Surfblend surfvakanties

Surfvakanties 2024 nu online!

Vind de surfvakantie die bij jou past!

Surf's up folks! 

Het aanbod surfvakanties en surfcamps voor 2024 staat online. Ontdek al onze surfvakanties in én buiten Europa voor juniors, youth, 18+, volwassen, en families. Reis mee naar Spanje, Frankrijk, Portugal, Fuerteventura, Marokko of leer surfen in Nederland. Beleef de leukste zomer met onze surfvakanties in 2024, verblijf in surfcamps, surfhouses, surfhostels en luxe surfresorts, of kies voor een boottrip of surfbusje! Het Surfblend aanbod van surfcamps en surfvakanties 2024 is nu te boeken en onderverdeeld in de volgende categoriën: 

Lees snel verder en kies je favoriete concept om maximaal te genieten van de golven in 2024!

1. Junior surfcamps 2024

Onze junior surfcamps zijn all-inclusive surfvakanties voor kinderen van 12 tot en met 16 jaar. De surfvakanties in 2024 voor junioren vinden plaats op onze camps in Kijkduin in Nederland en Moliets in Frankrijk. Zo slaap je met het geluid van de golven en sta je meteen met je voeten in het zand. We bieden een goed gevuld programma vol leuke sportactiviteiten, uitstapjes, spellen en natuurlijk zo veel mogelijk surf! 

Junior Surfcamps in het kort

  • Voor wie: junioren (12-16 jaar)

  • Locatie: Kijkduin, Messanges en Moliets

  • Niveau: iedereen!

  • Verblijf: Tipi, (safari)tenten, Sheddie Deluxe

  • Eten: ontbijt, lunch, snacks en avondeten inclusief

  • Surf: basis tot intensief surfprogramma + gear

  • Fun: Citytrips, skimboards, powerkite en archery tag, Paintballen, Adventure Park

  • Surfcamps: volley, pingpong, skateboards, chill area’s

  • Team: 24/7 begeleiding, Nederlandstalig team

Junior surfvakanties Nederland 2024

Los van onze eigen surfschool in Den Haag, organiseren wij in 2024 ook het Junior Surfcamp Kijkduin! Dit is het leukste surfkamp van Nederland voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar en bevindt zich pal achter de duin van het strand van Kijkduin bij Den Haag. Vanaf het camp is het een paar minuten wandelen naar het strand van Kijkduin met de Surfblend Surfschool en je krijgt les van onze eigen gecertificeerde surfleraren! Het programma is goed gevuld met leuke activiteiten en beleef je met een toffe groep een week vol surf, actie, chillen en kamperen. 

Junior surfvakanties Frankrijk 2024

Zin in een week vol spel, fun en super veel surf? Dan is deze jongeren surfvakantie in Frankrijk iets voor jou!  Onze surfkamps zijn opgebouwd rondom onze hang-outs, beachvolley, skateramp en campbar. Niks is zo fijn als in slaap vallen met het geluid van de zee na een dag vol surfles en uitstapjes zoals naar het waterpark. Iedereen zal binnen no time als één grote vriendengroep de week in het Juniorcamp Moliets of Juniorcamp Messanges beleven! Waar zien wij jou surfen in de zomer? Tot in het water!

2. Youth surfcamps 2024

Yes! We kunnen niet wachten tot de zomervakantie zodat onze surfcamps voor jongeren in 2024 weer in volle gang zijn! Ben jij tussen de 15-18 jaar en wil je wakker worden met het geluid van de zee en met je voeten in het zand staan? Met deze surfvakanties in Frankrijk beleef je de zomer van je leven. Reis mee naar Moliets en Loredo, waar wacht je nog op! 

Youth Surfcamps in het kort

  • Voor wie: Youth  (15-18 jaar)

  • Locatie: Moliets en Loredo

  • Niveau: iedereen!

  • verblijf: Tipi, tenten, sheddies, Sheddie deluxe

  • Eten: ontbijt en avondeten inclusief

  • Surf: basis tot intensief surfprogramma + gear 

  • Fun: waterpark, citytrips, paintbal, klimmen, zwembad, beachvolley en skateramp,

  • Surfcamps: campbar, leuke hangouts en pingpongskate en longboards

Youth surfvakanties Moliets 2024

Ben jij tussen 15 en 18 jaar en wil je op surfvakantie met je vrienden en vriendinnen in 2024? De jongeren surfcamps in Moliets zijn nog nooit zo leuk geweest! Speciaal voor het Youthcamp bouwen wij het Surfcamp Moliets om. Met de vetste activiteiten, citytrips en heel veel surf, heb jij de week van je leven. Lees snel verder over het Youth Surfcamp Moliets.

Youth surfvakanties Loredo 2024

Ook hebben we een jongeren surfcamp in Loredo. Het camp bevindt zich vlak aan het strand van Loredo, onder de bomen van een fijne camping met sheddies en Safaritenten! Er is veel plek om lekker te chillen in een hangmat, te relaxen op onze Bali-hut, een potje pingpong te spelen tegen je vrienden en zo veel mogelijk te surfen in je zomervakantie. 

Meer lezen over het verschil tussen Juniors en Youth? Kijk dan op ons blog en boek de leukste survakanties van 2024.

3. 18+ surfvakanties 2024

De 18 plus surfvakanties voor 2024 zijn onze favoriete surfbestemmingen in én buiten Europa. Reis mee naar Frankrijk, Spanje, Portugal, Fuerteventura of Marokko. Kom alleen of met je vrienden en vriendinnen, en beleef een week vol surf, stappen, strand, fun en heerlijk eten! Kies uit gezellige surfcamps, luxe surfhouses, knusse surfhostels en all-inclusive surfresorts. Let's go surfing!

18+ surfcamps 2024 in het kort

  • Voor wie: 18+, volwassenen, vrienden, solo 

  • Surfcamps 2024: Zarautz, Moliets

  • Surfvakanties 2024: Frankrijk, Portugal, Fuerteventura, Marokko

  • Verblijf: surfcamps, surfhouse, surfresort, surfbase

  • Eten: daily breakfast en heerlijke dinners

  • Surf: basis tot intensief surfprogramma + gear 

  • Fun: beachgames, party, uitgaan, citytrips, yoga, explore

Surfcamps voor volwassenen 2024

Surfcamp Moliets, Frankrijk

Kies de perfecte surfvakantie in Frankrijk voor jou. Wil jij de gezellige sfeer en een bom volle week met de leukste activiteiten naast het surfen, kom dan naar het Surfcamp Moliets en verblijf in het prachtige surfcamp in de duinen van Zuid-Frankrijk. Loop 100 meter verder en je staat al op het strand Moliets-plage. Deze locatie is voor 18+ volwassenen, groepen vrienden of solo travelers! Je slaapt in luxe tipis, sheddies of in tenten.

Surfcamp Zarautz , Spanje

In het Surfcamp Zarautz verblijf jij in luxe sheddies en tenten met je vrienden. Met een vol programma van 18+ activiteiten, surflessen, yoga, nachtleven en citytrips naar San Sebastian en Biarritz, wordt dit een week vól met plezier, surfen en fun. Gelegen in een schitterende baai en omringd met het heuvelachtige landschap, heb je vanaf het Surfcamp Zarautz een magnifiek uitzicht. Maar ook de golven zijn er echt goed, zowel voor beginners als gevorderden! Lees hier alles over surfen in Spanje, bereid je voor op heel veel surf!

Surfhouses voor volwassenen 2024

SURFinn Frankrijk

Heb je liever toch iets meer luxe en vrijheid? Verblijf in het luxe Surfhouse Vieux Boucau, vlak bij het strand, en wordt wakker met een heerlijk ontbijt, ontspan tijdens yoga of aan het zwembad, of bezoek San Sebastian, Hossegor of Cabreton.

SURFinn Portugal

Voor een surf & zon vakantie kun je terecht in Surfhouse Algarve. Vanuit het surfhuis kies je elke dag de beste spot uit en rij je langs de kust opzoek naar de perfect wave. Wordt wakker met een heerlijk ontbijt in de tuin, pak een surfboard uit de boardroom en verken de zuid kust. Neem een duik in het zwembad en eet mee met de heerlijke diners!

Surfbase Frankrijk

Voor de luxe van een surfhuis en de gezellige sfeer van een surfcamp, ga je naar de Surfbase Vieux Boucau. Deze toplocatie is voor 18+ solo reizigers, groepen en vrienden die houden van gezelligheid. Slaap in een privé (groep) kamer of in een gedeelde dorm room!

Surfbase Portugal

Surfbase Lissabon is het surfhuis in Caparica en bied je de combi tussen strand, stad en surf. Het surfhuis is ideaal voor vrienden, solo travellers en groepen. Kom voor de chille party vibes!

Sea view surfhouse Taghazout, Marokko

Dit surfkamp is heel wat anders dan onze zomer surfcamps. Het Sea View Surfcamp in Marokko is een prachtig complex en bestaat uit verschillende type accomodaties. Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest popoulaire (winter) surf bestemmingen. En dat is niet voor niets! Het is een echt surfparadijs. 

Ericeira

Of verblijf in het luxe Surfhouse Ericeira in mooie prive, familie of gedeelde kamers. Het is heerlijk ontspannen aan het zwembad of bij de tuinbar. Met ontbijt inclusief en het leuke stadje goed te verkennen, proef je hier goed van de Portugese (surf) cultuur. Verkeerd kiezen gaat volgens ons niet, dus check ze allemaal en laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!

Fuerteventura

Altijd al willen surfen op de Canarische eilanden? Fuerteventura staat bekend als de “North shore” van Europa. Verblijf Surfhouse Corralejo, surf de tientallen spots en ontdek het unieke maanlandschap, de witte zandstranden en de gezellige dorpjes met restaurants en barretjes op loopafstand!

Surfresort Taghazout

De kustlijn van Marokko is bezaaid met goede surfspots, maar vooral het gebied rondom Taghazout is het the place-to-be en bekend als surf mekka! 
Voor elke surfer is er een surfspot in de buurt van onze bestemmingen te vinden om te surfen in Marokko, makkelijk te bereiken van het surfresort in Taghazout. Met de surfvakanties in Marokko kom jij in 2024 compleet tot rust en geniet je van de cultuur, het smaakvolle eten en de beste surf!

Verkeerd kiezen kan volgens ons niet, check alle surfvakanties voor volwassenen in 2024, laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!

4. Familie surfvakanties 2024

Familie surfvakanties 2024 in het kort

  • Voor wie: families, gezinnen en groepen met kinderen 

  • Familycamps 2024: Zarautz, Moliets, Messanges

  • Surfhouses 2024: Frankrijk, Portugal, Fuerteventura, Marokko

  • Verblijf: surfcamps, surfhouses, surfresorts

  • Eten: daily breakfast en smakelijke diners

  • Surf: prive, groep en familie surflesssen + gear 

  • Fun: kids animatie, camp programma, spellen, activiteiten, citytrips, yoga, explore

Surfcamps voor families 2024

Familycamp Moliets

Wil je met het hele gezin of familie op surfvakantie naar Frankrijk? Het Familycamp Moliets is dé optie waar iedereen de tijd van z'n leven kan hebben. Verblijf in Safaritenten en doe mee met het activiteitenprogramma. Van surflessen, kinderopvang, animatie, spellen en yoga, het is gegarandeerd dat iedereen altijd wat heeft te doen.
Frankrijk biedt surf mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden en is daarom ook de perfecte bestemming voor jouw surfvakantie met het gezin. Onze Familie Surfcamps in Moliets is de surfvakantie voor gezinnen die graag samen de eerste stapjes willen zetten in het surfen. De beachbreaks bieden  perfecte condities om de basis onder de knie te krijgen. 

Familie surfcamp Zarautz

Tijdens de 2024 familie surf in Zarautz ervaar jij glamping in onze luxe safaritenten. Geniet met het hele gezin van de geweldige kustlijn, het authentieke stadje en de omgeving van Noord-Spanje. Deze glamping aan zee ligt in de bruisende surfstad Zarautz, bekend om de goede golven in de mooie baai. Verder vind je er een prachtige boulevard, leuke winkels, de heuvelrijke omgeving en het heerlijke eten en drinken in de vele tapas restaurants! Niets is leuker dan ook echt samen met je kinderen de fijne kneepjes van het surfen bij te leren.

Familie surfcamp Messanges

Overweeg je om met je hele gezin of familie op een surfvakantie naar Frankrijk te gaan? Het Familycamp Messanges biedt de ideale mogelijkheid voor iedereen om een geweldige tijd te beleven. Geniet van een verblijf in Safaritenten en neem deel aan het gevarieerde activiteitenprogramma. Van surflessen tot kinderopvang, animatie, spellen en yoga, er is gegarandeerd voor elk wat wils.

Frankrijk staat bekend om zijn surfmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden, waardoor het de perfecte bestemming is voor jouw surfvakantie met het gezin. Ons Familie Surfcamp in Messanges biedt een uitstekende gelegenheid voor gezinnen die samen de eerste stappen in het surfen willen zetten. De beachbreaks bieden ideale omstandigheden om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen.

Surfhouses voor families 2024

Naast de speciale familie surfcamps die plaatsvinden in de zomer van 2024, hebben wij ook onze tofste locaties geopend voor surfvakanties met het hele gezin het hele jaar door! Verblijf in prachtige surfstyle b&b's in Figueira da Foz, Algarve, Lissabon of Vieux Boucau, boutique style surfhouses in Ericeira of reis naar onze winter bestemmingen en vier de herfstvakantie of kerstvakantie in een internationaal surfhuis in Fuerteventura, of de luxe family surfcamps of resort in Taghazout, Marokko! 

Kies een van de familie zomerkampen en sta binnen no-time met de kids op het strand en leer samen de fijne kneepjes van het surfen. Met veel leuke activiteiten, watersporten en van alle voorzieningen voorzien. Boek deze gezellige family zomer surfcamps snel, voordat het te laat is!

5. Surfcoaching surfcamps 2024

Verbeter je surfskills tijdens intensieve surfcoaching weken van Nederlandse surf kampioenen of neem surflessen bij de Surfblend surfschool in Den Haag. Met persoonlijke coaching, video analyse, boardtalk, forecast training en lifestyle tips, leer jij binnen no-time nieuwe surfskills. Maak grote sprongen met je surf progressie en beleef een leuke en actieve week in een groep van meer ervaren surfers. Kun jij al zelfstandig groene golven pakken en down-the-line surfen? Dan zijn deze surfcoaching weken geschikt voor jou! 

Leren surfen in 2024

Kun je in 2024 niet mee op onze surfcamps of surfvakanties maar wil je wel leren surfen? Voor het onder de knie krijgen van de eerste stapjes kun je terecht bij de Surfblend surfschool in Den Haag, hier boek je surflessen voor groepen, familie, volwassenen, juniors en privé. Je kunt ook gelijk je wetsuit en beste soft top surfboards voor jouw niveau bij ons huren! 

Surfcoaching 2024

Elk jaar organiseren wij weer met veel succes de intermediate surfcoaching weken voor een gemengde groep vol enthousiaste surfers. Dit is dé manier om snel progressie te maken in je surfskills!

Grommet surfcoaching 2024

De Grommet Surfcoaching vindt plaats in de zomer en is voor iedereen met surfervaring en tussen de 12 en 18 jaar oud. Je krijgt surftraining van een professionele surfcoach op top niveau en de week wordt gesponsord door Softdog Surfboards.

Laat je inspireren!