Surfblend surfvakanties

Onze Surfcamps voor zomer 2020!

Frankrijk

Frankrijk opent vanaf 15 juni de grenzen. Stranden zijn al open, net als de campings en B&B’s! Hieronder zie je welke bestemmingen wij openen voor zomer 2020
 

SURFinn Vieux Boucau

Het zwembad is open, alles is gereinigd en we zijn klaar voor het seizoen 2020. Met een terrein van 1500m2 is er genoeg ruimte voor alle gasten en je kunt dus lekker relaxen in de luxe SURFinn net achter de duinen van Vieux Boucau!
 

Surfcamp Moliets (16+)

Ook voor de jongeren / 18+ hebben we een top bestemming, want vanaf 04/07 kan naar goede gewoonte iedereen weer lekker komen surfen en relaxen op het Surfcamp van Moliets! 
 

Familycamp Moliets & Familycamp Seignosse

Aansluitend met het Surfcamp Moliets zal ook het Familycamp Moliets haar deuren weer openen. Een groter terrein zorgt voor een kleine uitbreiding qua tenten en een gezellig camp deze zomer! In Seignosse openen we vanaf 18 juli met deze fantastische nieuwe lokatie. We hebben het camp een klein beetje kunnen vergroten en enkel Family Tipi’s kunnen toevoegen. Beide camps staan op luxe campings met zwembad! 
 

Surfbusje 

Huur een compacte VW-camperbus en trek naar rustige surfspots, bekende hotspots en bepaal je eigen tempo! #vanlife heeft misschien nog nooit zo goed geklonken...

Spanje

ONGI ETTORI! De Basken zeggen ‘WEES WELKOM’! Spanje zal op 1 juli haar deuren openen voor toeristen. Wij mogen al iets eerder naar binnen om het Surfcamp Zarautz voor jullie op te bouwen.
 

Surfcamp Zarautz

Surfcamp Zarautz opent op 11 juli haar deuren voor een mooie zomer in deze surfstad van Spanje. Sommige crewleden wonen inmiddels jaarrond in Zarautz en vertellen on dat het strand weer open is, de golven worden gesurft en de terrassen staan klaar. Het lijkt alsnog een mooie zomer te gaan worden in Baskenland!

Portugal

Portugal is een van de landen die als eerste de deuren geopend heeft voor toeristen. Clean & Safe is het protocol dat de overheid heeft uitgerold en de SURFinn Algarve en Ericeira Surfhouse volgen dit protocol op. Ook hier wordt ondertussen weer volop genoten van zon, surf en strand! Er zijn nog enkele kamers vrij in het hoogseizoen, dus wacht niet te lang met boeken!

SURFinn Algarve

Afgelopen winter hebben we deze prachtige villa verbouwd tot SURFinn Algarve. Het resultaat mag er zijn, een surfstyle B&B met zwembad, zeezicht en een schitterende tuin rondom. Het huis is groot, wat ervoor zorgt dat er veel ruimte is voor al onze gasten. De crew is er meer dan klaar voor en we zijn blij dat we nu eindelijk de eerste gasten mogen ontvangen! Er zijn nog kamers vrij, wacht zeker niet te lang!

Surfhouse Ericeira

Hoog op de heuvel boven Ericeira ligt dit stukje paradijs. Het zwembad, het team en de surfschool zijn er klaar voor, Portugal wacht op je!

Binnenlandse Surfcamps

Als alternatief voor de geannuleerde Junior- en Youthcamps in Frankrijk, hebben we een mooi aanbod in Nederland en België gelanceerd. In Oostende (B), 's Gravenzande en Camperduin hebben we Junior- en Youthcamps opgezet en in 's Gravenzande ook een leuk Family-concept!
 

Youthcamp Oostende

Het surfhostel is onze basis voor een week vol surf en andere watersporten. Zo leer je ook windsurfen, zeilen en SUP-en! 
 

Juniorcamp Oostende

Net als het Youthcamp is ook hier het surfhostel onze uitvalsbasis. We gaan op pad naar het strand om te surfen, SUP-en, windsurfen en zeilen! Uiteraard zorgt de SB-crew ervoor dat het je aan niets zal ontbreken.

Juniorcamp Nederland

Op een mooie camping net achter de duinen van Vlugtenburg organiseren we het Juniorcamp Nederland. Surflessen door de Nederlands Kampioen, powerkiten, Archery Tag en nog veel meer actie is inclusief!
 

Youthcamp Nederland

In het Strandhuis Camperduin ben je welkom op 150m van de zee! Een week lang vertoef je op een van de mooiste stukken kust voor een week vol actie. Surf, raften, powerkiten. 's Avonds lekker lang chillen op het terras bij het vuur!
 

Familycamp Nederland

Verblijf een week lang in de Safaritenten met eigen keuken en badkamer. Terwijl je de zee op de achtergrond hoort, brengt de camping-crew een ontbijtje naar je tent. Pak je surfboards en ga naar het strand voor een lesje door de Nederlands Kampioen surfen!

Laat je inspireren!