junior surfcamp Moliets surfvakantie Frankrijk jongeren junior surfcamp Moliets surfvakantie Frankrijk jongeren
junior surfcamp Moliets surfvakantie Frankrijk jongeren junior surfcamp Moliets surfvakantie Frankrijk jongeren
Surfblend surfvakantie juniorcamp Kijkduin jeugdkamp Nederland Surfblend surfvakantie juniorcamp Kijkduin jeugdkamp Nederland
Leren surfen op het Jeugdkamp Nederland surfkamp Kijkduin Leren surfen op het Jeugdkamp Nederland surfkamp Kijkduin
Surfvakantie, glamping en surfschool Kijkduin, Nederland Surfvakantie, glamping en surfschool Kijkduin, Nederland

Juniorcamp Kijkduin

Nederland

Juniors (12-16)

juli - augustus

All-inclusive Surfkamp in Nederland voor 12 tot 16 jaar! Het juniorcamp net achter de duinen van Kijkduin en een week vol actie en fun.

Het leukste jeudgkamp van Nederland staat pal achter de duin van het strand van Kijkduin, Den Haag. Tijdens het Juniorcamp Kijkduin slapen we op een bekende Roompot camping in tenten. Vanaf het surfkamp is het een paar minuten wandelen naar het strand van Kijkduin met de Surfblend Surfschool en je krijgt les van onze eigen surfleraren! 

Daarnaast is het programma gevuld met leuke activiteiten en beleef je met een toffe groep een week vol surf, actie en chillen. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden.

Aanbod 2023 nu online! Boek tot 1 november voor de prijzen van 2022...

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee Vlak aan zee

Slaap vlakbij het strand van Kijkduin!

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie Accommodatie

Overnacht in het gezellige surfkamp met tenten

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Volpension inbegrepen, lekker en gezond!

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Golfsurfen

Surfles van de Surfblend Surfschool!

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Programma

Golfsurfen, Skateboarden, archery tag, citytrip en meer!

Surfblend surfvakantie en surfkampen omgeving Wakeboarden

Optioneel toe te voegen

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Juniorcamp Kijkduin

Vlak achter de duinen van strand Kijkduin in het uiterste zuiden van Den Haag hebben we volledig in eigen beheer een ons jeudkamp Nederland opgezet. Je verblijft in ruime tenten op een eigen terrein op het vakantiepark van de Roompot, één van de bekendste campings van Nederland. Het jeudkamp in Nederland bestaat naast de tenten uit chill-hoekjes, een gemeenschappelijke grote tent en er ligt genoeg gear om je simpelweg niet te kunnen vervelen op het Juniorcamp Kijkduin!


Het ervaren team staat de gehele week van het juniorcamp voor je klaar om het jou naar je zin te maken en de tijd van je leven te bezorgen. Koken, de bar bemannen of deelnemen aan toffe activiteiten… het team doet overal aan mee. Met al je vragen en opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd bij hen terecht!

Met 20 jaar ervaring in het organiseren van het jeugdkamp in Nederland en in het buitenland, weten we precies hoe we goed gevuld programma aan vol met sport activiteiten, maar op vast gestelde momenten is er ook vrije tijd onder begeleiding van de crew.

De surflessen zijn in handen van de Surfblend Surfschool, gelegen bij Boca Grandi, op het strand van Kijkduin. De surfschool wordt gerund door Puck en haar team, zij is laatst nog tweede van Nederland geworden. 

Een betere opzet van het jeugdkamp Nederland kun je dus niet wensen!


Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie

Accommodatie

Overnachten doe je vlak achter de duin in onze gezellig tenten. Deze vier persoons tenten zijn de perfecte plek om samen met je vrienden een toffe week te beleven! Luchtbedden zijn inbegrepen, maar kussen en slaapzak dienen zelf mee te worden genomen. De tent indeling wordt op locatie gemaakt zodat iedereen zijn of haar voorkeuren persoonlijk kan doorgeven aan de reisleiding.

Tijdens het surfkamp verblijven de jongens en meisjes van het juniorcamp Nederland gescheiden in de tenten.


Surfen is natuurlijk waarom je met Surfblend op surfvakantie gaat! Samen duiken we de theorie in en leren we bij tijdens een leuke presentatie. Maar we gaan vooral zo veel mogelijk het water in. Leren golfsurfen in Nederland doe je met onze Surfblend Surfschool Den Haag. De Nederlandstalige coaches van de surfschool hebben allemaal de nodige licenties om jou zo snel mogelijk rechtop op je surfboard te krijgen. Vraag gerust eens naar hun surf ervaringen van over de hele wereld, ze zullen je de oren van het hoofd praten.

De week van het juniorcamp Kijkduin wordt afgesloten met een surfcontest!

Naast het golfsurfen gaan we samen leren bodyboarden, longboarden, kiteboarden en archery tag. Met 18 uur watersport en vele andere toffe activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen op dit Junior surfkamp! Wil je echt intensief leren golfsurfen? Bekijk dan ook de Grommet Coaching Weeks, het jeugdkamp in het buitenland ondersteund door Softdogsurf.


Surfblend surfvakantie en surfkampen eten

Eten

Het volpension is inclusief in het basispakket van het juniorkamp Nederland, wel zo gemakkelijk! Na een dag golfsurfen, bodyboarden en wakeboarden is goede voeding natuurlijk enorm belangrijk. Juist daarom voorzien wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, goede lunch en een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist.

Tussendoortjes en drankjes worden ook door ons verzorgd.

Heb je een speciaal dieet of specifieke allergieën, dan kan je dit bij de reisleiding op de aankomstdag aangeven. Heb je een ernstige allergie, neem op voorhand even contact met ons op via info@surfblend.com. Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.


Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Activiteiten

Jeugdkamp Nederland

Heb jij nog energie over na het uitgebreide surf programma? Ga met ons mee longboarden op de ideale weggetjes langs de duinen in Kijkduin. Daarnaast organiseren we een toffe skateboard-les in het Olympisch Skatepark in Den Haag. waarbij je door professionele instructeurs de eerste stappen kunt zetten in deze geweldige sport. Tijdens Archery Tag zul je opgepompt worden met adrenaline van het spel dat een mix is van trefbal, paintball en boogschieten.  

Alle bovenstaande activiteiten zijn inbegrepen in het surfkap Kijkduin pakket en worden georganiseerd vanuit het jeugdkamp in Nederland!


Naast alle actie is er ook tijd om te ontspannen en om lekker te kunnen dwalen over de boulevard van Scheveningen. Na een fijne ochtend surfles sessie pakken we samen de fiets vanaf het surfkamp, om zo via de prachtige duinfietspaden naar Scheveningen te gaan. Hier vind je enorm veel gezelligheid, toffe shops en natuurlijk de kenmerkende pier. Na een middag vol relax en fun fietsen we weer samen terug naar het juniorcamp om zo de avond te beginnen met een lekkere maaltijd en nog een toffe avond activiteit. Dit is een gegarandeerde top dag van het jeugdkamp Nederland!


Voor de gemotiveerde waterratten gaan we naast het leren golfsurfen ook nog te water met een wakeboard! Niet ver van het Jeugdkamp Nederland bevindt zich namelijk een vette wakeboard kabelbaan waar je samen met je vrienden helemaal los kunt gaan. Geniet van 1,5 uur puur fun! Als opwarmertje zullen we een gezellig fietstocht maken naar de kabelbaan van een klein half uurtje. 

Deze uitstap is niet inclusief in het basispakket en kan online of op het juniorcamp worden bijgeboekt.


Surfblend surfvakantie en surfkampen omgeving

Locatie Surfkamp

Kijkduin is het uiterst zuidelijke puntje van de gemeente Den Haag en staat bekend als het rustige strand. Zeker op de plek waar het jeugdkamp Nederland zit, Ockenburgh, is het ook in de zomer heerlijk vertoeven zonder grote menigtes. Het dichtstbijzijnde strand ligt vlakbij de camping. Hier vind je een aantal mooie strandtenten, waarbij wij vooral bij ' B oca Grandi' in de buurt zullen verblijven op het strand. 

Het is een heerlijk ruim strand, niet te druk en bekend om de goede golven voor de deur van de Surfblend Surfschool Nederland. Ben je al op jeugdkamp in Nederland geweest en wil je dit jaar met Surfblend mee naar het buitenland? Ontdek dan ook ons Juniorcamp Moliets, lees in de blog alle informatie over onze Jeugdkampen.


Op de camping, maar zeker ook erbuiten heb je veel mooie paden waar je goed kan touren met een longboard! 

 

surfen, skate en longboard Jeugdkamp Nederland
Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer Juniorcamp Kijkduin

Het fijne aan een jeugdkamp in Nederland is dat je niet lang moet reizen om er te geraken! Elke zondag kan je vanaf 16 uur inchecken op het Juniorcamp Kijkduin en is je surfcamp al begonnen. Elke vrijdag sluiten we af en tussen 16-17u kunnen de deelnemers opgehaald worden.

Kijkduin is heel makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met de trein en bus sta je binnen no time op het strand.

Het adres van het Jeugdkamp Nederland:
Roompot Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 KW, Den Haag

Bij de camping ligt een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Rijdt aub niet naar de slagboom, maar parkeer buiten de camping. Wandel vervolgens links voorbij de receptie en aan het einde van de weg vind je het surfcamp aan de rechterkant.

 


Dit zeggen anderen

Het Juniorcamp Kijkduin start altijd op zondag om 16u en duurt tot vrijdagmiddag 16u. 
 

Inbegrepen in de prijs:

  • Vijf overnachtingen in het Jeugdamp Nederland
  • Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten
  • Drankjes, snacks en tussendoortjes
  • Super gezellig surfkamp vlak achter het strand van Kijkduin
  • Uitgebreid surfprogramma bij Surfblend Surfschool
  • Citytrip by bike naar Scheveningen
  • Skateboardles in Olympisch Skatepark
  • Vele toffe activiteiten zoals skimboards, powerkite en archery tag
  • 24/7 begeleiding door Nederlandstalig team
  • Tijd van je leven!

Prijs pp

02 juli 9 juli 16 juli 23 juli 30 juli 06 aug 13 aug 20 aug 27 aug
Surfkamp zon-vrij 549 549 549 549 549 549 549 549 499


Eco Waterbottle | Aluminium drinkfles, save nature! | € 15

Wakeboarden | 1,5 uur extra waterfun op een wakeboard kabelbaan | € 35

Locker huren | Huur een kluisje met usb charger ,de hele week | € 15

Sun Protection Pack | Surfhat, zonnebril en zinc | € 39

Flex Pack | Maak je reis flexibel tot 6 weken voor vertrek | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5,5% van de reissom met minium van € 35


Waarborg | We vragen een waarborg van € 10 omtrent o.a. het bestek en servies 

Zakgeld | Uiteraard niet verplicht, maar we adviseren een bedrag van ca. € 50 mee te nemen

Halen & Brengen | Zondag vanaf 16u. start het Juniorkamp Nederland en het ophalen op vrijdag kan tussen 16u-17u.


Vrijblijvende aanvraag