Surfblend surfvakanties

Surfblend Bedpakket

Make life easy!

Geen zin om lakens, kussens en dekens mee te slepen naar jouw vakantie bestemming? No worries, in onze surfhouses en SURFinns krijg je dit standaard bij je verblijf en op onze familycamps, surfcamps, Juniorcamps en youthcamps kan je het als optie bij boeken. Net zo gemakkelijk!

Vergeet dus het vastbinden van een slaapzak aan je koffer of het vol laden van de auto met de gehele linnenkast van thuis... Aankomen op jouw surfvakantie bestemming was nog nooit zo chill :)

Lees hieronder de drie meest gestelde vragen over onze bedpakketten...

FAQ 1: wat zit er in een 'bedpakket'?

Wanneer je kiest voor het gebruik van en bedpakket van Surfblend, dan krijg je van ons:

  • Een comfortabel hoofdkussen

  • Een zachte deken

  • Alle nodige lakens

Dit zal voor je klaarliggen tijdens de check-in.

Indien je een bedpakket boekt voor een familiereis, dan krijg je bovenstaande items, maar dan voor het gehele gezin. Wel zo gemakkelijk!

FAQ 2: op welke surf bestemmingen kan ik kiezen voor een bedpakket?

De optie om een bedpakket te huren van Surfblend is van toepassing op onderstaande locaties. Alle andere locaties zijn al voorzien van lakens, kussens en dekens, die hoef je dus niet zelf mee te nemen of nog aan je boeking toe te voegen.

FAQ 3: hoe kan ik een bedpakket toevoegen aan mijn surfvakantie?

Nieuwe boeking

Het toevoegen van een bedpakket aan je boeking doe je gemakkelijk tijdens het online boeken. Wanneer je de keuze krijgt voor de verschillende surflessen of halfpension opties, zie je ook de mogelijkheid verschijnen om een bedpakket toe te voegen.

Al bestaande boeking

Heb je al geboekt, maar wil je dit alsnog toevoegen aan je vakantie? Neem dan even contact met ons op via info@surfblend.com. We helpen je dan met plezier verder!

Laat je inspireren!