Het Surfblend Team

Geschiedenis & Filosofie

Surfblend startte in 1999 met een groep vrienden en enkele tentjes in de duinen van Moliets. De eerste jaren was het een heel klein camp, maar langzaamaan groeiden we totdat we het tijd vonden om een extra surfcamp te openen in Zarautz (Spanje). Vanaf toen is het snel gegaan en weten steeds meer jongeren, families en groepen de weg naar onze surfvakanties te vinden!

Surfen zit ons in het bloed en is de reden dat we jaar in jaar uit met dezelfde passie surfvakanties aan bieden. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen een fijne vakantie aan te bieden en iedereen de vrijheid te geven om zoveel te surfen als ze zelf willen. 

De sfeer van het eerste jaar leeft nog altijd op al onze camps en daar zijn we enorm trots op! Dit gevoel willen we ook behouden en benadrukken als 'Surfblend philosophie'. Een grote factor die hieraan bijdraagt is het geweldige Surfblend team, een grote bende van prachtige mensen en vrienden die elke zomer weer alles geven om Surfblend te maken tot wat het is. Elk camp wordt zorgvuldig opgebouwd op fantastische locaties, nooit ver van het strand en altijd op een unieke spot. Zo heeft ieder camp zijn eigen sfeer en cultuur, maar zal je altijd weten dat je op een Surfblend camp verblijft.

Voor wie?

Surfblend is er voor iedereen, dus zeker niet alleen voor de doorgewinterde surfers. Sterker nog, een groot deel van onze gasten heeft nog nooit op een surfplank gestaan bij aankomst op één van de camps! Onze surf coaches zorgen ervoor dat je binnen no-time de eerste stappen kan maken in het surfen en je tijdens het leren nog eens super goed vermaakt. Ben je een surfer met al veel ervaring? Ook voor jou hebben toffe coachings weken en bestemmingen vlakbij wereldspots.

Binnen Surfblend kennen we enkele specifieke doelgroepen die we onderbrengen onder verschillende thema’s:

  • Junior: volledig begeleide surfcamps voor 12-16 jaar
  • Youth: surfcamps voor jongeren van 15-18 jaar
  • 18+: Surfcamp, surfhouses, campervans en andere mooie concepten, altijd 18+
  • Family: Toffe concepten die zeer geschikt zijn om met de hele familie te beleven
  • Groepen: Scholen, bedrijfsgroepen of grote vriendengroepen. Voor elke groep een op maat gemaakte reis.

Door wie?

Zoals al eerder gezegd zijn we niets zonder het geweldige Surfblend team die elk seizoen weer ervoor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Zij zorgen voor animatie, eten, surflessen, logistiek en service. Daarnaast werken we jaarrond met een jong, dynamisch team aan Surfblend. Iedereen van het vaste team heeft op locatie gewerkt en weet dus precies wat er nodig is om onze gasten het beste te kunnen bieden.

Maak kennis met de crew

Eric Slokkers

Samen met Joeri stond Eric aan de beginselen van Surfblend, wat maakt dat de twee elkaar door en door kennen en samen eigenaar zijn van Surfblend. Eric is met zijn ondernemende geest altijd bezig met wat de toekomst voor Surfblend in petto heeft. Hij en zijn telefoon zijn onafscheidelijk, maar dit neemt niet weg dat hij zijn telefoon zo nu en dan inruilt voor zijn surfboard. Niet alleen surft Eric in Frankrijk en Spanje samen met het Surfblend team en gasten, maar ook in Nederland ligt hij regelmatig in het sop!

Joeri van de Vliet

Sinds jaar en dag staat Joeri zijn leven in het teken van snowboarden en surfen.
In 1999 legde Joeri de fundering voor wat Surfblend vandaag de dag is geworden en sindsdien organiseert hij elke dag weer met plezier de Surfblend reizen. Surfblend is inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie waar Joeri mede-eigenaar van is, toch wordt er altijd tijd gemaakt voor een surfsessie en is Joeri dus met vaste regelmaat in de line-up te vinden.

Evert Jansen

Niet alleen wordt er met plezier tijdens de zomer aan Surfblend gewerkt, ook tijdens de winter vervult Evert een vaste positie in het Surfblend team. De focus ligt voornamelijk op het operationele en het beheer van alle systemen. Wil je graag deel worden van de crew, dan moet je bij Evert zijn. Tijdens de zomer vind je hem regelmatig op één van de bestemmingen van Surfblend of in het water.

Stijn Suy

De Antwerpse Stijn is door de jaren heen een echte Moliets local geworden en kent alle ins- en outs van deze bestemming. Tijdens de zomer stuurt hij het meerdere teams aan en regelt hij alles vanuit Vieux Boucau. Dit neemt echter niet weg dat hij vrijwel iedere dag geniet van de pracht van de beachbreaks langs de Franse kust. Ook na de zomer is Stijn deel van het Surfblend team en werkt hij met passie voor dit merk. Er is echter maar 1 passie die bijna zo groot als Surfblend is en dat is de 'Royal Antwerp Football Club' waar hij regelmatig in het stadion staat te schreeuwen.

Sara de Lange

Als er één iemand is die weet wat een surfcamp is en wat het moet zijn, dan is het Sara wel! Sara is jarenlang campmanager geweest van het Surfcamp Zarautz en kent deze prachtige stad als haar broekzak. Inmiddels is zij een gevestigde waarde op het Surfblend kantoor en een trotse moeder van haar eerste kindje. Zie je iets langskomen op social media onder de naam van Surfblend? Dan is het Sara die jou iets tofs wilt vertellen. Like it and share it :)

Thomas Craane

Net als wij allemaal is ook Thomas bij ons binnengerold door zijn passie voor de boardsports. Na een aantal zomers voor ons te hebben gewerkt in Moliets is hij de perfecte toevoeging voor de customer service en zorgt onder andere hij ervoor dat de bussen altijd netjes op tijd zijn en dat jullie voorzien zijn van alle nodige informatie. Thomas is vooral ook veel in Oostenrijk te vinden geweest waar hij 4 winters op rij een Bed-n-Breakfast heeft gerund. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen als het aankomt op zijn snowboard skills... This guy is a shredder!