Surfblend surfvakanties

€100 Softdog korting!

Boek vóór 31.01.2022 en claim je korting...

Barky barky! Het o zo sicke surfboard merk Softdogsurf (en tevens één van onze hoofdsponsors) deelt graag wat cadeautjes uit tijdens de frisse wintermaanden! 

Meestal is het zo dat wanneer twee honden vechten om een been, dan loopt het derde er mee heen. Maar niet in dit geval, want werkelijk iedereen die vóór 31.01.2022 een surfvakantie bij Surfblend boekt krijgt € 100 korting op een softdog board naar keuze.

Je krijgt na boeking een bevestigingsmail met daarin jouw persoonlijke kortingscode voor je nieuwe Softdog. De code is te gebruiken tot 15.02.2022. Go get your dog on a leash!

Go hard, ride soft!

Softdogsurf is, sinds het haar oorsprong vond in het hart van de Belgische surfscene, een trouwe partner van Surfblend en een inspiratie voor velen. Met de boards die een no-nonsense uitstraling hebben omarmen zij de trend van softies in fun shapes die op alle niveaus en surfstijlen van toepassing zijn.

Met drie verschillende lijnen is er werkelijk voor ieder wat wils. Lees hieronder rustig verder...

Kennel

Met deze lijn biedt Softdog een mooie diversiteit aan performance, fun and toegankelijke softtops voor alle niveau's. We hebben deze boards ook al jaren op onze camps en huizen staan en zijn beyond stoked!

Alpha Series

Voor de snelle honden onder ons... De perfecte fun performance softboards waar je net als op je normale shortboard of fish goed mee uit de poten kan in je turns, cutebacks en zelfs barreltjes. Voordeel ten opzichte van je huidge shortboard? Veel meer drijfvermogen en daardoor een veel hogere wavecount, plus een stuk minder fragiel en gevaarlijk. Perfecte oplossing dus!

Skooldogs

De labrador in het quiver van Softdog; groot, vriendelijke en een allemans vriend. De perfecte toevoeging voor iedere surfschool, maar ook een surfboard voor de beginnend surfer die op zoek is naar een eerste eigen board. Surf je graag in Nederland of België? Dan is dit een must have!


Een mooie selectie van deze boards zijn overigens te vinden op veel van onze surfvakantie bestemmingen in Frankrijk, Spanje en Portugal

! Via de knop hieronder vind je alle Surfblend vakanties...

 

Laat je inspireren!