Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
frankrijk

Juniorcamp Moliets

  • Juniors
  • Juni - Augustus

Het leukste surfkamp in Frankrijk voor jongeren! (12 – 16 jaar)

Zin in een week vol spel, fun en super veel surf? Dan is deze jongeren surfvakantie in Frankrijk iets voor jou! Het volpension is inclusief dus verwacht iedere dag een heerlijk ontbijt, gezonde lunch en vers avondmaal. Niks is zo fijn als in slaap vallen met het geluid van de zee na een dag vol surfles en bijvoorbeeld een uitstap naar het waterpark.

Ons Nederlandstalige team staat voor je klaar om samen met de gehele groep het avontuur aan te gaan. Kom je dus alleen of met andere vrienden, iedereen zal binnen no time als één grote vriendengroep de week in het Juniorcamp Moliets beleven!

Team

24/7 begeleiding door Nederlandstalig Surfblend team

Surf

Uitgebreid surfprogramma met 12 uur fun

Eten

Iedere dag een vers gemaakt ontbijt, lunch en diner!

fun

Activiteiten zijn inclusief of optioneel bij te boeken

Accommodatie

Keuze uit verschillende accommodatie types!

Aquapark

Neem het op tegen het Surfblend team op een echte wipe-out baan en geniet van de super slides!

Juniorcamp Moliets

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Juniorcamp Moliets

Het leukste all-inclusive surfkamp in Frankrijk voor jongeren! (12 – 16 jaar)

Het Juniorcamp Moliets bevindt zich net achter de duin op een luxe 5*-camping in het surfdorpje Moliets in Frankrijk. Dichterbij de zee slapen gaat bijna niet en het geluid van de golven zorgt ervoor dat je ’s ochtends maar aan één ding kan denken: surfen. Het surfkamp is opgebouwd rondom onze hang-outs, beachvolley, skateramp en camp bar. Dit is dan ook het verzamelpunt van de week en de plek waar het Surfblend team tal van leuke activiteiten zal organiseren. Fun is gegarandeerd!

Accommodatie

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Accommodatie

Kies jouw favoriete accommodatie

Op de Juniorcamp Moliets zijn er twee accommodatie mogelijkheden, ten eerste onze gezellige Comfort Tents. Deze deel je samen met je beste vriend of vriendin of als je alleen reist, samen met iemand naar keuze. De tent is voorzien van twee eenpersoons-bedden en veel ruimte om al je spulletjes op te bergen.

Boek je een Comfort Tent, dan is het ook mogelijk om een bedpakket bij te boeken, dit kan online of op locatie. Dit pakket bevat een deken, kussen en alle lakens voor een fijne nachtrust.

In het geval van een Comfort Tent is het mogelijk om online en op locatie een bedpakket bij te boeken, dit pakket bevat lakens, een deken en een kussen.

Surfen

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Surfen

Surfen is natuurlijk waarom je met Surfblend mee reist! Wij hebben een volledig 12 uur durend surfprogramma uitgewerkt waar we uiteraard de theorie induiken en een vette surf presentatie zullen geven, maar we zullen vooral heel veel het water in gaan. Onze Nederlandstalige coaches hebben allemaal de nodige licenties om goed les te geven en jouw veiligheid te kunnen waarborgen. Zij hebben niet alleen veel ervaring als coach, maar ook de hele wereld rondgereisd op zoek naar de beste golven. Vraag er maar eens naar, ze zullen je de oren van het hoofd praten.

Surfen is een zeer intensieve sport en mag dus zeker niet onderschat worden. Een 12 uur durend surfles programma in combinatie met andere toffe activiteiten voor de jeugd is een mooi compleet programma voor de perfecte surfvakantie in Frankrijk.

Eten

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Eten

Het volpension is inclusief in het basispakket, wel zo gemakkelijk! Als je de gehele dag zo actief bezig bent, dan is goede voeding natuurlijk enorm belangrijk. Juist daarom voorzien wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, goede lunch en een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist.

Wanneer je een bijzonder dieet hebt of specifieke allergieën, dan kan je dit bij de reisleiding op de dag van aankomst aangeven. Heb je een ernstige allergie of speciaal dieet, neem op voorhand even contact met ons op. Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.

Activiteiten

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Activiteiten

Zin om je helemaal uit te leven op een sicke Wipe-Out baan? Ga dan met ons mee naar Waterpark in Seignosse en kijk zelf wie het langste op de kussens kan blijven staan! Na het te gekke waterpark gaan we richting het dorpje. Hier krijg je uitgebreid de tijd om het dorpje te ontdekken, lekker te shoppen of te skaten in het coole skatepark. De perfecte afsluiter van een super fijne dag dus. Deze uitstap is bijzonder populair bij al onze jonge surfers, dus je mag hem zeker niet missen!

Deze uitstap is optioneel bij te boeken en dus niet inclusief. Dit kan online tijdens het boeken of op het surfcamp.

Locatie Juniorcamp Moliets

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Locatie Juniorcamp Moliets

Juniorcamp Moliets

Tussen de steden Biarritz en Bordeaux ligt Moliets in het hart van Les Landes, dé surfstreek van Frankrijk. Met prachtige uitgestrekte duinen en stranden zijn hier voor iedereen golven te vinden, beginners en gevorderde surfers. Moliets zelf is een gezellig surfdorpje met leuke winkels, gezellige restaurants en toffe surfshops. Uiteraard is er voldoende vrije tijd om in groepsverband het dorpje te ontdekken. Vervelen tijdens je surfvakantie in Frankrijk is dus niet aan de orde! Wil je wel of een junior surfcamp maar lukt het niet om naar Frankrijk te gaan? Ontdek dan ons Juniorcamp Kijkduin, het surfkamp voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar in Nederland.

Vervoer

Hero image
Hero image
Hero image

Vervoer

Op vrijdag vertrekt de Surfblend bus vanuit Nederland en België naar het junior surfcamp Moliets. Na een nachtje slapen op de bus, word jij heerlijk ontspannen recht voor de deur afgezet. Op zaterdagavond wordt er aan de terugreis begonnen om zo op zondagochtend terug in België en Nederland aan te komen.

Uiteraard wordt er enkel met gerenommeerde partners samengewerkt die rijden met moderne en comfortabele bussen. Iedereen kan één stuks handbagage meenemen, één koffer en een losse slaapzak en kussen. Uiteraard kan je je eigen surfboard meenemen. Dit kan je toevoegen aan je boeking!

Onze opstapplekken zijn Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Gent, Antwerpen en Leuven.

Basispakket & opties

Het Junior surfcamp Moliets start altijd op zaterdag en duurt een week. Reis je met de bus mee? Houd er dan rekening mee dat de bus op vrijdagmiddag of -avond zal vertrekken en op zondagochtend weer zal terugkeren. 

Inbegrepen in het basispakket Juniorcamp Moliets

  • Zeven nachten in accommodatie naar keuze

  • Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten

  • Super gezellig junior surfcamp met volley, pingpong en chill area’s

  • 12 uur surfles in het standaard surfprogramma

  • Paintballen of Adventure Park

  • Vele toffe activiteiten

  • 24/7 begeleiding door Nederlandstalig Surfblend team

  • Tijd van je leven met Junior surfcamp Moliets!

Prijzen Juniorcamp Moliets

Het Juniorcamp Moliets wordt maar beperkt georganiseerd. De week dat jij op vakantie wilt niet beschikbaar? Check dan ons vaste Juniorcamp Kijkduin in Nederland.

Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!