Surfblend surfvakanties

Get to know Jeffrey Brandjes!

Lees hier alles over Jeffrey Brandjes, een vaste waarde in ons team!

De eerste keer dat Jeffrey in contact kwam met Surfblend was enkele jaren geleden toen hij een surfbusje  huurde en samen met zijn broers een mooie roadtrip maakte langs de Franse en Spaanse kustlijn.

Onderweg stopten de boys waar ze wouden, en surfen maar! Zo zagen ze oneindig mooie stukjes natuur en natuurlijk de beste surfspots van Frankrijk en Spanje.

Na de zomer kwam de winter en toen besloot Jeffrey een seizoen in de Alpen door te brengen. Maar al snel begon hij weer te dromen over surfen, zomer en Surfblend. Daarom contacteerde hij ons om te horen of we nog mensen zochten voor het zomerseizoen in Frankrijk. En wat zijn we daar blij om! Jeffrey hielp ons niet enkel tijdens de opbouw en afbraak van de surfcamps in Frankrijk, maar was ook heel de zomer als crew te vinden in Seignosse.

Als een topper ontving hij wekelijks met het team in Seignosse nieuwe groepen die een topvakantie tegemoet gingen. Lekker ontbijt, animatie, surflessen bij de lokale surfschool, skaten,… alles erop en eraan! De uitstekende ligging van de camping (vlakbij de surfspot ‘Le Penon’) en het mooie terrein tussen de bomen maken dit surfcamp helemaal af. Wat Jeffrey deed als hij een rustig momentje had? Surfen natuurlijk!

Naast surfer is Jeffrey een gepassioneerd fotograaf. Vaak zie je hem met een surfboard in 1 hand en zijn camera in de andere. Afgelopen jaar kon hij veel oefenen op zijn surf fotografie skills door andere crewleden te fotograferen terwijl ze surften. Je vind de foto’s dat Jeffrey maakte afgelopen seizoen terug op zijn website.

Na een aantal drukke maanden sloot Jeffrey zijn seizoen af zoals iedereen dat zou willen: een Surf Coaching Week in de SURFinn in Vieux Boucau. Een hele week intensieve training in en uit het water, videoanalyses, boardtalk en vooral veel surf en stoke!

“Na een heel seizoen door te brengen met Surfblend wordt de crew je familie en de streek je thuis”. We zouden het niet beter kunnen verwoorden dan Jeffrey. De combinatie van strand, oceaan, duinen, bos, goede golven en uitlopers van de Pyreeeën aan de horizon maken dat Jeffrey blijft terugkeren naar de streek ‘Les Landes’. Leuke steden zoals Capreton, Vieux Boucau, Hossegor en Biarritz maken het plaatje compleet.

Check hier voor meer van Jeffrey’s fotografie!

Wil jij zoals Jeffrey ook bij Surfblend werken?

Vul dan geheel vrijblijvend jouw sollicitatie in! 

We zullen je dan zo snel mogelijk van een antwoord voorzien en wie weet maken wij binnenkort kennis onder het genot van een lekker bakje koffie.  Wil je meer lezen over de functies die wij beschikbaar hebben en hoe je solliciteert? Klik dan hieronder!

Wil je ook naar de toffe locaties waar Jeffrey het over heeft? Kijk snel hier!

Tijdens zijn trip langs de kust van Spanje en Frankrijk, gebruikte Jeffrey één van onze prachtige Surfbusjes. Met dit concept huur je een surfvan die perfect ingericht is voor een weekje surfspots te jagen.

Tijdens de coachingsweek kon Jeffrey genieten van intensieve coaching, in en uit het water. Hier bovenop krijg je video analyse van je surfsessies, elke dag lekker ontbijt, lunch en avondmaal, boardtalk en nog meer. Benieuwd welke coachingsweken er dit jaar op het programma staan? Vind jouw surfcoaching week!

Laat je inspireren!