Surfblend surfvakanties

Surfing 2024 starts now!

Het Surfblend aanbod voor 2024 is vanaf vandaag boekbaar!

De helft van de pret van een surfvakantie zit hem in de aanloop er naar toe... Gun jezelf de fun van voorbereiding en leg lekker vroeg je surfvakantie voor 2024 vast! Check al onze bestemmingen voor Families, Juniors, Youth of Adults en vind de surftrip die bij jou past.

Het voordeel van lekker vroeg boeken? Je bent zeker van je plekje en vist niet achter het net, maar ook de prijzen voor bijvoorbeeld vliegtickets zijn nog lekker laag en ook carrentals zijn nog betaalbaar.

Voor wie? Voor jou!

surfen in 2024

Voor wie? Voor jou!

Voor de families die van een actieve vakantie houden hebben we een prachtig aanbod waar zon, zee, strand, sport en chille vibes heerlijk worden gemixt!

Kies tussen onze glamping-style familycamps, luxe b&bs of gezellige surf resorts. Je vindt gegarandeerd een bestemming naar jouw smaak waar je naar hartelust kunt genieten met de kids. Wil je graag een all-inclusieve surfvakantie met het hele gezin? Of misschien doe je liever je eigen ding? Alles is mogelijk!

Wij bieden surflessen aan voor alle niveau's voor het hele gezin. Het grootste deel van onze reizigers heeft zelfs nog nooit op een surfboard gestaan. Al onze bestemmingen bevinden zich vlak aan zee, dus je kunt lekker veel oefenen om je eerste ongebroken golf te scoren!

Waarheen? Paradise!

surfen in 2024

Waarheen? Paradise!

Het land van croissants, baguettes en... the best waves! Surfen in Frankrijk is enorm populair aan het worden en voor een goede reden. De golven lenen zich namelijk perfect voor beginnende en gevorderde surfers en op wandelafstand van het strand vind je onze prachtige surfbestemmingen.

Tijdens de hoogseizoen maanden pak je gemakkelijk de Surfblend bus vanuit Nederland of België en word je voor de deur van jouw surf paradijs afgezet. Geen dure vliegtickets of lange flixbus tijdens, gewoon comfortabel met ons mee op reis.

Je kiest veelal zelf hoe je jouw vakantie indeelt en of je meer de actieve kant op wilt of gewoon lekker wilt relaxen op het strand. Want laten we eerlijk zijn, vakantie is ook om te chillen!

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!