Surfblend surfvakanties

Het leven na een surfcamp...

De zomer is voorbij… wat nu? 

Je bent dit jaar voor het eerst op surfcamp geweest en bent nog helemaal in de ban van het surfen! Hoe krijg jij nu nog de nodige dosis boardsports? Check onze suggesties!

Surfen in eigen land

Mocht je het nog niet weten: je kunt prima surfen in Nederland en België! Ok, het is geen Hawaii, maar er zijn regelmatig leuke golven. Zeker als je nog niet zo lang surft is er genoeg uitdaging te vinden in de Noordzee. Je kunt ervoor kiezen bij een surfschool te gaan surfen of om zelfstandig te gaan.

Bij een surfschool

Heb je dit jaar voor het eerst gesurft? Dan is het misschien wel goed om nog een lesje (of 2) te nemen. Langs de kust heb je diverse surfscholen waar je surfgear kunt huren en surfles kan nemen. Check bijvoorbeeld de Surfschool Den HaagDit gloednieuwe Surfblend concept kan je voorbereiden op je eerste surfkamp, als opfrisser dienen, of gewoon puur nagenieten van de Surfblend vibes in Nederland.

De meeste surfscholen gaan dicht in de winter, maar zolang de temperatuur oké blijft, kun je er gewoon terecht.

Zelf surfen

Was dit niet je eerste surfcamp, of ging het zo lekker dat je zelf aan de slag kunt? Dan zou je al eigen surfgear kunnen kopen. Dan kun je het water in wanneer het jou uitkomt en kun je ook in de winter surfen. Let er wel op dat je in de winter een dikker wetsuit nodig hebt dan in de zomer (en hoodie, schoentjes en handschoenen).

Je kunt natuurlijk een splinternieuwe surfplank kopen, maar check ook eens het tweedehands aanbod. Je betaalt dan vaak een stuk minder. Bij surfboards raden we je vooral aan om niet te snel een te klein board te kopen. Met een kleiner board ben je wendbaarder, maar hoe groter het board, hoe makkelijker je golven pakt!

Surfvakantie

Surfen in eigen land is natuurlijk tof, maar op surfvakantie gaan is helemaal te gek. Er zijn verschillende populaire verre bestemmingen, zoals Australië, Bali of Hawaii. Vind je dat iets te ver? Dichter bij huis heb je ook fantastische surfspots. Op een paar uur vliegen heb je al verschillende topbestemmingen. Wat dacht je van Fuerteventura, Frankrijk of Marokko? Lijkt Marokko je wel wat? Ons winteraanbod komt binnenkort online!

Ben je van plan om ergens met het vliegtuig heen te gaan? Let op, er worden vaak extra kosten berekend als je een eigen surboard meeneemt. Ook gaan ze op luchthavens helaas vaak niet zo voorzichtig met boards om… Weten hoe je je board het meest veilig vervoert? 

Wintersport!

We ♥ boardsports! Tuurlijk, er gaat niets boven surfen in de zon, maar de winter heeft nog een toffe optie: snowboarden!
Veel surfers gaan in de winter richting de Oostenrijkse of Franse bergen om daar te werken en zoveel mogelijk te snowboarden. En we geven ze geen ongelijk! Snow is just frozen water!

Laat je inspireren!