Surfblend surfvakanties

Surfblend Team

ALL YOU NEED TO KNOW (ALMOST…)

Op deze pagina vind je allerlei info en belangrijke zaken om als Surfblend Teamer aan de slag te gaan. Wij hebben geprobeerd om alles zo goed mogelijk samen te vatten en hebben de informatie opgedeeld in blokken. Zo kan jij je goed inlezen voordat je op Surfblend avontuur vertrekt. Fijn voor jou, fijn voor ons.

Heb je toch nog vragen of wil je iets bespreken, aarzel dan niet om contact op te nemen met je Captain of met Stijn of Evert. Onderaan de pagina vind je alle contact gegevens.

WAT TE VERWACHTEN

surf bike trip

WAT TE VERWACHTEN

Samen zijn wij Surfblend! De surf-touroperator dat al meer dan 20 jaar surfreizen organiseert over de hele wereld. Het startte allemaal in de duin van Moliets met een echt DIY surfcamp. Vanaf dat moment wisten we het zeker, dit is het! Sindsdien zijn we druk bezig met het organiseren van surftrips, onze guests alles te leren over de surf-stoke en tussendoor zelf ook nog zo veel mogelijk surfen.

Wij geloven in een service voor surfers, door surfers waar wij alle trips mogen beleven met onze gasten. Wij zijn dan ook heel blij dat jij deel wilt zijn van de Surfblend familie en dat je stoked bent om onze gasten een top vakantie te laten beleven!

WHO's IN CHARGE?

Surfcamp Zarautz surfvakantie spanje surfen spanje

WHO's IN CHARGE?

Bij Surfblend geloven we dat je het beste eind resultaat behaalt als je het samen doet. Van keuken staff, tot general manager en van surfcoach tot party squad, iedereen draagt zijn of haar steentje bij.

Evert en Stijn zullen tijdens de zomer het aanspreek punt zijn voor de captains van de verschillende bestemmingen. De Captains (a.k.a. locatie verantwoordelijken) zullen jouw aanspreekpunt zijn en nemen de leiding op de verschillende bestemmingen.

Check in het tweede tabje wie in charge is over welke bestemming -->

Met de bus

surf bike trip

Met de bus

Hier vertellen we je graag iets meer over de busreis richting locatie.

Heel belangrijk om te weten, jouw taak als teamer begint vanaf je bij de bus aankomt. De gasten zien jou op dat moment gelijk als aanspreekpunt en antwoord op hun vragen. Toon dus een open houding richting alle reizigers en de ouders van de reizigers. Er zullen vast en zeker vragen op je af komen. Weet je het antwoord niet? Schaam je dan niet om dat ook aan te geven en stuur ze gerust door naar het telefoonnummer van onze busmaatschappij of naar de klantenservice van Surfblend. We've got your back!

Day ONE

surf bike trip

Day ONE

Don't worry, be happy!

Misschien wel het spannendste moment van de hele Surfblend experience (vooral als het je eerste keer is), is dag 1.

Maar maak je geen zorgen, we’ve all been there! Het is logisch dat er honderden vragen door je hoofd gaan. Gelukkig zullen snel alle puzzel stukjes op hun plek vallen en ga je een fantastische periode beleven. Check hieronder en de tabjes hiernaast met al wat basic info, zo heb je toch iets van een houvast.

 • Stel je voor aan je Captain

 • Neem je kledingpakketje

 • Stel je voor aan de andere teamers

 • Check het rooster samen met je captain

 • Socialise! Duik meteen mee in de groep gasten die aanwezig is door mee te doen aan het welkom spel, babbeltje te doen bij de bar, etc ...

 • Help waar nodig! De zaterdagen zijn hectisch maar als je er staat als 1 team komt alles goed. Check daarom regelmatig met je Captain of andere teamleden of je ergens bij kan helpen.

 • Wees aanwezig bij de speech zodat iedereen ziet wie het voltallige team is.

 • Wanneer de tijd er is, installeer je in je tent.

Friends with benefits

surf bike trip

Friends with benefits

Als Surfblend familie lid krijg je een mooie korting op onze Partners in Surf! Dus scoor je surfy goods voor je op Surfblend avontuur vertrekt…

SOFTDOGSURF.COM

PRIVATE CLOTHING

SURFBLEND WEBSHOP

SURFTRIPS!

 • Meer surfen na je werkperiode? Check onze trips!

 • www.surfblend.com

 • 25% Discount

 • Code: SBTEAM_LEGEND

LET's SURF!

Had je veel vragen en heb je er nu nog meer? No worries, neem op je gemak deze pagina nog een keer door en laat het even bezinken. Veel van je vragen zullen op locatie automatisch worden beantwoord.

Wij zijn in ieder geval super stoked dat we er deze zomer weer voor mogen gaan samen met jou. Het allerbelangrijkste is om te genieten van je tijd met Surfblend en tegelijkertijd zoveel mogelijk te surfen natuurlijk! Is er iets niet duidelijk of heb je vragen, neem dan contact op met je Captain.

Enjoy,

Stijn, Evert, Joeri & Eric

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!