Hero imageHero image

Het Surfblend Team

Fantastische surfvakanties organiseren gaat niet van zelf, daar werkt het Surfblend team dag in dag uit met veel enthousiasme aan. Maar waar staan wij voor? Voor wie doen wij dit allemaal? En vooral: wie zijn wij?

Lees hieronder alles over het Surfblend team!

20 jaar ervaring

Surfvakanties sinds 1999

Unieke locaties

Eigen accommodaties met Surfblend team

Service by Surfers

Persoonlijk advies en vrijblijvende offertes op maat

Voor alle niveaus

Van jong tot oud en van beginner tot pro

Door de jaren heen

Hero image
Hero image
Hero image

Door de jaren heen

Surfblend startte in 1999 met een groep vrienden en enkele tentjes in de duinen van Moliets. De eerste jaren was het een heel klein camp en langzaamaan groeiden we uit tot een volwaardig surfcamp zoals we dat tegenwoordig kennen. Om de unieke sfeer van de locatie te behouden, wilden we niet te groot worden en was het tijd om een extra surfcamp te openen in Zarautz (Spanje). Vanaf dan is het snel gegaan en weten steeds meer jongeren, families en groepen de weg naar onze surfvakanties te vinden. Dit heeft als resultaat dat we inmiddels over heel Europa en zelfs buiten de Europese grenzen fantastische surfvakanties kunnen aanbieden in allerlei verschillende vormen en maten!

Surfen zit ons in het bloed en is de reden dat we jaar in jaar uit met dezelfde passie gezamenlijk onze schouders onder Surfblend steken. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen een fijne vakantie aan te bieden en iedereen de vrijheid te geven om zoveel te surfen als ze zelf willen. 

Waarom kiezen voor Surfblend?

Hero image
Hero image
Hero image

Waarom kiezen voor Surfblend?

Surfblend is er voor iedereen, dus zeker niet alleen voor de doorgewinterde surfers. Sterker nog, het grootste deel van onze gasten heeft nog nooit op een surfplank gestaan bij aankomst op één van de surfcamps! Onze surfcoaches zorgen ervoor dat je binnen no-time de eerste stappen kan maken in het surfen en je tijdens het leren nog eens super goed vermaakt. Ben je een surfer met al veel ervaring? Ook voor jou hebben we toffe coachingsweken en bestemmingen op wereldberoemde spots.

Binnen Surfblend kennen we enkele specifieke doelgroepen die we onderbrengen onder verschillende thema’s:

  • Junior: volledig begeleide surfcamps voor 12-16 jaar

  • Youth: surfcamps voor jongeren van 15-18 jaar

  • Adults: surfcamp, surfhouses, campervans en andere mooie concepten, altijd 18+

  • Family: toffe concepten om met de hele familie te bezoeken

  • Groepen: op maat gemaakte reizen voor scholen, bedrijfsgroepen of studenten.

Door wie?

Eric Slokkers

Samen met Joeri stond Eric aan de beginselen van Surfblend, wat maakt dat de twee elkaar door en door kennen en samen zaakvoerder en eigenaar zijn van Surfblend.

Eric is met zijn ondernemende geest altijd bezig met wat de toekomst voor Surfblend in petto heeft. Hij en zijn telefoon zijn onafscheidelijk, maar dit neemt niet weg dat hij zijn telefoon zo nu en dan inruilt voor zijn surfboard. Niet alleen surft Eric in Frankrijk en Spanje samen met het Surfblend team en gasten, maar ook in Nederland ligt hij regelmatig in het sop! Maar het liefst van al vind je hem in een tropische bestemming samen met zijn vrouw en twee kinderen.

Over surfblend wie zijn wij

Joeri van de vliet

Sinds jaar en dag staat Joeri zijn leven in het teken van snowboarden en surfen. In 1999 legde Joeri de fundering voor wat Surfblend vandaag de dag is geworden en sindsdien organiseert hij elke dag weer met plezier de Surfblend reizen.

Surfblend is inmiddels niet meer dat kleine surfkampje van 1999, maar vraagt dag dagelijkse sturing en veel aandacht. Toch wordt er altijd tijd vrij gemaakt voor een surf- of snowsessie waardoor Joeri veel in het water en op de bergen te vinden is!

Over surfblend wie zijn wij

Evert Jansen

Niet alleen wordt er met plezier tijdens de zomer aan Surfblend gewerkt, ook tijdens de winter vervult Evert een vaste positie in het Surfblend team.

De focus ligt voornamelijk op het operationele en het beheer van alle systemen. Tijdens de winter werkt hij voornamelijk vanuit thuis in Nijmegen en zo nu en dan op het kantoor in Antwerpen. Tijdens de zomer vind je hem regelmatig op één van de bestemmingen van Surfblend samen met zijn vrouw en twee kindjes of natuurlijk ergens in de line-up!

over surfblend

Stijn Suy

De Antwerpse Stijn is door de jaren heen een echte Franse saisonnier geworden en kent alle ins- en outs van deze bestemming.

Tijdens de zomer stuurt hij meerdere teams aan en regelt hij alles vanuit Vieux Boucau. Dit neemt echter niet weg dat hij vrijwel iedere dag geniet van de pracht van de beachbreaks langs de Franse kust. Ook na de zomer is Stijn deel van het Surfblend team en werkt hij met passie voor dit merk. Er is echter maar 1 passie die bijna zo groot als Surfblend is en dat is de 'Royal Antwerp Football Club' waar hij regelmatig het team in het stadion staat aan te moedigen.

over surfblend

Sara de lange

Als er één iemand is die weet wat een surfcamp is en wat het moet zijn, dan is het Sara wel!

Sara is jarenlang campmanager geweest van het Surfcamp Zarautz en kent deze prachtige stad als haar broekzak. Inmiddels is zij een gevestigde waarde op het Surfblend kantoor als designer en een trotse moeder van haar twee kindjes. Zie je iets langskomen met de stijl van Surfblend? Dan is het Sara die haar digitale kwast heeft gebruikt.

over surfblend

Ysaura Vansteenkiste

De Surfblend customer service queen! 

Na meer dan 3 jaar ervaring op de verschillende surfcamps in Frankrijk, versterkt Ysaura sinds 2022 het Surfblend Service team. Door de kennis die Ysaura opdeed op verschillende locaties zoals junior, youth, family & 18+ camps, kan ze alle vragen beantwoorden over jouw toekomstige surfvakantie. Niet zeker welke bestemming voor jou het meest geschikt is? Bel gerust even met Ysaura, ze zal je dan wegwijs maken in het Surfblend aanbod. Als ze niet de telefoon bemant of aan het mailen is, kan je haar in de line-up of op een besneeuwde berg vinden. Onlangs verhuisd vanuit Brugge naar Antwerpen, dus ook regelmatig in de Antwerpse horeca te vinden :)

Over surfblend wie zijn wij
surfvakantie voor volwassenen surfkamp surfcamp leren surfen
surfvakantie voor volwassenen surfkamp surfcamp leren surfen

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!