwembad

 • Citytrip by bike naar Scheveningen

 • Skateboard les in Olympisch Skatepark

 • Vele toffe activiteiten zoals skimboards, powerkite en archery tag

 • 24/7 begeleiding door Nederlandstalig team

 • Inclusief toeristenbelasting, geen onverwachte reserveringskosten

Prijzen Juniorcamp Kijkduin

Ben je met een groepje van 5 personen? Neem gerust contact met ons op voor indeling in een geschikte tent.

Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!