junior surfcamp Moliets surfvakantie Frankrijk jongeren junior surfcamp Moliets surfvakantie Frankrijk jongeren
junior surfcamp Moliets surfvakantie Frankrijk jongeren junior surfcamp Moliets surfvakantie Frankrijk jongeren
juniorcamp kijkduin surfvakantie nederland juniorcamp kijkduin surfvakantie nederland
Surfvakantie, glamping en surfschool Kijkduin, Nederland Surfvakantie, glamping en surfschool Kijkduin, Nederland

Juniorcamp Kijkduin

Nederland

Juniors (12-16)

juli - augustus

All-inclusive surfvakantie in Nederland voor 12 tot 16 jaar! Het surfkamp net achter de duinen van Kijkduin en een week vol actie en fun.

Het leukste surfkamp van Nederland staat pal achter de duin van het strand van Kijkduin, Den Haag.  Tijdens het Juniorcamp Kijkduin slapen we op een bekende Roompot camping in tenten. Vanaf het camp is het een paar minuten wandelen naar het strand van Kijkduin met de Surfblend Surfschool en je krijgt les van onze eigen surfleraren! Daarnaast is het programma gevuld met leuke activiteiten en beleef je met een toffe groep een week vol surf, actie en chillen. Het volpension is inbegrepen, dus je kan iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden.

Veilig boeken met gratis Corona Cashback...

Aanbod voor 2022 nu online!

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee Vlak aan zee

Slaap vlakbij het strand van Kijkduin!

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie Accommodatie

Overnacht in het gezellige surfkamp met tenten

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Volpension inbegrepen, lekker en gezond!

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surfen

Surfles van de Surfblend Surfschool!

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Programma

Surfen, Skateboarden, archery tag, citytrip en meer!

Surfblend surfvakantie en surfkampen omgeving Wakeboarden

Optioneel toe te voegen

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Juniorcamp Kijkduin

Vlak achter de duinen van strand Kijkduin in het uiterste zuiden van Den Haag hebben we volledig in eigen beheer een heel mooi juniorkamp opgezet. Je verblijft in ruime tenten op een eigen camp op het vakantiepark van de Roompot, één van de bekendste campings van Nederland. Het surfkamp voor jeugd en jongeren bestaat naast de tenten uit chill-hoekjes, een gemeenschappelijke grote tent en er ligt genoeg gear om je simpelweg niet te kunnen vervelen op het Juniorcamp Kijkduin!


Het ervaren team staat de gehele week van het surfkamp voor je klaar om het jou naar je zin te maken en de tijd van je leven te bezorgen. Koken, de bar bemannen of deelnemen aan toffe activiteiten… het team doet overal aan mee. Met al je vragen en opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd bij hen terecht!

We bieden een goed gevuld programma aan vol met sport activiteiten, maar op vast gestelde momenten is er ook vrije tijd onder begeleiding van de crew van het surfkamp.

De surflessen zijn in handen van de Surfblend Surfschool Nederland gelegen bij Birds Beachclub, onze eigen surfschool op het strand van Kijkduin. De surfschool wordt gerund door Puck en haar team, zij is laatst nog tweede van Nederland geworden. 

Een betere opzet van het juniorkamp Nederland voor jeugd en junior kun je dus niet wensen!

Surfblend surfvakantie juniorcamp kijkduin
Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie

Accommodatie

Overnachten doe je vlak achter de duin in onze gezellig tenten. Deze vier persoons tenten zijn de perfecte plek om samen met je vrienden een toffe week te beleven! Luchtbedden zijn inbegrepen, maar kussen en slaapzak dienen zelf mee te worden genomen. De tent indeling wordt op locatie gemaakt zodat iedereen zijn of haar voorkeuren persoonlijk kan doorgeven aan de reisleiding.

Tijdens het surfkamp verblijven de jongens en meisjes van het juniorcamp Kijkduin gescheiden in de tenten.

surfkamp nederland

Surfen is natuurlijk waarom je met Surfblend op surfvakantie gaat! Samen duiken we de theorie in en leren we bij tijdens een leuke presentatie. Maar we gaan vooral zo veel mogelijk het water in. Leren surfen in Nederland doe je met onze Surfblend Surfschool Den Haag. De Nederlandstalige coaches van de surfschool hebben allemaal de nodige licenties om jou zo snel mogelijk rechtop op je surfboard te krijgen. Vraag gerust eens naar hun surf ervaringen van over de hele wereld, ze zullen je de oren van het hoofd praten.

De week van het juniorcamp Kijkduin wordt afgesloten met een surfcontest!

Naast het golfsurfen gaan we samen leren bodyboarden, longboarden, powerkiten en archery tag. Met 18 uur watersport en vele andere toffe activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen op dit Junior surfkamp! Wil je echt intensief leren golfsurfen? Bekijk dan ook de Grommet Coaching Weeks, ondersteund door softdogsurf.


Surfblend surfvakantie en surfkampen eten

Eten

Het volpension is inclusief in het basispakket van het juniorkamp Nederland, wel zo gemakkelijk! Na een dag surfen, bodyboarden en kiten is goede voeding natuurlijk enorm belangrijk. Juist daarom voorzien wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, goede lunch en een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist.

Tussendoortjes en drankjes worden ook door ons verzorgd.

Heb je een speciaal dieet of specifieke allergieën, dan kan je dit bij de reisleiding op de aankomstdag aangeven. Heb je een ernstige allergie, neem op voorhand even contact met ons op via info@surfblend.com. Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.

breakfast surfkamp kijduin Surfblend
Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Activiteiten

Juniorcamp Kijkduin

Heb jij nog energie over na het uitgebreide surf programma? Ga met ons mee longboarden op de ideale weggetjes langs de duinen in Kijkduin. Daarnaast organiseren we een toffe skateboard-les in het Olympisch Skatepark in Den Haag. waarbij je door professionele instructeurs de eerste stappen kunt zetten in deze geweldige sport. Tijdens Archery Tag zul je opgepompt worden met adrenaline van het spel dat een mix is van trefbal, paintball en boogschieten.  

Alle bovenstaande activiteiten zijn inbegrepen in het Juniorcamp Kijkduin pakket en worden georganiseerd vanuit het surfkamp!

surf skate and longboard juniorcamp kijkduin

Naast alle actie is er ook tijd om te ontspannen en om lekker te kunnen dwalen over de boulevard van Scheveningen. Na een fijne ochtend surfles sessie pakken we samen de fiets vanaf het juniorcamp Kijkduin, om zo via de prachtige duinfietspaden naar Scheveningen te gaan. Hier vind je enorm veel gezelligheid, toffe shops en natuurlijk de kenmerkende pier. Na een middag vol relax en fun fietsen we weer samen terug naar het surfkamp om zo de avond te beginnen met een lekkere maaltijd en nog een toffe avond activiteit. Top dag!


Voor de gemotiveerde waterratten gaan we naast het leren surfen in Nederland ook nog te water met een wakeboard! Niet ver van het Juniorcamp Kijkduin bevindt zich namelijk een vette wakeboard kabelbaan waar je samen met je vrienden helemaal los kunt gaan. Geniet van 1,5 uur puur fun! Als opwarmertje zullen we een gezellig fietstocht maken naar de kabelbaan van een klein half uurtje. 

Deze uitstap is niet inclusief in het basispakket en kan online of op het surfkamp worden bijgeboekt.

Juniorcamp Kijkduin surfschool wakeboarden
Surfblend surfvakantie en surfkampen omgeving

Locatie Juniorcamp Kijkduin

Kijkduin is het uiterst zuidelijke puntje van de gemeente Den Haag en staat bekend als het rustige strand. Zeker op de plek waar het Juniorkamp Nederland zit, Ockenburgh, is het ook in de zomer heerlijk vertoeven zonder grote menigtes. Het dichstbijzijnde strand ligt vlakbij de camping. Hier vind je een aantal mooie strandtenten, waarbij wij vooral bij ' Beachclub Birds ' in de buurt zullen verblijven op het strand. 

Het is een heerlijk ruim strand, niet te druk en bekend om de goede golven voor de deur van de Surfblend Surfschool Den Haag. Wil je op surfkamp in het buitenland? Ontdek dan ook ons Juniorcamp Moliets, lees in de blog alle informatie over surfkampen voor jeugd en jongeren.

surfen in nederland Surfblend surfschool den Haag

Op de camping, maar zeker ook erbuiten heb je veel mooie paden waar je goed kan touren met een longboard! 

 

surf skate en longboard surfkamp nederland
Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer Juniorcamp Kijkduin

Het fijne aan een surfkamp zo dicht bij huis is dat je niet lang moet reizen om er te geraken! Elke zondag kan je vanaf 16 uur inchecken in Juniorkamp in Nederland en is je surfkamp week begonnen. Elke vrijdag sluiten we af en tussen 16-17u kunnen de deelnemers opgehaald worden.

Kijkduin is heel makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met de trein en bus sta je binnen no time op het strand.

Het adres van het Juniorcamp Kijkduin:
Roompot Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 KW, Den Haag

Bij de camping ligt een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Rijdt aub niet naar de slagboom, maar parkeer buiten de camping. Wandel vervolgens links voorbij de receptie en aan het einde van de weg vind je het kamp aan de rechterkant.

 


Dit zeggen anderen

Het Juniorcamp Kijkduin start altijd op zondag om 16u en duurt tot vrijdagmiddag 16u. 
 

Inbegrepen in de prijs:

  • Vijf overnachtingen in het Juniorkamp Nederland
  • Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten
  • Drankjes, snacks en tussendoortjes
  • Super gezellig surfkamp vlak achter het strand van Kijkduin
  • Uitgebreid surfprogramma bij Surfblend Surfschool
  • Citytrip by bike naar Scheveningen
  • Skateboardles in Olympisch Skatepark
  • Vele toffe activiteiten zoals skimboards, powerkite en archery tag
  • 24/7 begeleiding door Nederlandstalig team
  • Tijd van je leven!

Prijs pp

03 juli 10 juli 17 juli 24 juli 31 juli 07 aug 14 aug 21 aug 28 aug
Surfkamp zon-vrij 599 599 599 599 599 599 599 599 499


Eco Waterbottle | Aluminium drinkfles, save nature! | € 15

Wakeboarden | 1,5 uur extra waterfun op een wakeboard kabelbaan | € 35

Locker huren | Huur een kluisje met usb charger ,de hele week | € 15

Surf Essentials Pakket | Toffe en handige surf-items | € 59

Flex Pack | Maak je reis flexibel en krijg Corona cashback garantie | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5% van de reissom met minium van € 35


Waarborg | We vragen een waarborg van € 10 omtrent o.a. het bestek en servies 

Zakgeld | Uiteraard niet verplicht, maar we adviseren een bedrag van ca. € 50 mee te nemen

Halen & Brengen | Zondag vanaf 16u. start het Juniorkamp Nederland en het ophalen op vrijdag kan tussen 16u-17u.


Vrijblijvende aanvraag