Juniorcamp Kijkduin

Nederland

Juniors (12-16)

juli - augustus

All-inclusive surfvakantie in eigen land voor 12 tot 16 jaar!

Het leukste surfcamp van Nederland staat pal achter de duin van het strand van Kijkduin. We slapen op een bekende Roompot camping in een mooi camp met tenten. Vanaf het camp is het een paar minuten wandelen naar het strand met de Surfblend Surfschool en je krijgt les van onze eigen surfleraren! Daarnaast is het programma vol andere activiteiten en beleef je met een toffe groep een week vol surf, actie en chillen. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonden maaltijden.

Veilig boeken met Corona Flex Pack!

In het kort

Vlak aan zee

Slaap vlakbij het strand!

Accommodatie

Overnacht in het gezellige surfcamp met tenten

Eten

Volpension inbegrepen, lekker en gezond!

Surfen

Les van de Surfblend Surfschool!

Programma

Surfen, skimboard, powerkiten, archery tag en meer!

Locatie

Het Surfblend camp in Nederland!

Juniorcamp Kijkduin

Vlak achter de duinen van strand Kijkduin in het uiterste zuiden van Den Haag hebben we volledig in eigen beheer een heel mooi surfcamp opgezet. Je verblijft in ruime tenten op een eigen camp op het vakantiepark van de Roompot, een van de bekendste campings van Nederland. Het camp bestaat naast de tenten uit chill-hoekjes, een gemeenschappelijke grote tent en er ligt genoeg gear om je simpelweg niet te kunnen vervelen!


Het ervaren team staat de gehele vakantie voor je klaar om het jou naar je zin te maken en de tijd van je leven te bezorgen. Koken, de bar bemannen of deelnemen aan toffe activiteiten… het team doet overal aan mee. Met al je vragen en opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd bij hen terecht!

We bieden een goed gevuld programma aan vol met sport activiteiten, maar op vast gestelde momenten is er ook vrije tijd onder begeleiding van de crew

De surflessen zijn in handen van de Surfblend Surfschool gelegen bij Birds Beachclub, onze eigen surfschool op het strand van Kijkduin. Een betere opzet voor een surfcamp kun je je niet wensen!


Accommodatie

Overnacht in het gezellge surfcamp pal achter de duinen! Het camp is opgezet op een van de mooiste campings van Nederland en ligt echt direct achter de duinen en het strand. Op het camp vind je naast de toffe tenten voor het slapen ook veek chill-hoekjes met fatboys en hangmatten, een grote gemeenschappelijke tent en uiteraard kun je gebruik maken van het schone sanitair van de camping. 

Uiteraard houden we jongens en meisjes gescheiden in de tenten.


Surfen is natuurlijk waarom je met Surfblend op vakantie gaat! Samen duiken we de theorie in en leren we bij tijdens een leuke presentatie. Maar we gaan vooral zo veel mogelijk het water in. Dit doen we in samenwerking met de lokale surfschool  die vele jaren aan ervaring hebben. De Nederlandstalige coaches van de school hebben allemaal de nodige licenties om jou zo snel mogelijk rechtop op je surfboard te krijgen. Vraag gerust eens naar hun surf ervaringen van over de hele wereld, ze zullen je de oren van het hoofd praten.

De week wordt afgesloten met een surfcontest!

Naast het golfsurfen gaan we samen leren bodyboarden, longboarden, powerkiten en archery tag. windsurfen. Met 18 uur watersport en vele andere toffe activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen!


Eten

Het volpension is inclusief in het basispakket, wel zo gemakkelijk! Na een dag surfen, bodyboarden en kiten is goede voeding natuurlijk enorm belangrijk. Juist daarom voorzien wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, goede lunch en een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist.

Heb je een speciaal dieet of specifieke allergieën, dan kan je dit bij de reisleiding op de aankomstdag aangeven. Heb je een ernstige allergie, neem op voorhand even contact met ons op via info@surfblend.com . Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.


Activiteiten

Heb jij nog energie over na het uitgebreide surf programma? Ga met ons mee longboarden op de ideale weggetjes langs de duinen in 's Gravenzande. We kunnen ook gaan bodyboarden en op een andere manier van de branding genieten. Daarnaast organiseren we een powerkite-sessie, waarbij de enorme krachten van de wind en de vlieger gaat ervaren! Tijdens Archery Tag zul je opgepompt worden met adrenaline van het spel dat een mix is van trefbal, paintball en boogschieten.  

Alle bovenstaande activiteiten zijn inbegrepen in het pakket!


Naast alle actie is er ook tijd voor ontspanning en om lekker te kunnen chillen. We gaan een keer per week op uitstap, naar bijv. Den Haag en Scheveningen of een tripje naar het Wakeboard-park dat vlakbij is gelegen. Maar we gaan natuurlijk ook heerlijk chillen op het strand en zetten dan bijvoorbeeld een beachvolley wedstrijdje op . Aan het eind van de week organiseren we nog een waanzinnige beach party, zodat we het echt in stijl gaan afsluiten. 


Kijkduin is het uiterst zuidelijke puntje van de gemeente Den Haag en staat bekend als het rustige strand. Zeker op de plek waar wij zitten, Ockenburgh, is het ook in de zomer heerlijk vertoeven zonder grote menigtes. Het dichstbijzijnde strand ligt echt op vlakbij de camping.Hier vind je een aantal mooie strandtenten, waarbij wij vooral bij 'Birds' in de buurt zullen verblijven op het strand. 

Het is een heerlijk ruim strand, niet te druk en bekend om de goede golven voor de deur van de Surfblend Surfschool


De camping, maar zeker de vele fiets- en wandelpaden zijn ideaal om er met een longboard op uit te trekken! Er mogen geen auto's rijden, dus je kunt zorgeloos toeren.


Vervoer

Het fijne aan een surfcamp zo dicht bij huis is dat je niet lang moet reizen om er te geraken! Elke zondag kan je vanaf 15 uur inchecken in het surfcamp en is je surfweek begonnen. Elke vrijdagavond sluiten we het af na een heerlijke BBQ.

Kijkduin is heel makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met de trein en bus sta je binnen no time op het strand.

Het adres van het surfcamp:
Roompot Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 KW, Den Haag

Voor de camping ligt een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

 


Dit zeggen anderen

Het surfcamp start altijd op zondag om 15u en duurt tot vrijdagavond ca. 19u. 
 

Inbegrepen in de prijs:

  • Vijf overnachtingen in het Juniorcamp Kijkduin
  • Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten
  • Super gezellig camp vlak achter het strand van Kijkduin
  • Uitgebreid surfprogramma
  • Vele toffe activiteiten zoals skimboards, powerkite en archery tag
  • 24/7 begeleiding door Nederlandstalig team
  • Tijd van je leven!

Prijs pp

04 juli 11 juli 18 juli 25 juli 01 aug 08 aug 15 aug 22 aug
Surfcamp zon-vrij €499 €499 €499 €499 €499 €499 €499 €499


Eco Waterbottle | Aluminium drinkfles, save nature! | € 15

Surf Essentials Pakket | Toffe en handige surf-items | € 59

Corona Flex Pack | Omboek- & cashback-garantie | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5% van de reissom met minium van € 35


Waarborg | We vragen een waarborg van € 10 voor o.a. het bestek en servies 

Zakgeld | Uiteraard niet verplicht, maar we adviseren een bedrag van ca. € 50 mee te nemen

Halen & Brengen | Zondag vanaf 15u. start het surfcamp en het duurt tot vrijdag 19u.


Vrijblijvende aanvraag