Surfvakantie Portugal bed and breakfast Algarve Surfvakantie Portugal bed and breakfast Algarve
Surf inn Vieux Boucau B&B Zuid Frankrijk Surf inn Vieux Boucau B&B Zuid Frankrijk

Surfing in de SURFinn

We hebben groot nieuws! Na het succes van onze bed & breakfast genaamd de SURFinn Vieux Boucau opent nu ook SURFinn Algarve in Portugal haar deuren. Wees welkom in één van de mooiste surfhuizen langs de portugese kust!

SURFINN IN HET KORT

  • voor families, vrienden en koppels
  • prachtige kamers met eigen badkamer
  • inclusief iedere dag vers ontbijt
  • kwalitatieve matrassen
  • ruime gedeelde woonkamer
  • prachtige tuin met zwembad
  • Nederlandstalige hosts

 

SURFINN ALGARVE

Na het succes van de SURFinn in Frankrijk, nu ook in Portugal, Algarve te vinden. Deze SURFinn wordt gehost door een yoga instructrice en een sterrenchef dus je zal je niet vervelen en altijd lekker eten! Vanaf de heuvel van Monte Clerigo heb je prachtig zeezicht en loop je binnen een paar minuten naar het strand. Heb je een huurauto, ontdek dan zelf de prachtige kustlijn met ontelbaar veel surf-baaitjes.

SURFinn Algarve

SURFINN VIEUX BOUCAU

Al jaren lang een droombestemming van Surfblend: een prachtige surfvilla net achter de duin van Vieux Boucau! In de tuin kan je je heerlijk vermaken tijdens de lazy-days met minigolf en een pingpongtafel. Binnen no-time sta je in het dorpje waar je lekker kan lunchen en kan genieten van de zon. 

SURFinn Vieux Boucau

SURF

Surfen staat centraal tijdens je vakantie in de SURFinn! Daarom voorzien we voor iedereen het beste surfmateriaal. Wil je in een korte cursus de basis leren kennen? Kies dan voor het ‘Small Pakket’, je leert dan in drie lessen de basics. Met het medium pakket krijg je maar liefst vijf lessen. In beide pakketten is het onbeperkt gebruik van de surfgear inbegrepen, dus je kunt blijven oefenen. 

Wil je liever zelf de omgeving checken? Dan kun je eventueel kiezen voor surf rental en we helpen je graag op weg naar de juiste spots.

FOOD

Iedere dag staat er een vers en smakelijk ontbijt voor je klaar zodat je je surfdag goed kan beginnen. Drie keer in de week voorzien wij ook een diner waar je optioneel bij kan aansluiten. Heerlijke fajita’s, een gezellig BBQ in de tuin of zelf gemaakte pizza’s uit onze eigen hout-oven. De andere dagen kan je lekker uit eten in smakelijke lokale restaurants.

Surfen in Zuid Frankrijk B&B Vieux Boucau

WIL JE GRAAG MEER LOCATIES BEKIJKEN?

Vind hieronder per doelgroep het Surfblend aanbod naar de tofste bestemmingen in

Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko!

Adults

Family

Juniors

Youth

Andere blogs