ENDLESS SUMMER DEALS

Endless Summer deals!

Boek nu jouw surfvakantie voor dit jaar en ontvang:

  • Gratis Surfblend Poncho
  • Gratis Surfblend Waterproof Bag

De surfcamps zijn opgestart en de meeste weken van het seizoen zitten al vol. Het is nu tijd om te dromen van het naseizoen in Frankrijk, Spanje en Portugal! 

Actie geldig vanaf 14 juli 2020 op onderstaande bestemmingen.

Surfcamp Moliets

In Frankrijk is 'the best yet to come'! Als straks eind augustus de scholen weer beginnen en iedereen zijn caravan weer naar huis sleept, dan begint het beste seizoen in Frankrijk pas. De oceaan is nog heerlijk warm, de wind is gunstig, het weer heerlijk en bovenal is het minder druk in het water. Kortom, tijd om te gaan!

Tot en met 12 september is het Surfcamp Moliets geopend dit jaar en je kunt hier dus profiteren van al het moois van de nazomer tegen scherpe prijzen en het Endless Summer Package! Geen zin om te rijden? Pak dan simpelweg onze bus!

Surfcamp Moliets

surfcamp moliets surfvakantie voor jongeren in Frankrijk

SURFinn Vieux Boucau

Dit jaar langer geopend dan ooit! De SURFinn in Vieux Boucau is tot in november nog te boeken. Geniet van de 'indian summer' in de mooie villa achter de duinen. Het zwembad, de gigantische tuin en de relaxte break recht voor de deur is alles wat je nodig hebt voor de perfecte trip.

SURFinn Vieux Boucau

Surfvakantie B&B Zuid Frankrijk

Surfcamp Zarautz

Surfen, tapas, sangria, sunset.... dat is de perfecte dag in Zarautz in Spaans Baskenland. Beleef de Surfcity van Spanje nog in de week van 22-29 augustus en reis desgewenst met de bus mee! Alle andere weken zitten al vol, dus wacht niet te lang.

Surfcamp Zarautz

Surfcamp Zarautz surfkamp 18 plus

SURFinn Algarve

Afgelopen winter hebben we met man en macht gewerkt om deze droomlocatie op te zetten, het resultaat mag er zijn: SURFinn Algarve! Een prachtig huis op de rotsen, zeezicht, zwembad, wandelen naar het strand en uiteraard de goede zorgen van onze hosts zorgen ervoor dat je hier de beste trip van het najaar kan beleven!

SURFinn Algarve

Surfvakantie Portugal in bed and breakfast Algarve

Vrijblijvende aanvraag

Andere blogs