Surfblend surfvakanties

SURFSCHOOL DEN HAAG VERHUIST NAAR BOCA GRANDI

Nieuwe locatie voor de Surfblend Surfschool!

Afgelopen zomer hebben we onze Nederlandse surfschool geopend op het strand van Kijkduin in Den Haag. Wat hebben we een ongelofelijk mooie eerste zomer gehad met veel bekende en onbekende gezichten die langs zijn gekomen voor een surfles, het huren van surfgear en het simpelweg genieten van een schitterende dag op het strand.

Waarom een nieuwe plek?

We zijn positief verrast door de grote vraag naar onze surflessen en het huren van surfgear. Met veel trots bouwden we onze eigen stek op pal naast een mooie beachclub. We zijn Birds dan ook heel dankbaar dat we hier een eigen surfschool hebben mogen lanceren, maar helaas bleek het logistiek gezien niet mogelijk om uit te breiden en dat is absoluut nodig. Vanaf april openen we op een nieuwe en prachtige locatie, enkele 100-en meters noordelijker van de oude locatie.

Boca Grandi!

Bij Boca Grandi hebben we een nieuw thuis gevonden! Een beachclub op het strand van Kijkduin waar watersport en horeca samenkomen. Waar ongeacht de weerscondities altijd iets te doen is. Met je voeten in het zand genieten van smakelijke gerechten en heerlijke drankjes. Bij Boca Grandi is iedereen welkom, of je nu een surfer bent of helemaal niet. Samen met de founders Roel en Ruben stampen we hier een mooie surfschool uit de grond met kleedruimtes, douches en de mogelijkheid om in je wetsuit genieten van een drankje na de sessie. En leuk om te weten, ook hier kun je kiezen om te leren Kitesurfen!

Seizoen 2022 gaat los!

Wij kunnen alvast niet wachten op de zomer 2022. Ook hier zullen we o.a. het Juniorcamp Kijkduin, nieuwe dagkampen en toffe events gaan organiseren. Tot het zover is, zullen Ruben en Roel nog even hun handen vol hebben aan het opbouwen van deze droomlocatie. Wil jij meehelpen met het realiseren van deze droom? Bekijk dan zeker de crowdfund-campagne en profiteer van een van de leuke beloningen!

Zien we jou de komende zomer op het strand van Kijkduin? Let us know!

Laat je inspireren!