top
surfblend-bus-moliets

Bus vertrek informatie

De zomer komt dichterbij! In Peniche zijn de eerste gasten van het nieuwe camp al aangekomen, Moliets Surfcamp is al warmgedraaid door diverse scholen en bedrijven en onze opbouw crew verdeelt zich nu over Le Pin Sec en Zarautz. Heel graag informeren we jullie over de gang van zaken omtrent de busreis.

De bussen van Surfblend vertrekken standaard op vrijdag en rijden de nacht door, zodat je zaterdagochtend op de plaats van bestemming bent. De volgende zaterdag rijdt de bus terug en zal dan ’s avonds vertrekken vanaf de locatie en zondagochtend terugkomen op de plaats van vertrek. Hieronder zie je de standaard vertrektijden: 

Let op: elke week wordt er op woensdag een mail met de definitieve tijden en busnummers verstuurd, dit kan mogelijk afwijken van onderstaande standaardtijden!

Bussen voor Moliets, Vieux Boucau en Zarautz
Amsterdam: 14u15
Utrecht: 14u45
Rotterdam: 15u30
Breda: 16u15
Antwerpen: 17u
Leuven: 18u15
Gentbrugge: 19u45

Bussen voor Le Pin Sec

Amsterdam: 14u45
Utrecht: 15u45
Rotterdam: 16u30
Breda: 17u15
Antwerpen: 18u
Leuven: 19u15
Gentbrugge: 20u45

Locaties opstapplaatsen:
Amsterdam: NS Station Holendrecht, Busstation streekvervoer (zijde Meibergdreef)
Breda: Treinstation Prinsenbeek Parking terrein de Elleboog, internationale bushalte
Utrecht: Utrecht Touringcarhalte, Reactorweg 1, Nabij Restaurant Meet & Eat
Rotterdam: Metrostation Capelse Brug aan het Van Rijckevorselplein
Antwerpen: Station Berchem, Borsbeekbrug. Richting singel. 
Leuven: Parkeerplaats Veilingweg
Gent: Louis blériotlaan 9000 gent, Parking B402 achter IKEA

Iedere woensdag voor vertrek worden de definitieve informatie verstuurd. Je ontvangt hier dan een uitgebreide beschrijving, een busnummer, contactinfo en het exacte uur van vertrek. Print die mail ook uit, want deze dient dan als voucher voor de bus.

Tip: neem nooit teveel bagage mee, meestal gebruik je maar de helft van de inhoud van je koffer ;). Je mag 1 koffer meenemen en 1 stuk handbagage. Eventueel skateboard, longboard of gitaar mag ook meegenomen worden. Wil je jouw surfboard meenemen en heb je dit niet aangeduid bij je boeking? Neem dan z.s.m. contact met ons op en we regelen het dan voor je.

Klik hier voor een handige paklijst.

surfblend-bus