leren surfen in Frankrijk Surfblend surfvakanties en surfcamps leren surfen in Frankrijk Surfblend surfvakanties en surfcamps

Surfvakantie in Frankrijk

 

 

Frankrijk

Surfblend is in 1999 begonnen in Frankrijk (Moliets Plage), maar ook het surfen in Europa algemeen vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Net na de Tweede Wereldoorlog verschijnen in Biarritz de eerste surfboards en surfers, vanaf toen is het langzaamaan over heel Europa verspreid. De hele Atlantische kustlijn van Frankrijk leent zich uitstekend voor het golfsurfen, maar het is vooral de Zuidwest Kust die het meeste golven krijgt. Check de surf forecast op Magic Seaweed. De combinatie van goede golven en het mooie klimaat maakt het dat wij juist hier onze locaties hebben opgebouwd! Kom met ons mee op survakantie naar Frankrijk.

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surfvakantie Frankrijk

Perfecte golven voor beginners en gevorderden

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus Transport

Surfblend busreis, vliegtuig of eigen vervoer

Surfblend surfvakantie en surfkampen prijs Prijs

Voor elk budget een mooi concept

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Op alle locaties een eigen Surfblend team

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee Vlak aan zee

Alle Frankrijk locaties zijn vlakbij het strand

Surfblend surfvakantie en surfkampen explore Periode

Surfvakanties Frankrijk maart t/m november

Voor ieder wat wils

In Frankrijk bieden wij een breed aanbod aan van leuke surfvakanties concepten die iedere surfer op zijn wenken bedient. We bieden echt voor iedereen een surftrip aan. In Moliets kun je kiezen tussen de surfkampen: JuniorcampMoliets Surfcamp, het Familycamp en het Youthcamp. In Vieux Boucau staat de prachtige bed and breakfast SURFinn welke uitgerust is met een heerlijk verwarmd zwembad. Hier vind je tevens de Surfbase, een surfhostel met de vibe van een surfcamps. Loop richting de duinen en je vind het Youthcamp in Vieux Boucau, het super populaire Youthcamp voor jongeren van 15 tot 18 jaar oud. 

Kun je niet kiezen tussen deze plaatsen? Bekijk dan het Surfbusje en ontdek alle plaatsen tijdens een roadtrip! 

Bekijk alle Frankrijk trips