Surfblend surfvakanties

Vroegboekers worden beloond!

Vroegboek actie

Boek jouw surfvakantie voor 2023 vóór 14 november en betaal de prijzen van afgelopen zomer. Zo kan je zorgeloos uitkijken naar een welverdiende vakantie, de prijzen stijgen immers al snel genoeg!

Vind de surfvakantie die bij jou past en check de prijzen online. Vanaf 1 november zullen de prijzen gaan stijgen, dus haal er nog snel je voordeel uit!

Lees hieronder snel verder om meer te weten te komen over ons aanbod voor Juniors, Youth, Family, Adults en groepsreizen...

Juniors

Niets is leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen genieten van een heerlijke surfvakantie in Nederland of Frankrijk! 

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Ga dan met ons mee op avontuur en laat je verrassen door een goed gevuld all-inclusive programma waar surfen, fun en gezelligheid centraal staat. Onze Nederlandstalige teams staan klaar om je met open armen te ontvangen en je de week van je leven te bieden. Naast heel veel surfen spelen we toffe beachgames, gaan we op citytrip en andere sportieve uitstappen en sluiten de week af met een toffe karaoke en eindfeest!

Kortom, een week om nooit te vergeten samen met je beste vrienden of vriendinnen!

Youth

De ideale surfvakantie voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 15-18 jaar die houden van surfen, sporten en relaxen onder de zon in Frankrijk of Spanje. Een week op het Youthcamp belooft dé onvergetelijke jongeren surfvakantie te worden. Nog beter, op het Youthcamp zijn de surflessen en het halfpension inbegrepen! Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te doen met super vette activiteiten voor jongeren zoals waterpark, mountainbike, wakeboard en nog zoveel meer!

family

Surfen met het gezin was nog nooit zo populair... wij snappen wel waarom! 

Kom met ons mee naar Frankrijk, Spanje, Portugal of zelfs Marokko en ervaar samen met je kids super gezellige weken in een van onze familycamps of surfhouses. Samen met andere gezinnen beleef je een fantastische week waar je door ons Nederlandstalige team volledig in de watten wordt gelegd. Niet koken, niet wassen, geen boodschappen doen, gewoon genieten met je kinderen. Leer samen surfen of komt tot rust tijdens een yoga sessie terwijl je kids surfles krijgen.

Van kamperen tot heerlijke huizen met verwarmd zwembad, bij Surfblend vind je een ruim aanbod aan surfvakanties. Voor ieder wat wils!

Adults

Surfen, chillen en feesten... onze 18+ surf bestemmingen lenen zich er perfect voor!

Van de populaire Franse badsteden Moliets en Vieux Boucau tot onze prachtige surfhostels en surfvilla's in Lissabon en zuid Portugal. We hebben voor iedere leeftijdscategorie een mooi aanbod waar de focus ligt op (leren) surfen, genieten van de gezelligheid en zo nu en dan een goed feestje. Onze Nederlandstalige teams zullen er voor zorgen dat er snel een toffe groep wordt gevormd waar ook de solo-traveller snel met andere in contact komt.

Ook in het voor- en najaar vind je bij ons de leukste surfvakanties!

Laat je inspireren!