Surfblend surfvakanties

Nieuwe aanbod 2020 is online!

Vind de surfvakantie die bij jou past!

Surfblend 2020 is vanaf vandaag te boeken!

We zijn super stoked om ons aanbod voor 2020 te lanceren en kijken nu al uit naar vele mooie surf sessies. Ga jij met ons mee? Lees hieronder snel verder om alles uit te vinden over de verschillende doelgroepen die we hebben.

Juniorcamp 12-16jaar

Wil jij met ons mee op Juniorcamp om lekker veel te surfen en een all-inclusive week te ervaren bomvol toffe activiteiten? Klik snel hieronder en ontdenk de verschillende camps. De boekingen gaan altijd enorm hard, dus wees er op tijd bij!

Youthcamp 15-18jaar

Het Youthcamp in Le Pin Sec is afgelopen zomer een succes gebleken en dat smaakt naar meer! Check out onze website om meer te lezen over dit camp en wacht niet te lang met je reservering, want er zijn iedere week maar 60 plekjes beschikbaar. 

Familycamp

Ook op het vlak van surfende families hebben we een super fijne zomer achter de rug. De SURFinn in Vieux Boucau, het familycamp in Moliets en het nieuwe camp in Le Pin Sec zullen dus ook volgend jaar weer de deuren openen voor tal van families. Klik hieronder voor het nieuwe aanbod!

Adults 18+

Onze 18+ camps zullen in 2020 wederom klaar staan om jou een top vakantie te bezorgen. Ruime keuze aan verschillende accommodaties, super veel surf, lekker eten en goede golven! Laat je in de watten leggen in Portugal, Marokko, Spanje,Franrijk, of huur een camper om zelf de kust rondom het Baskenland te ontdekken. Wat wilt een mens nog meer? Come shred with us :)

Laat je inspireren!