Surfblend surfvakanties

Win een surftrip voor jou en 25 vrienden!

Wij bestaan 25 jaar en vieren dit met een giga hoofdprijs!

Jazeker, je leest het goed. Dit is het 25ste jaar dat we surfvakanties organiseren en we vieren dit door een gratis surfvakantie weg te geven naar Moliets aan 1 lucky winnaar en zijn/haar 25 beste vrienden.

Winnen doe je niet zomaar, je moet de hoofdprijs verdienen… doe je mee?

Stap 1

Ga naar onze Insta

Stap 2

Open de promo video

Stap 3

Laat een comment achter en tag 3 vrienden

Stap 4

Top 10 comments gaan naar de finale

Meedoen doe je zo

25 jaar surfblend

Meedoen doe je zo

Meedoen is heel gemakkelijk en vraagt maar 1 minuut van je tijd… Ga vóór vrijdag 9 februari naar onze Instagram pagina en klik op de promo video van deze contest. Laat onder de video een comment achter + tag 3 vrienden. Laat ons in jouw comment weten waarom jij en je 25 vrienden deze gratis trip moet winnen. Get creative, de tien beste comments zullen strijden in de grote finale!

(Deadline voor deelname: vrijdag 9 februari.)

The Grand Finale

25 jaar winnen

The Grand Finale

Een vakantie voor jezelf en 25 vrienden, die win je niet zomaar, die moet je verdienen!

Zet vrijdag 9 Februari maar in je agenda, want dat is de dag dat de 10 finalisten bekend zullen worden gemaakt. De finalisten worden gekozen op basis van hun comment en het taggen van 3 vrienden. Behoor jij tot de 10 lucky ones die kans maken op de hoofdprijs naar Moliets, dan begint het echte werk…

Je krijgt namelijk een week de tijd voor het maken van een Insta video van 25 seconden waar je de wereld vertelt waarom jij en je 25 vrienden moeten winnen.

(Deadline voor de video: vrijdag 18 februari)

Meer info

De tijdlijn

  • 16 januari tot 09 februari: laat je comment achter en tag 3 vrienden

  • 09 februari tot 18 februari: de 10 finalisten maken hun video

  • 18 februari tot 29 februari: meeste likes wint!

25 jaar surfblend

Good to know…

De kleine lettertjes vind je bij ons gewoon in normaal lettertype, want er zitten geen onverwachte addertjes onder het gras. 1 persoon wint écht een surfvakantie voor zichzelf en 25 beste vrienden.

De gratis trip voor 25 personen is toepasbaar op Surfcamp Moliets en dus enkel voor 18+. De vakantie die je wint betreft per persoon een basispakket in een week naar keuze naar het Surfcamp Moliets met overnachting in de basic tent. Ook de busreis naar locatie is inclusief vanaf een opstapplek naar keuze. Het halfpension, de surflessen en andere opties zoals we die aanbieden voor Surfcamp Moliets kunnen per persoon tegen betaling worden toegevoegd. Deze prijs is niet inwisselbaar voor cash en niet combineerbaar met andere promotionele kortingen of acties. De deelnemers van de reis betreffen de winnaar (1 persoons) + 25 vrienden, het maximum deelnemers is dus beperkt op 26 personen, minder kan altijd. Alle deelnemers dienen in dezelfde week met ons mee te reizen en de reis moet plaats vinden in 2024.

25 jaar surfblend

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!