Surfblend surfvakanties

Hurley actie

GIVEAWAY: Gratis Hurley board short bij Surfblend vakantie!

Boek in maart je droom-vakantie en ontvang per persoon een gratis Hurley boardshort. Je krijgt een kortingscode zodat je deze zelf online kunt bestellen in de Surfblend Webshop! Wij zullen jouw cadeautje dan opsturen naar je thuis adres!

IN HET KORT

  • Boek in maart

  • Gratis boardshort per persoon

  • Kortingscode voor Surfblend Webshop

  • Mannen en vrouwen shorts

  • Kies online jouw maat

  • Midden mei jouw cadeautje thuis op de deurmat!

BOARDSHORTS

Hurley is trotse sponsor van Surfblend en zet graag onze gemotiveerde surfers in het zonnetje. Dit jaar wederom met een gratis mannen of vrouwen short per persoon! Met keuze uit verschillende modellen, is er voor ieder wat wils.

HOE BESTELLEN?

Boek een surfreis met Surfblend en ontvang via email een unieke code voor alle personen in jouw boeking. Met die code kan je gemakkelijk zelf op de shop jouw favoriete Hurley short bestellen en ons de juiste maat doorgeven. Wij zullen er dan voor zorgen dat midden mei jouw short op de deurmat ligt. Zo loop je er tijdens je vakantie in stijl bij :)

(Verzendkosten zijn niet inclusief en bedragen € 5,95 per bestelling)

SURFCAMP ZARAUTZ (18+)

Genieten van alles wat het prachtige Baskenland te bieden heeft? In Noord-Spanje komen perfecte golven binnen voor zowel beginners als gevorderden en is daarom een waar surf paradijs voor iedereen. Ons camp ligt vlak aan het strand en aan de rand van het bruisende centrum!

JUNIORCAMP MOLIETS (12-16 JAAR)

Deze all-inclusive surfvakantie voor junioren van 12 tot 16 jaar is de leukste manier om samen met vrienden en vriendinnen een week lang te surfen. Je slaapt vlak achter de duin en beleeft een week vol avontuur en activiteiten. Denk aan veel surfen, paintballen, klimmen, leuke quizavonden en karaoke.

SURFINN ALGARVE (18+, FAMILY)

Onze SURFinn Algarve is een fantastische bed & breakfast met zeezicht over de baai van Monte Clerigo. Deze streek in Portugal is zeer golfzeker en biedt spots voor alle niveau’s. Daardoor de perfecte bestemming om samen met je vrienden of gezin het jaarrond even helemaal tot rust te komen en te genieten van goede golven!

Laat je inspireren!