Surfblend surfvakanties

Wait what, Sheddie Deluxe?!

The legendary Sheddie, but better!

Iedereen die met ons op reis is geweest kent ze wel, ‘de Sheddies’. Een inmiddels vertrouwde en fijne plek om heerlijk tot rust te komen na je surfsessie. De hele dag lekker bakken in het zonnetje, twee gave surfsessies achter de rug en ‘s avonds een goede fiesta om vervolgens je eigen huisje op te zoeken. Heerlijk! 

De Sheddie is inmiddels een gevestigde naam die we nooit meer kwijt willen. Daarom zijn onze boys de designkamer in gedoken om jullie te verassen met iets GROOTS!
Met heel veel trots, presenteren wij…

De Sheddie Deluxe!

Wat is er nieuw?

Deze splinternieuwe Sheddie is een stuk ruimer, waar de oude Sheddie 160cm breed is, is de nieuwe Sheddie Deluxe maar liefst 210cm breed! Zo hebben we ervoor gezorgd dat je meer loopruimte hebt in de Sheddie zelf. Je kan nu tussen de bedden in lopen, of je kiest ervoor de bedden tegen elkaar aan te schuiven tot één groot tweepersoonsbed! Ook de hoogte is aardig aangepakt. De nieuwe Sheddie Deluxe is maar liefst 225cm hoog!

De Sheddie is super stevig door het stalen frame dat netjes is afgewerkt met dikke houten panelen. Het voordeel hiervan is, dat de warme lucht nauwelijks naar binnen komt waardoor het binnen lekker koel blijft. Op een warme zomerse dag kan je er dus prima een siësta doen ;-).

Waar zijn ze te vinden?

De Sheddie deluxe is dit jaar te vinden op het Surfcamp Zarautz en het Surfcamp Moliets. Op beide locaties wordt je wakker vlakbij de zee en sta je binnen no time aan onze gezellige campbar. Wil jij graag overnachten in deze fijne Sheddie Deluxe? Klik dan snel hieronder voor jouw droomvakantie:

Laat je inspireren!