Hero image

4 Alternatieve surfboards uit je eigen huishouden!

Get creative!

Bizarre tijden vragen om bizarre maatregelen. Wij gingen daarom op zoek naar de top 4 meest bizarre alternatieve voor je surfboard die je binnen je eigen huis kunt vinden. Zo hoef je niet naar je lokale surfshop om je nieuwe shredstick te bemachtigen. Ideaal, want momenteel mogen we de deur toch niet uit…

Surf je deur!

Over de deur uit gaan gesproken… haal de deur er eens uit want blijkbaar is het mogelijk om hier op te surfen. Althans de 11-voudig wereldkampioen Kelly Slater kan het. Maar als hij het kan, dan jij ook!

Surf je wasmand! (of die van je moeder)

Met de nodige toestemming van de baas in het huis en wanneer de was al gedaan is, is dit misschien ook een optie. Gebaseerd op de poging van Dion Agius en Mike Losness in de film ‘ Castle in the Sky’ nemen wij aan dat het in principe mogelijk is, mits je wasmand groot genoeg is. Check maar op 4:00.

En als je dan toch bezig bent, zoek op youtube naar ‘castle in the sky surf’ en check alle andere parts. Dit is namelijk één van onze favoriete surffilms allertijden!

Surf je tafel!

Kelly Slater zit niet stil en doet graag out-of-the-box research en besloot daarom zijn ontbijttafeltje eens een kans te geven. Ik vraag me alleen wel af welke vinnen hij hier voor gebruikt…

Surf je strijkijzer!

Een klassieker waarmee je altijd de lachers op je hand hebt, maar die eigenlijk nooit echt praktisch haalbaar is gebleken. Tenzij jij ons anders bewijst natuurlijk… Challenge accepted?

Disclaimer... Wavepool needed!

Het enige wat je trouwens ook nog nodig hebt om thuis tot surfen te kunnen komen, is natuurlijk een wavepool in je achtertuin Maar dat heeft iedereen tegenwoordig toch? The king himself Kelly Slater in ieder geval wel!

Geen wavepool?

Kom dan lekker met Surfblend op surftrip naar Frankrijk, Spanje, Portugal of Marokko na deze lastige corona-tijden en dan leren wij jou surfen op een normaal board. Wel zo fijn om mee te beginnen. Je kunt dan zelf altijd nog de keuze maken om toch voor die deur of tafel te gaan. Check hieronder al onze droomlocaties per land!

Laat je inspireren!