Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
frankrijk

Girls coaching weeks

 • Adults
 • oktober

100% Girls Coaching Week met Dominga Valdes & Julia van Rooij

Exclusief bij Surfblend organiseren wij de: Girls Coaching Week! Tijdens deze week krijg je dagelijks surf coaching met o.a. video analyse, board talk, surf theory en forecast training van twee topsurfers uit Nederland: Dominga Valdes en Julia van Rooij. Niet alleen een supertoffe surftrip, maar ook week om echt je surf skills te verbeteren. Dit alles in een kleine gezellige groep met likeminded dames!

Surfen

Surf coaching door de Nederlandse top!

Vlakbij de Zee

Wakker worden met het geluid van de golven

Zwembad

Ontspannen in het zwembad na een stevige surfsessie

Eten

Ontbijt, lunch en 5x diner inbegrepen!

Explore

Carpoolend ontdekken we diverse spots

Fun

Naast surfen is er natuurlijk tijd om te relaxen en andere activiteiten

Girls Coaching Weeks

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Girls Coaching Weeks

Heb je het gevoel dat je niet verder komt met je surfen? Kan jij al redelijk surfen en wil je écht vooruitgang boeken en je surfskills verbeteren? Doe dan mee met de Girl Coaching Weeks en krijg hulp van twee van de beste surfers uit Nederland! Door middel van persoonlijke intermediate coaching, video analyse, surf training en natuurlijk veel free surf sessies helpen ze jou om je surftechniek te verbeteren. 

Kun jij deze periode niet reizen, maar wil je toch graag meedoen aan een Coaching Week? Check dan onze mixed surf coaching weken.

Accommodatie

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Accommodatie

SURFinn Vieux Boucau
Met open armen word je ontvangen in de luxe villa aan de westkust van Frankrijk door onze Anse en haar team. Hier geniet je van een heerlijk huis achter de duinen van Vieux Boucau met mooie kamers en een heerlijke tuin met zwembad. Onze homespot Vieux Boucau ligt op enkele minuten wandelen en diverse surf spots liggen in de buurt!

Surfen

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Surfen

De 100% Girls Only surf coaching week is in handen van Julia van Rooij en Dominga Valdes. Vanaf zondag starten we met de dagelijkse surf sessies. Er zal 1x per dag een sessie zijn waarbij de coaches op het strand staan (regelmatig met camera voor video analyses) en zo gericht coaching kunnen geven. Daarnaast wordt er nog vaker gesurft en zullen de coaches mee het water in gaan en op deze manier samen met jullie zullen surfen.

Daarnaast wordt er buiten de surfsessies veel aandacht besteedt aan theorie, video-analyse, boardtalk, forecast training en healthy lifestyle-tips. 

Je gaat deze week serieuze stappen maken in je surf-perfomance, verbeter je je surf skills , ga je veel surfen en bovenal een toffe tijd beleven met een kleine en enthousiaste groep vrouwen!

Eten

Hero image
Hero image
Hero image

Eten

Elke dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Je kunt kiezen uit verschillende soorten brood en beleg. Maar ook muesli en vaak verzorgen de hosts nog een extra verrassing bij het ontbijt. Koffie, fruitsappen, water en thee kun je uiteraard onbeperkt pakken. 

Indien er een hele vroege ochtendsessie gepland staat, dan verzorgen we een pre-breakfast snack, zodat je niet met een lege maag het water in gaat. Na deze sessie kun je dan alsnog een heerlijk ontijt verwachten.

Lunch kan er gemaakt worden als picnic van het ontbijtbuffet

Activiteiten

Hero image
Hero image
Hero image

Activiteiten

Wanneer de golven het even laten afweten, krijg je op onze locaties geen moment om je te vervelen. Speel pingpong, darts of duik in het zwembad in en speel een leuk spelletje watervolley. Zin om het een mooie wandeling te maken? Loop dan langs het prachtige meer van Vieux Boucau, slechts 5 minuten van ons huis.

Zoek je een iets rustigere activiteit? Op alle locaties kun je een lekker rustig hoekje opzoeken om rustig een boekje te lezen, daarnaast hebben we ook op alle plekken in de tuin en bar verschillende chillplekjes om helemaal tot rust te komen. 

Vervoer

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Vervoer

SURFinn Vieux Boucau is goed te bereiken met de auto en dit is dan ook de meest gekozen manier van reizen. Een auto is ook ideaal om de omgeving goed te kunnen ontdekken. Gedurende de week zal er ook gecarpooled worden om naar andere spots te gaan dan onze homespots. We rekenen er dan op dat de kosten netjes onderling gesplitst zullen worden.

Voorafgaand aan de week maken we een WhatsApp groepje, ideaal om te kunnen carpoolen dus!

Basispakket & opties

De Girls Surf coaching Weeks zijn op indeling te boeken, dat wilt zeggen dat we je de kamers deelt met andere deelnemers. Wil je liever een kamer alleen? Dan mag je zeker contact opnemen!

Inbegrepen in het basispakket Girls Coaching

 • 7 nachten verblijf in onze accommodaties

 • 1 surfsessie per dag met persoonlijke coaching

 • Enkele Freesurf sessies met de coaches

 • Forecast training

 • Surf Coaching deze week is 100% ladies only (18+)

 • Ontbijt, Lunch elke dag, 5x diner

 • Health Tips

 • Boardtalk

 • Mogelijkheid om surfboards & wetsuits van ons te gebruiken

Prijzen Girls coaching

vrijblijvende aanvraag

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar jouw surfvakantie. We proberen je via de website zo compleet mogelijk te informeren. Heb je al een keuze gemaakt? Dan kun je ook direct boeken via de website.

Wil je liever nog even contact met ons opnemen om een compleet voorstel te vragen? Vul dan onderstaand formulier in en we komen dan z.s.m. bij je terug.

*Deze velden zijn verplicht
surfvakantie
Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!