Surfblend surfvakanties

Surflend 2021, it's on!

Actie: boek voor 1 februari 2021 en je ontvangt gratis de Corona Flex Pack


Surfblend 2021 is vanaf nu te boeken!

2020 is een bewogen jaar geweest voor ons allen. We kijken dan ook graag en met veel vertrouwen vooruit naar 2021. We zijn er zeker van dat we weer veel mooie vakanties gaan organiseren en dit doen we met o.a. nieuwe bestemmingen en concepten en ook een Corona Flex Pack, waardoor je met alle zekerheid kunt boeken.

Juniors 12-16jaar

Nieuw voor 2021: ons eigen Juniorcamp in Nederland. Op het bekende strand van Kijkduin openen we zowel een Juniorcamp als een surfschool. Daarnaast hebben we in de drukke weken een superdeluxe Juniorcamp in Moliets, Frankrijk.
Wil jij met ons mee op Juniorcamp om lekker veel te surfen en een all-inclusive week te ervaren bomvol toffe activiteiten? Klik snel hieronder en ontdenk de verschillende camps. De boekingen gaan altijd enorm hard, dus wees er op tijd bij!

Youth 15-18jaar

Het Youthcamp (15-18 jaar) heeft eenmalig plaatsgevonden in Nederland, maar we zijn blij te melden dat we het voor komende zomer een plek hebben kunnen geven in Seignosse én Moliets! Kijk snel welke weken je waar terecht kunt en wacht zeker niet te lang met het boeken van jouw plaatsje! 

Family

Op het vlak van surfende families hebben we een super zomer achter de rug. De SURFinn Vieux Boucau en de nieuwe SURFinn Algarve waren druk bezocht en het Familycamp Moliets is vernieuwd en bleek een hit. Voor dit jaar openen we een nieuw Familycamp in de Algarve. Klik hieronder voor het nieuwe aanbod!

Adults 18+

Onze 18+ camps zullen in 2021 wederom klaar staan om jou een top vakantie te bezorgen. Ruime keuze aan verschillende accommodaties, super veel surf, lekker eten en goede golven! Laat je in de watten leggen in Portugal, Marokko, Spanje,Franrijk, of huur een camper om zelf de kust rondom het Baskenland te ontdekken. Wat wilt een mens nog meer? Come shred with us :)

Nieuw concept: Surfbase Vieux Boucau en Surfbase Lissabon

Laat je inspireren!