Leren golfsurfen op een surfvakantie of surfcamp in Spanje Leren golfsurfen op een surfvakantie of surfcamp in Spanje

Surfvakantie in Spanje

 

 

Spanje

Het is alweer 10 jaar geleden dat we ons eerste Surfcamp in Spanje openden en met heel veel plezier keren we hier ieder jaar terug. De Spaanse noordkust is als surfbestemming iets minder bekend bij het grote publiek dan bijvoorbeeld Frankrijk, maar zeker even mooi en een fantastische plek om te leren surfen in Spanje! 

Sinds 8 jaar bieden we ook surfvakanties aan in Spanje naar Fuerteventura, één van de Canarische Eilanden en misschien wel de beste plek in Europa om jaarrond te kunnen genieten van de zon en surf! Ontdek het met een surfvakantie naar Surfhouse Corralejo. Check de surf forecast op Magic Seaweed Fuerteventura en Zarautz en ontdek Surfblend surf bestemmingen in Spanje

Surfblend Spanje

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surfvakantie Spanje

Prachtige baai voor beginners en gevorderden surfers

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Fun

Leuke citytrips naar Bilbao en San Sebastian mogelijk

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Culinaire hoofdstad met heerlijke tapas!

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus Transport

Neem de Surfblend bus vanaf Nederland of België

Surfcamp Zarautz

‘SURFING THE BASQUE COUNTRY’ is wat je vaak hoort als slogan voor de prachtige kustlijn. Het omvat eigenlijk meer dan enkel het surfen, maar staat ook voor de hele ervaring van fiesta, tapas en de rijke Baskische cultuur. Zarautz is dan ook niet voor niets uitgegroeid tot één van de meest populaire surfvakanties in Spanje.

Het Surfcamp Zarautz is een gezellige Adult (18+) bestemming waar je heerlijk tot rust kunt komen, kan genieten van een stevig feestje en super veel kan surfen. De ideale surfvakantie in Spanje dus!

Surfhouse Corralejo

Fuerteventura staat ook wel bekend als het Hawaii van Europa en niet zonder reden: jaarrond heerlijk weer, een prachtig eiland en goede golven. Ontdek het surfen in Spanje op de Canarische Eilanden met een trip naar Surfhouse Corralejo en leer surfen in Spanje met de beste surflessen, een leuk stadje en het Island-life van Europa!

Alle trips in Spanje