Surfen in Spanje

 

 

Spanje

Het is alweer 10 jaar geleden dat we ons eerste Surfcamp in Spanje openden en met heel veel plezier keren we hier ieder jaar terug. De Spaanse noordkust is als surfbestemming iets minder bekend bij het grote publiek dan bijvoorbeeld Frankrijk, maar zeker even mooi en een fantastische plek om te leren surfen!

Sinds 8 jaar bieden we ook reizen aan naar Fuerteventura, één van de Canarische Eilanden en misschien wel de beste plek in Europa om jaarrond te kunnen genieten van de zon en surf! Ontdek het met een trip naar Surfhouse Corralejo.

In het kort

Surfen

Prachtige baai voor beginners en gevorderden

Fun

Leuke citytrips naar Bilbao en San Sebastian mogelijk

Eten

Culinaire hoofdstad met heerlijke tapas!

Transport

Neem de Surfblend bus vanaf Nederland of België

Surfcamp Zarautz

‘SURFING THE BASQUE COUNTRY’ is wat je vaak hoort als slogan voor de prachtige kustlijn. Het omvat eigenlijk meer dan enkel het surfen, maar staat ook voor de hele ervaring van fiesta, tapas en de rijke Baskische cultuur. Zarautz is dan ook niet voor niets uitgegroeid tot één van de meest populaire surfvakanties.

Het Surfcamp Zarautz is een gezellige Adult (18+) bestemming waar je heerlijk tot rust kunt komen, kan genieten van een stevig feestje en super veel kan surfen. Ideale surfvakantie dus!

Surfhouse Corralejo

Fuerteventura staat ook wel bekend als het Hawaii van Europa en niet zonder reden: jaarrond heerlijk weer, een prachtig eiland en goede golven. Ontdek het surfen op de Canarische Eilanden met een trip naar Surfhouse Corralejo en geniet van de beste surflessen, een leuk stadje en het Island-life!

Alle trips in Spanje