Surfschool Den Haag

Nederland

Juniors (12-16), Adults (18+), Youth (15-18), Family, Groups

april - oktober

Surfblend's surfschool op het strand van Kijkduin, Den Haag!

Op het Haagse strand Kijkduin hebben we de ideale plek gevonden voor onze eigen surfschool. Het strand biedt een zee aan ruimte, de surfschool staat op het terrein van Beachclub Birds, misschien wel de leukste strandtent van Den Haag. Kom leren surfen, kitesurfen of sup-en of spendeer een hele dag op het strand bij de beachclub en huur jouw surfgear voor een goede sessie.

Je bent van harte welkom op het strand in kijkduin, Den Haag!

In het kort

Op het strand

Op het strand van Kijkduin, Den Haag

Beachclub

We staan pal naast de leukste beachclub van Den Haag

Golfsurfen

Leren surfen of verbeter je skills

SUP

Stand Up Paddle op de lagune of op de zee

Kitesurfen

Ook kitesurfen is mogelijk!

Locatie

Centraal gelegen in Nederland!

Surfschool Den Haag

De Surfblend Surfschool is de ideale plek om te leren surfen of jouw surfgear te huren voor een dag surfen in Nederland. Naast golfsurfen kun je ook leren kitesurfen en je kan SUP-en op de zee of op de lagune naast de school. 

We staan op een prachtige locatie op het strand van Kijkduin, Den Haag. Beachclub Birds is onze partner en een dag surfen is perfect te combineren met een hapje en een drankje op het fijne terras.

Vanaf april tot en met oktober staat het Surfblend team voor je klaar.

Surfblend Surfschool Den Haag

Golfsurfen: verschillende lessen en verhuur

Kitesurfen: verschillende lessen en verhuur

Stand Up Paddle: verhuur


Puck is de manager van de school en ze is een van de bekende gezichten van de Nederlandse surfscene. Afgelopen seizoen werd ze zelfs tweede op het Nederlands Kampioenschap, hierdoor zit ze ook in het Nederlands Team! Ze heeft jarenlange ervaring met lesgeven en coachen van surfers. Of het nu in de tropen is of op het Haagse strand, Puck is altijd stoked en klaar om haar passie met jou te delen.

Het hele team van de Surfblend Surfschool is ervaren en alle coaches beschikken over de juiste diploma's om lessen te mogen geven. 

 

 


We bieden verschillende groepslessen aan voor Juniors en voor volwassenen. Groepslessen worden in kleine groepen gegeven waardoor er veel persoonlijke aandacht is. De lessen duren 2 uur en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende niveau's van de deelnemers.

Het surfmateriaal (wetsuit en board) zijn inclusief tijdens de surflessen.


Wil jij zo snel en goed mogelijk leren surfen? Dan zijn de privelessen echt iets voor jou! Doordat je alleen of slechts met één surf-buddy de les volgt, krijg je de volledige aandacht van de coach en kun je razend snel progressie maken. De snelste weg om onafhankelijk en zelfstandig te kunnen surfen!

Het surfmateriaal (wetsuit en board) zijn inclusief tijdens de surflessen.


Wat is er leuker dan met heel het gezin een surfles krijgen? Niets toch! Je kunt vanaf 3 personen een familieles boeken. Belangrijk is wel dat de kids minimaal een zwemdiploma hebben. Een onvergetelijke ervaring met hele gezin!

Het surfmateriaal (wetsuit en board) zijn inclusief tijdens de surflessen.


Girls Night

 

 

Kids Clubs

 

 


Heb jij al vaker gesurft, maar beschik je nog niet over eigen surfgear? Geen probleem! 

Bij ons kun je terecht om verschillende soorten boards te huren. Onze boardroom beschikt over een groot assortiment met voor ieder wat wils. Het gaat van 9ft softops tot aan een 4ft shortboard van Softdog Surfboards. Kom langs en kies jouw favoriete board!

Uiteraard laten we je niet in de kou staan en kun je een wetsuit huren. Je kunt kiezen uit een van de vele Hurley wetsuits.


Door de unieke ligging aan de Zandmotor kun je kiezen waar je wilt suppen. Je kunt direct de zee op gaan of gewoon relaxed een rondje peddelen op de lagune naast de surfschool. 

Onze SUP's zijn groot, stabiel en daardoor zeer geschikt voor de beginnende SUP-ers 


Wil jij eens iets totaal anders beleven? Huur dan een van de coole Fatbikes en ontdek de zandmoter, de duinen, de mtb-parcours van Ockenburgh of fiets door de vloedlijn tot aan Hoek van Holland en Scheveningen. De electrische motor zorgt ervoor dat je echt ver kunt gaan en de dikke banden zorgen ervoor dat geen pad te gek is voor je.


Kitesurfen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je eens het kitesurfen uitproberen? Dan ben je ook hier aan het juiste adres! 

Mark en zijn team staan klaar om jou vanaf het begin de stappen bij te brengen en te zorgen dat je het Kitesurfen snel onder de knie krijgt. 

Graag verwijzen we je naar de website van onze partner KitesurfSpot om daar direct je lessen in te boeken!


Locatie

Kijkduin is het uiterst zuidelijke puntje van de gemeente Den Haag en staat bekend als het rustige strand. Anders dan bijvoorbeeld in Scheveningen vind je hier geen grote groepen, drukke line-ups en een overbevolkt strand. Zeker op de plek waar wij zitten, Strandslag 2, is het ook in de zomer heerlijk vertoeven zonder grote menigtes. We zijn dan ook super blij dat we deel uitmaken van de leukste strandtent van Den Haag, Beachclub Birds!

Het is de ideale plek voor onze surfschool en we verwelkomen je dan ook graag op het strand van Kijkduin!


Route

De Surfblend Surfschool Den Haag op het strand van Kijkduin is heel makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met de trein en bus sta je binnen no-time op het strand.

Het adres van de surfschool:
Surfblend Surfschool Den Haag
Beachclub Birds
Strandslag 2
2554 ZZ, Den Haag

Route & (gratis) Parkeren:
Den Haag-Zuid aanhouden met de auto, vervolgens de N211 volgen en de auto kunt u gratis parkeren aan het einde van de Machiel Vrijenhoeklaan bij de ingang van het Roompot Vakantiepark

Kom je met het openbaar vervoer? Kies dan het beste voor bus 23, 24 of 26 van de HTM naar Kijkduin.


Dit zeggen anderen

Alle prijzen van de prijzen zijn inclusief gebruik surfboards en wetsuits. 
 

Surflessen voor 16 jaar en ouder, 2 uur

1 losse les | € 37,50
3 lessen | € 105,-
5 lessen | € 165,-

Groepslessen t/m 15 jaar, 2 uur

1 losse les | € 25
3 lessen | € 65,-
5 lessen | € 105,-

Family Lessen, 2 uur

3 personen | € 110,-
4 personen | € 130,-
5 personen | € 150,-
6 personen | € 170,-

Privelessen, 2 uur

1 persoon | € 75
2 personen | € 125,-


Surfboards

2 uur | € 15,-
extra uur | € 5,-

SUP's

2 uur | € 20,-
extra uur | € 5,-

Wetsuits

2 uur | € 5
extra uur | € 2,50


Weer & golven | We zijn afhankelijk van weer en deinig. Uiterlijk 24u voor aanvang van de les krijg je bericht of het door kan gaan

Benodigdheden | Neem altijd een handdoek mee om je mee om te kleden. Verder hebben we alles wat je nodig hebt tijdens het surfen


Vrijblijvende aanvraag