Surfblend surfvakanties

Surfblend & Softdogsurf

Who let the dogs out!?

Softdogsurf is sinds deze zomer een officiële partner van Surfblend en hier zijn we super stoked over! Lees hier het verhaal.

Softdogsurf is een soft/foam- board brand dat vorig jaar werd opgericht in België. Met de perfecte mix van performance- en funboards met een zeer stylisch design is de missie van Softdogsurf duidelijk, performance meets fun! Ken je dat fijne gevoel wanneer je met je surfbuddies met softtops het water op gaat? Wel, met de Softdogs creëer je hetzelfde gevoel maar met de dogs kan je de fun combineren met het oefenen van je turns. Dit allemaal zonder je zorgen te maken over cracks of dings in je board! Ook wanneer de line-up iets te vol ligt, ben je behendig genoeg met je softdog en moest het toch misgaan doe je alvast niemand pijn bij een botsing.

Deze zomer zullen de Softdogsurf boards op alle onze Surfblend camps te vinden zijn. Wil je de overstap maken naar een kleiner board maar nog steeds veel golven scoren, of zijn de golven wat kleiner maar wil je toch nog super veel plezier maken? Ga dan zeker eens wandelen met een van de Softdogs!

The Teckle

Deze hond is een brede, hybride, maar vooral een all around super fun board! De Teckle houdt van spelen in kleinere golven en draait super easy in. Voor golven tot 1m tot 1,50m werkt de Teckle perfect. De solide afgeronde square tail en de quad fin set-up passen perfect bij dit design. 

Dit zijn de maten van de Teckle: 5’2 – 20,62 – 2.36 – 30L+

Jack Russel

Modern, radical & classy in all at once!
Dit board is het meest performance shortboard design uit de kennel! De Jack is gemaakt voor snaps in tight pockets and voor het zoeken van leuke “rampy” secties op de kleinere dagen.

Dit zijn de maten van de Jack Russel: 5’3 – 21,26 – 2,46 – 30L+

Doberman

Een klassiek mid-century design dat het surfen voorgoed heeft veranderd!
Los, skate(ig) en heel wendbaar betekent heel veel plezier met de Dobberman. Daarvoor zijn de vinnen ook extra naar achteren gezet om het plezier met dit board te garanderen!

Dit zijn de maten van de Dobberman: 5’4 – 21 – 2,54 – 40L+

Greyhound

Gemakkelijk inpeddelen, stabiel glijden en lekkere turns
Combineer de peddle kracht en stabiliteit van een longboard met de lengte van de greyhound dat stabiel blijft in de pocket. Met veel volume onder de borstkas word een easypeddle in en een stabiele rit gegarandeerd. 

Dit zijn de maten van de greyhound: 5’8 – 22 – 2,6 – 40L+

The Cocker

Welkom bij de funshapes!
Maak je eerste overstap van je lesboard naar een funboard met de Cocker! Heel wat liters in het desing zorgen voor stabiliteit, een easy peddle-in en de kans om je eerste turns te maken. Nu heb je het ideale board en nog beter, de Cocker past zo in je auto!

Dit zijn de maten van de Cocker: 6’0 – 21,65 – 2,62 – 42L+

Meer lezen?

Volg Softdogsurf op Instagram of check hun website en bestel direct jouw favoriete softdog voor komende zomer!

Laat je inspireren!