Surfblend surfvakanties

surfvakantie Nederland met het gezin

Relax tijdens een surfvakantie in Nederland met het gezin!

Je moet het niet altijd ver zoeken om goede golven te vinden. Of je nu wilt relaxen op vakantie met het gezin of gewoon wilt genieten van een dagje surfles, in Nederland kan het allemaal.

surfvakantie Nederland

surfvakantie nederland met het gezin

surfvakantie Nederland

De Nederlandse surf-scene verovert elke dag nieuwe harten. Dit is niet zo onlogisch. Wat is er gezelliger dan een dagje surfen met je gezin aan de Nederlandse kust? Ook aan surfshops, gezellige bars en restaurants is er geen tekort aan de Nederlandse kustlijn.

Een surfvakantie met je gezin is een absolute aanrader. Je leert een nieuwe sport kennen in leuke condities en nadien kan je nog genieten van de prachtige natuur dat de Nederlandse kust te bieden heeft.

surfen in Nederland

surfvakantie nederland met het gezin

surfen in Nederland

In Nederland surfen is een kwestie van een beetje geduld, wat geluk en vooral ‘gaan wanneer ze er staan’. Het aantal surfers in Nederland is ‘on the rise’ en vanuit ons kantoor in Scheveningen zien we bijna dagelijks surflessen op het strand. De reden hiervoor is dat je heel goed kan leren surfen in Nederland, met vaak ideale kleine golven op je eerste stappen te zetten. Voor de gevorderde surfers zijn de golven redelijk vaak goed genoeg en er zijn dagen bij dat je je net in Zuid Frankrijk waant.

beste surfspots in nederland

kijkduin

Kijkduin is een ideale locatie om met het gezin te leren surfen. De zandbanken liggen er ideaal en daarbovenop heb je een breed aanbod aan restaurants en barretjes.

Kijkduin is heerlijk gelegen aan het Haagse strand, maar het surfen is hier wel een stuk rustiger vergeleken met Scheveningen! Zo kun je in alle rust en veiligheid je surf skills verbeteren op golven van hoge kwaliteit

Een van onze nieuwste concepten is het populaire juniorcamp in Kijkduin. Enthousiaste kids van 12 – 16 jaar kunnen zich hier uitleven op een gezellig kamp met luxe safari tenten.

surfvakantie nederland met het gezin

scheveningen

Scheveningen is het mekka van surfen in Nederland, zoveel is duidelijk. Het is dan ook voor die reden dat onze surfcamps in Nederland in en rond Scheveningen plaatsvinden. Surfspots, koffiebars, surfshops, restaurantjes.. Je vindt het allemaal in overvloed in Scheveningen.
Na een dag surfen met het gezin kan je lekker ontspannen terwijl je met een lekker fris drankje in je hand kijkt naar de andere surfers, want die zullen er zeker zijn.

Zak je graag af naar Scheveningen voor 1 surfsessie?
Check dan zeker de surfwebcam voor je helemaal naar Scheveningen rijdt. Hier krijg je al een beter beeld van de golven op dat moment. 

surfvakantie nederland met het gezin

domburg

Op zoek naar een surfspot in het zuiden van Nederland? Dan is Domburg de place to be! Het water is hier een stukje warmer dan in de rest van Nederland wat surfen aangenamer maakt natuurlijk.

De kans dat je hier op een goede dag Belgische surfers tegen het lijf loopt, is groot. De golven lopen hier net iets beter.

surfvakantie nederland met het gezin

wijk aan zee

Wijk aan Zee, ofwel Wijkiki (genoemd naar de bekende spot Waikiki in Hawaii) is net iets minder druk dan Scheveningen als het aankomt op surfers. Maar zoals de bijnaam doet geloven, zijn de golven hier ook goed.
Naast leuke surf, vind je hier ook een prachtig duingebied (tot wel 30m hoog) en mooie bossen.

Je vindt hier net wat hogere golven dan in de rest van Nederland. Dit komt omdat deze spot goed beschut is van de wind door de pier.

surfvakantie nederland met het gezin

surfblend surfschool

surfvakantie nederland met het gezin

surfblend surfschool

Naast het Juniorcamp in Kijkduin is er sinds dit jaar een nieuw concept: de Surfblend Surfschool. Op het Haagse strand Kijkduin kan je terecht voor een dagje surfen, kitesurfen of SUP-en. Vanaf april tot en met oktober verwelkomt het Surfblend team jou en je gezin met open armen voor een leuke surfervaring. Puck is de manager van de surfschool. Ze heeft ervaring in het Nederlandse team en werd vorig jaar zelfs tweede op het Nederlands Kampioenschap Surfen. Naast de nodige diploma’s, beschikt Puck over een enorme dosis enthousiasme en ‘stoke’ om jou en je gezin klaar te stomen voor een leuke surfvakantie.

Leuk weetje: de Surfblend Surfschool werkt samen met de strandtent Boca Grandi. Je kan dus na een lange surfsessie weer op adem komen met een hapje en drankje in de strandtent.

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!