Surfblend surfvakanties

De must have surfguide

lees hier alles over de one and only Storm Rider Surfgudie

Net zoals de traditionele Bijbel, lijkt het erop dat ook surfers hun beide testamenten op één plek willen hebben. Daarom zijn de boeken "The Continent” and “Atlantic Islands" samengevoegd tot 400 pagina's van pure surf stoke! Dé must have surfguide voor je surftrip in Europa dus!

Stormrider Surf Guide Europe

is de voorbije jaren volledig herzien en bevat nu gedetailleerde informatie over het surfen, de oceaan, het milieu en de surf cultuur per land. Het surf gedeelte vertelt je waar te gaan en wanneer ook het beste moment is per spot. Dit over de hele Europese kustlijn!

Ocean Environment behandelt ook topics zoals vervuiling, erosie, toegang en gevaren, terwijl Surf Culture meer de surfscene belicht, inclusief geschiedenis, surfmedia, wedstrijden en lokalisme beschrijft.

Het is dus echt een boek dat iedere surfer in zijn wagen wil hebben liggen.

De onmisbare reisinformatie is beknopt en er zijn links naar de nieuwste oceanografische en golfvoorspellingsbronnen. De hele kustlijn is nauwkeurig in kaart gebracht en laat zien waar de belangrijkste surfbreaks te vinden zijn. Elk surfbreak rapport schetst hoe en waar de golven breken, de kwaliteit, de consistentie van de golven en de algemene sfeer.

 De unieke Stormrider-symbolen onthullen optimale wind, getij, golfgrootte en richting, evenals golftype en bodemcontour. Het is dus echt de ideale surf gids.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, daarom zijn er honderden van de beste foto's van Europese branding ooit samengevoegd. Verbluffende beelden in heldere kleuren van de crème de la crème van ’s werelds beste surffotografen, die The Stormrider Surf Guide Europe tot de meest gedetailleerde surfgids maken die er te koop is.

Dus weet je niet wat te doen en wil je graag je al eens voorbereiden op jouw surfvakantie. “The Stomrider guide” is een boek waar je keer op keer van kan genieten en waar je al de informatie in terug vind die je tijdens je surfvakantie maar denkt nodig te hebben!

Laat je inspireren!